Фан Клуб: Арсенал

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
И со К. Роналдо и Меси во ист тим никој не ти гарантира титула, така да не тропај глупости.
Глупости ? Не, со Џенкинсон и со Мертесакер сигурно се зема титула.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Двајцата што ги спомна не се првотимци, пробај повторно.
Мерт беше првотимец дур не се повреди. Кој други, Волкот шо не е во состојба 90мин да ги изигра оти ќе се повреди, или Жервињо? Па освен РвП лани немаше способен играч гол да дај. Немаше креативен играч средина шо можи топки да дава, шо значи немаше смисла да остани. А и ко почнаја да купват напаѓачи (Подолски, Giroud) се знаеше колку е сато и шо ќе се случи со РвП.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Мерт беше првотимец дур не се повреди. Кој други, Волкот шо не е во состојба 90мин да ги изигра оти ќе се повреди, или Жервињо? Па освен РвП лани немаше способен играч гол да дај. Немаше креативен играч средина шо можи топки да дава, шо значи немаше смисла да остани. А и ко почнаја да купват напаѓачи (Подолски, Giroud) се знаеше колку е сато и шо ќе се случи со РвП.
Мертесакер никогаш не бил првотимец кај нас лани, тој е ситуационен играч, во прв тим е кога играме против тимови со висок/и напаѓач/и.
Иначе, Сонг лани имаше 11 асистенции иако е ДМ, 7-8 од тие асистенции за РвП, Волкот имаше 10 асистенции, скоро сите за РвП, Артета, Сања и Жервињо имаа по 5-6 асистенции, Робин имаше поддршка.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Ја барам цел ден и не можам да ја најдам од Евросонг у Скопје пред едно 10-так години еден дибек што ја пееше „Пари пари“.
Не можев да ја најдам оригиналната верзија.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.073
Поени од реакции
7.160
Баш би сакал клетвата на Ван Перси да продолжи во Ман.Утд. и во животот да нема освоено ПЛ :D

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Не ми е јасно како можи на РвП да ја префрлате вината. Па и јас да бев на негово место ќе си одев. Наместо да состават тим шо ќе е конкурентен за освојвање на Премиер Лига, некој од купојте или на крај краева Лига на шампиони, овие од управата пак гледат само пари да напрат.
Со ваква стратегија уште 20 години нема титула да зејме. Нигде, ни во куп ни Премиер лига. Нигде.

А за Рвп баш ќе ми биди мило ако земи некое титулче годинава со Манчестер.

Eдитирано од модетарот: Одстранет провоцирачки дел.
Kао демек сеа со јунајтед се ќе освои :pos:

Кој ќе му конкурира на сити? Ако имаат слаба полусезона, во зимски преоден рок и роналдо и меси ќе ги донесат ако треба!

Мене ќе ми биде мило ако им се повреди во првите неколку натпревари, па наместо 220 илјади неделно да ги кошта 350 илјади! И да не им игра!

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Malku socni komentari od nasiot veren fan Piers Morgan;

-Good news, Cashley @TheRealAC3 - we've finally found someone even more money-grabbing than you. @Persie_Official
-Congratulatons @SamNasri19 - you're no longer the most loathsome ex Arsenal player in Britain.
-Careful, Shrek @WayneRooney - you've got a treacherous new Donkey arriving.
-What a sickening betrayal of Wenger too - the man who stood so loyally behind @Persie_Official through years of injury.#VanPursestrings

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Kolku e kriv RalcniotP, tolku e kriva i upravata za negovoto zaminuvanje. Trebase da mu ponudat pari, znaat deka ima uste edna godina dogovor, a ne zemale titula od 2006, upravate izreagira kako da e vcera sobrana i neznaat sto da pravat. Ako ne zemat nekoj dobar spic za zamena i da go imaat kako rezerva ke bide teska sezonava.
Ima custvo deka treba da go zadrzat Nikolce, sea ke raspali :D

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Kolku e kriv RalcniotP, tolku e kriva i upravata za negovoto zaminuvanje. Trebase da mu ponudat pari, znaat deka ima uste edna godina dogovor, a ne zemale titula od 2006, upravate izreagira kako da e vcera sobrana i neznaat sto da pravat. Ako ne zemat nekoj dobar spic za zamena i da go imaat kako rezerva ke bide teska sezonava.
Ima custvo deka treba da go zadrzat Nikolce, sea ke raspali :D
Не сакаше да потпише договор Перси, инаку му беа понудени добри услови и претходната сезона.
Можам да разберам дека е неопходна промена и амбициите му се поголеми од просечноста на Арсенал во последниве неколку сезони, ама за Манчестер да потпише? Полошо од ова беше да потпише за Тотенхем...

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
неверувам венгер да е толку смотан да го даде сонг за 15 милиони фунти кога има уште 3 години од договорот

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290

Kajgana Shop

На врв Bottom