Фан Клуб: Арсенал

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
ti bitno imash majka !! sigurno ne e bolje mata od nasri !! venger e kriv i ke pljukam po nego !!da osveshe nesho da zadrzese zvezdite i da ne gi sitkase do sea nemase da ima zelba nieden igrac da si otide site ke bea srekni ke osojuvaa i ke se tepaa za mesto u ekipataa
лигле знам кој кај си ако ти дојдам ск ке те скршам од тепање па ти не ни заслужуваш да пишуваш во овој фан клуб што кур ти е крив венгер коа насри изјавува дека сака да оди во најголем ривал а за твоите коментари немам ни збор не заслужуваш да ти одговорам мислам дека си едно детенце што си нема поима од фудбал и се остало и ти ке најдеш да збориш дека венгер е крив за се ти 100 посто имаш почнато да гледаш фудбал од 2000 затоа не ми мрси мислам со моево мислење се сложуваат повеќе од половина во форумов
ај оди губи се играј малце фантаси манагер и за тоа мислам дека имаш слаб капацитет

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
We are at the top level and therefore need exceptional quality to strengthen our side. I can understand that people say ‘you have money, just go out and buy’. But it’s not only that, we want to find the quality we need.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Дечки ако досега се тресевме и кажувавме молитви секогаш кога ќе нападнеа екипите на нашата лева страна сега што ќе правиме кога Гибс бил планиран да го замени Клиши? Којзнае дали ќе ја издржам нареднава сезона од нервози.

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
Добро бе луѓе мора ли за се и сешто да коментирате да се пцуете да доаѓа и до кавги и до заканувања па не бидете толку да не речам малоумни.Влези на форумов и види нови информации мора ли да кажуваш дали ти се допаѓа нечие мислење или мора да навредиш некој па фан клубов да биде поинтересен незнам што е работава но премногу се води дискусија за безвезе позз !!

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.385
Поени од реакции
12.813
Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Добро бе луѓе мора ли за се и сешто да коментирате да се пцуете да доаѓа и до кавги и до заканувања па не бидете толку да не речам малоумни.Влези на форумов и види нови информации мора ли да кажуваш дали ти се допаѓа нечие мислење или мора да навредиш некој па фан клубов да биде поинтересен незнам што е работава но премногу се води дискусија за безвезе позз !!
Двоен акаунт на Аршесавин 99 посто.

Забележете ја употребата на два извичника.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
лигле знам кој кај си ако ти дојдам ск ке те скршам од тепање па ти не ни заслужуваш да пишуваш во овој фан клуб што кур ти е крив венгер коа насри изјавува дека сака да оди во најголем ривал а за твоите коментари немам ни збор не заслужуваш да ти одговорам мислам дека си едно детенце што си нема поима од фудбал и се остало и ти ке најдеш да збориш дека венгер е крив за се ти 100 посто имаш почнато да гледаш фудбал од 2000 затоа не ми мрси мислам со моево мислење се сложуваат повеќе од половина во форумов
ај оди губи се играј малце фантаси манагер и за тоа мислам дека имаш слаб капацитет
dojdi ke prespiesh kaj mene ako sakash !! hahah ti ke me tepash posle ke se selish od drzavata be lood :P hihi inache igorchete respect za postot beshe moabetot za nasri deka do pred nekoe vreme go velicevte i sea koa treba da si odi i koa izjavuva odma ne go biva vaka takaa !! a gleam ti pak nemozes da svatis !! i za toj akaunt,ne sum maloumen da si praam dva akaunta i da pisuvam hahaah kakvi razmisluvanja vadat lugjevo

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Али држат вода, два извичника !! :)

Муабетот ми беше, Зоки, кај си бе ? :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Да им ебам матер и на Насри и на Цеск, Венгер, пари, трансфери, гоал.ком, шпекулации, ман сити, јунајтед!
Џабе се расправаме ко улави кога на крај нешто сосем трето ќе испадне.
Па да му ебам матер се испокаравте за глупости кога наредната сезона па сите ќе бидеме ебани!
Да и ебам се!

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.852
Поени од реакции
503
Зоки моментално е зафанат со многуте понуди кон Денилсон, сите се караат за насри и аршавин а најголема загуби би била ако си замине Денилсон, мала шала од моја страна поз до Зоки :))))))

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.451
Поени од реакции
6.139
Али држат вода, два извичника !! :)

Муабетот ми беше, Зоки, кај си бе ? :)
остави го Зоки, почна со фотографија да се занимава и да слика добри парчиња :D .
И дај Зоки сликај некоја со дрес на Арсенал :D

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
остави го Зоки, почна со фотографија да се занимава и да слика добри парчиња :D .
И дај Зоки сликај некоја со дрес на Арсенал :D
Добра идеа батка, може некогаш да го земам дресот од Денилсон!

И дајте престанете со карање! Имаме причина за да останеме позитивни, за Денилсон нема понуди, на ибеј никој не го ебај, а тоа значи дека можеби ќе остане во Арсенал!:love:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Добра идеа батка, може некогаш да го земам дресот од Денилсон!

И дајте престанете со карање! Имаме причина за да останеме позитивни, за Денилсон нема понуди, на ибеј никој не го ебај, а тоа значи дека можеби ќе остане во Арсенал!:love:
Денилсон е замената на Цеск! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom