- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.547
- Поени од реакции
- 5.772
Убаво кажа дечкото погоре, derrain, мислам беше... Англиски играчи, само то му е мајката
Цццц колку боли ова што сака да си иде насри !! и мата го напраивте боље од него !! блазе си ти макавели !! Некој дури сватил сеа зашто не го земал Доменеш за репрезентација !! ццц што си праите бајрам на мозокот бе !! ДЕчкото е играчиште и сосема го разбирам зашто сака да си иде !! Вие викате пари,не е за пари човекот има пари,ама нема ништо освоено !! он нејке да остане без ниту една титула и слично !! а Венгер е најкрив што сеа сите сакаат да си одат го плаќа данокот на овие години каде се заебава со децаа !! Ова му е данокот и тоа со камата !! Немозе да купи ѕвезда и си одат неговите !! Овие играчи гледаат дека тука немозе да се освои титула 6 години веке се без некои помалце некои повеке ,во главном гледаат и скурчено им е веке да седат тука за ништо да не освојуваат ,а глеам и на нас фановите ни е скурчено да глеаме како си одат играчите што ни се најаки и како не осојува ништо ! Место сеа да ги осудуваш фабрегас и насри осуди го венгер пошто тој е Бос на сево ова !!http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2012392/Samir-Nasri-hold-Arsenal-fight-Juan-Mata.html
достојна замена можеби и подобар од насри
![]()
не ми е јасно како насри стана толку голема ѕвезда во твоите очи по само една добро изиграна полусезона мата си е играч на место и достојно ке го замени насри а ти да ти ебам навивачот не ни треба навивач како тебе оооо тикво види читам малце по страните и доста плукаш по венгер види што изјавува насри дека сака да игра во Утд. па кој нормален играч би сакал во ривал да замине и ти со твоето мислење го подржуваш насри а венгер не лол не знам што да речам освен да прашам нешто како што прашуваа погореЦццц колку боли ова што сака да си иде насри !! и мата го напраивте боље од него !! блазе си ти макавели !! Некој дури сватил сеа зашто не го земал Доменеш за репрезентација !! ццц што си праите бајрам на мозокот бе !! ДЕчкото е играчиште и сосема го разбирам зашто сака да си иде !! Вие викате пари,не е за пари човекот има пари,ама нема ништо освоено !! он нејке да остане без ниту една титула и слично !! а Венгер е најкрив што сеа сите сакаат да си одат го плаќа данокот на овие години каде се заебава со децаа !! Ова му е данокот и тоа со камата !! Немозе да купи ѕвезда и си одат неговите !! Овие играчи гледаат дека тука немозе да се освои титула 6 години веке се без некои помалце некои повеке ,во главном гледаат и скурчено им е веке да седат тука за ништо да не освојуваат ,а глеам и на нас фановите ни е скурчено да глеаме како си одат играчите што ни се најаки и како не осојува ништо ! Место сеа да ги осудуваш фабрегас и насри осуди го венгер пошто тој е Бос на сево ова !!
ti bitno imash majka !! sigurno ne e bolje mata od nasri !! venger e kriv i ke pljukam po nego !!da osveshe nesho da zadrzese zvezdite i da ne gi sitkase do sea nemase da ima zelba nieden igrac da si otide site ke bea srekni ke osojuvaa i ke se tepaa za mesto u ekipataaне ми е јасно како насри стана толку голема ѕвезда во твоите очи по само една добро изиграна полусезона мата си е играч на место и достојно ке го замени насри а ти да ти ебам навивачот не ни треба навивач како тебе оооо тикво види читам малце по страните и доста плукаш по венгер види што изјавува насри дека сака да игра во Утд. па кој нормален играч би сакал во ривал да замине и ти со твоето мислење го подржуваш насри а венгер не лол не знам што да речам освен да прашам нешто како што прашуваа погоре
Сестра имаш?
