Фан Клуб: Арсенал

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Воа за вермален ме радува,само да не го брза за да не ја обнови повредата

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Вела најверојатно ќе оди на позајмица во Валенсија, до крајот на сезната, претставници на клубот биле на прегвори во Лондон на 5 Јануари, постои можност да се потпише и договор за трансфер на крајот од сезоната од 2 милиона.

Хлеб сакал да се врати во Арсенал. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1343502/Birmingham-boss-Alex-McLeish-backs-Alexander-Hleb-admitting-wants-Arsenal-return.html?ito=feeds-newsxml

Ако Венгер се обиде да го донесе Мертесакер, нема да згреши, Вердер бара 12-15 мил. фунти, а има и најави дека Пер сака да ја промени средината, останува Ле Бос што ќе одлучи, сепак јас навивам за Вертонген, а не би било лошо да ги донесе и двајцата а Скилачи и Кош надвор :)

Макар што и Симон Кјаер не би бил лош пазар за во Јануари, со 21 година и светла иднина пред него, Венгер се обидел да го доведе летово но безуспешно, се надеваме на втора мајка :) цената се движи меѓу 12-15 мил. фунти, можеби и повеке.

Венгер ќе се обиде да го украде Даниел Агер од Ливерпул, фановите на лузерите гневни на Хоџсон http://bleacherreport.com/tb/b7SB7

Воа за вермален ме радува,само да не го брза за да не ја обнови повредата
Изгледа ќе го враќа полека во ритам, исто како и со Џуру, ова би било и попаметно имајќи предвид колку само ни недостасува во одбраната Вермален и несакам ни да замислам што ќе се случи ако го загубиме до крајот на сезоната.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Нејќам Вела да иде на позајмица во Шпанија, мора во Англија...
Како прво мора да се навикне на физичката игра во ПЛ доколку сака да игра за Арсенал а позајмица во Шпанија (поточно во Валенсија која има еден куп напаѓачи) би значело дека тој сигурно ќе биде продаден на лето

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Team in full: Szczesny, Eboue, Squillaci, Djourou, Gibbs, Denilson, Song, Rosicky, Arshavin, Chamakh, Bendtner

Subs: Fabianski, Fabregas, Vela, Walcott, Ramsey, Clichy, Miquel

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Зашто Аршавин у прв состав ???? , остај го да одмара мајката, неможе дечкото толку натпревари да изигра за толку кратко време.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Сакам 10 играчи од лидз да се на нај мизерно ниво, ама сакам Санчез да изигра одлично да докаже дека може да се носи дури и против сопствениот тим!
Ајде топџии , со среќа, Сонг почна брилијантно, мислам како Цеск да го гледам со 50% повеќе мускули, црна боја и фанки коса! Хаха.

--- надополнето ---

ај ве молам стрим :pipi:
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=100728&part=sports
Има добри, јас на сопкаст, данската телевизија...гледам... одлична слика!

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Ако не дадеме со глава некој глуп гол,нема никаков да дадеме :)

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
сеа одма трева да ги пусти волкот и фабрегас а не да ги чува пак за у 80

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења