- Член од
- 14 ноември 2008
- Мислења
- 3.418
- Поени од реакции
- 856
Глупости ? Не, со Џенкинсон и со Мертесакер сигурно се зема титула.И со К. Роналдо и Меси во ист тим никој не ти гарантира титула, така да не тропај глупости.
Глупости ? Не, со Џенкинсон и со Мертесакер сигурно се зема титула.И со К. Роналдо и Меси во ист тим никој не ти гарантира титула, така да не тропај глупости.
Двајцата што ги спомна не се првотимци, пробај повторно.Глупости ? Не, со Џенкинсон и со Мертесакер сигурно се зема титула.
Мерт беше првотимец дур не се повреди. Кој други, Волкот шо не е во состојба 90мин да ги изигра оти ќе се повреди, или Жервињо? Па освен РвП лани немаше способен играч гол да дај. Немаше креативен играч средина шо можи топки да дава, шо значи немаше смисла да остани. А и ко почнаја да купват напаѓачи (Подолски, Giroud) се знаеше колку е сато и шо ќе се случи со РвП.Двајцата што ги спомна не се првотимци, пробај повторно.
Мертесакер никогаш не бил првотимец кај нас лани, тој е ситуационен играч, во прв тим е кога играме против тимови со висок/и напаѓач/и.Мерт беше првотимец дур не се повреди. Кој други, Волкот шо не е во состојба 90мин да ги изигра оти ќе се повреди, или Жервињо? Па освен РвП лани немаше способен играч гол да дај. Немаше креативен играч средина шо можи топки да дава, шо значи немаше смисла да остани. А и ко почнаја да купват напаѓачи (Подолски, Giroud) се знаеше колку е сато и шо ќе се случи со РвП.
Не можев да ја најдам оригиналната верзија.Ја барам цел ден и не можам да ја најдам од Евросонг у Скопје пред едно 10-так години еден дибек што ја пееше „Пари пари“.
Kао демек сеа со јунајтед се ќе освоиНе ми е јасно како можи на РвП да ја префрлате вината. Па и јас да бев на негово место ќе си одев. Наместо да состават тим шо ќе е конкурентен за освојвање на Премиер Лига, некој од купојте или на крај краева Лига на шампиони, овие од управата пак гледат само пари да напрат.
Со ваква стратегија уште 20 години нема титула да зејме. Нигде, ни во куп ни Премиер лига. Нигде.
А за Рвп баш ќе ми биди мило ако земи некое титулче годинава со Манчестер.
Eдитирано од модетарот: Одстранет провоцирачки дел.
Не сакаше да потпише договор Перси, инаку му беа понудени добри услови и претходната сезона.Kolku e kriv RalcniotP, tolku e kriva i upravata za negovoto zaminuvanje. Trebase da mu ponudat pari, znaat deka ima uste edna godina dogovor, a ne zemale titula od 2006, upravate izreagira kako da e vcera sobrana i neznaat sto da pravat. Ako ne zemat nekoj dobar spic za zamena i da go imaat kako rezerva ke bide teska sezonava.
Ima custvo deka treba da go zadrzat Nikolce, sea ke raspali
Прво ќе оди на продажба ) а ако не успее,ќе се оди на оваа варијатна.Наместо да го палат може и да го едноставно избришат името.
http://walex.tumblr.com/post/29505194811/how-to-remove-felt-lettering-from-epl-shirts
Ова важи за Логикс