--- надополнето: Jul 8, 2011 12:21 PM ---
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/07/08/2566011/wanted-by-manchester-city-united-chelsea-is-arsenals-samir-nasri-
eве ти споредба на насри со другите играчи одлучи сам
--- надополнето: Jul 8, 2011 12:44 PM ---
http://www.youtube.com/watch?v=Mx5zc0B-fTo
едно од најдобрите видеа за минатава сезона вреди да е погледне
а ти аршесавин,се надевам дека можиш некоаш да споиш 2-3 реченици без навреди и извичници.ti bitno imash majka !! sigurno ne e bolje mata od nasri !! venger e kriv i ke pljukam po nego !!da osveshe nesho da zadrzese zvezdite i da ne gi sitkase do sea nemase da ima zelba nieden igrac da si otide site ke bea srekni ke osojuvaa i ke se tepaa za mesto u ekipataa
respect za postov !! toa i ja im go zboram samo mene odma me navreduvaat pa sto sum ja da kjutam !? taka li ??? koj e on da mi vika imas li sestra vamu tamu !! ali bitno mi naprai merak sho nekoj go svati moabetot sho go kazuvam i sho nekoj isto go misli toa !! respect deckoШто фанови сте значи, да не се кренеше оваа фама околу Насри и негов трансфер , сите ќе го величевме како еден од најголемите ѕверови, затоа што беше врвен играч во најсилната (некој фан на тим од друга лига ќе рече не е најсилна , ондак најинтересната) лига во светот па макар само една сезона (од вкупно 3 во кои во ниедна не беше просечен). Но подсвесно поради знаење дека со заминување на Насри и Фаб, арсенал ќе загуби многу сакате да ја намалите неговата вредност(oва од психолошки аспект ;D) .
А зошто сум повеќе да се задржат старите играчи од колку да се донесат нови замени за нив, најверојатно затоа што ниеден нов играч неможе првата сезона да игра во полн ек , и што е најлошо во тие моменти кога ќе го оствари својот полн потенцијал ќе биде продаден,окарактеризиран како предавник и лаком ,заменет повторно со нов играч а арсенал за жал ќе тапка во место. И немојте да продавате фори као навијај за друг тим ако не ти одговара затоа што личите ко дечиња кога пцујат во недостаток на аргументи...
--- надополнето: Jul 8, 2011 1:04 PM ---
а ти аршесавин,се надевам дека можиш некоаш да споиш 2-3 реченици без навреди и извичници.
respect za postov !! toa i ja im go zboram samo mene odma me navreduvaat pa sto sum ja da kjutam !? taka li ??? koj e on da mi vika imas li sestra vamu tamu !! ali bitno mi naprai merak sho nekoj go svati moabetot sho go kazuvam i sho nekoj isto go misli toa !! respect deckoШто фанови сте значи, да не се кренеше оваа фама околу Насри и негов трансфер , сите ќе го величевме како еден од најголемите ѕверови, затоа што беше врвен играч во најсилната (некој фан на тим од друга лига ќе рече не е најсилна , ондак најинтересната) лига во светот па макар само една сезона (од вкупно 3 во кои во ниедна не беше просечен). Но подсвесно поради знаење дека со заминување на Насри и Фаб, арсенал ќе загуби многу сакате да ја намалите неговата вредност(oва од психолошки аспект ;D) .
А зошто сум повеќе да се задржат старите играчи од колку да се донесат нови замени за нив, најверојатно затоа што ниеден нов играч неможе првата сезона да игра во полн ек , и што е најлошо во тие моменти кога ќе го оствари својот полн потенцијал ќе биде продаден,окарактеризиран како предавник и лаком ,заменет повторно со нов играч а арсенал за жал ќе тапка во место. И немојте да продавате фори као навијај за друг тим ако не ти одговара затоа што личите ко дечиња кога пцујат во недостаток на аргументи...
--- надополнето: Jul 8, 2011 1:04 PM ---
а ти аршесавин,се надевам дека можиш некоаш да споиш 2-3 реченици без навреди и извичници.
Тапчо еден, ти нон-стоп се дереш зошто Венгер не купува ѕвезди, муабетот на дечкото што го цитираше е дека не ни требаат засилувања, но и дека сегашните играчи треба да останат.respect za postov !! toa i ja im go zboram samo mene odma me navreduvaat pa sto sum ja da kjutam !? taka li ??? koj e on da mi vika imas li sestra vamu tamu !! ali bitno mi naprai merak sho nekoj go svati moabetot sho go kazuvam i sho nekoj isto go misli toa !! respect decko