Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Van Persie vakov nacin na proslavuvanje gol go koristi mn od damna imav negde citano deka toa e nekoe si moreplovsko pozdravuvanje na kapetanot vrz svojot ekipaz
Да да, и јас имав прочитано, ама ехеее уште порано. И другарите мој така ми кажаа. Нема везе поќе то, туку шо се случва со Канал 5 ? Арсенал кога играл натпревари по групи никогаш не го давале толку многу.. :)))

D

D_NazGUL

Гостин
Робин(чо) (И)Ван Перси(евски) повторно покажува дека комотно иде по истите стапки на Тити. Браво за човеков, нема потреба ништо друго да се кажува - КАЖАНО Е!
Нажалост и оваа утакмица (damn!!!) не бев во можност да ја глеам али искрено чудно ми падна кога прекинаа повиците на другариве што ми зврцкаа да ми фаќаат сеир за секое водство на Челзи. И шо да видам - ПЕТАРДА. Хахахахаха пукнав од смеа.
Само ако може некој да каже у кратки црти кој уште се прослави на мечов, читам нешто Ремзи бил добар повторно.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Одлични млади играчи има Арсенал против Челшит се покажа дека Арсенал и те како е сила екипа и ова сезона иако продаде клучни играчи, омилена екипа ми е Арсенал од мали нозе секако после Јувентус ...

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ајмо дечки вечер мора да се тепа, да ја продолжиме одличната серија што ја имаме....Ко што читам по интервјуа од играчиве, владее одлична атмосфера и може да се каже дека излеговме од онаа мала криза на почетокот од првенството....Очекувам голчиња и супер натпревар.....гоу гоу ганерс

Член од
26 октомври 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
1.167
Ајмо дечки вечер мора да се тепа, да ја продолжиме одличната серија што ја имаме....Ко што читам по интервјуа од играчиве, владее одлична атмосфера и може да се каже дека излеговме од онаа мала криза на почетокот од првенството....Очекувам голчиња и супер натпревар.....гоу гоу ганерс
Победуваме вечер сигурно и не само кај нив него и кај мене владее одлична атмосфера само така нека продоложат и ќе си бидеме страв и трепет.......нормално тоа и сме и мислам дека се покажа :vozbud:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Arsenal: Szczesny, Jenkinson, Vermaelen, Mertesacker, Andre Santos, Song, Ramsey, Arteta, Walcott, Gervinho, Park.
Substitutes: Fabianski, Koscielny, Djourou, Rosicky, Benayoun, Arshavin, Van Persie.

Kajgana Shop

На врв Bottom