Фан Клуб: Арсенал

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.407
Shpanska Marka javuva deka so zaminuvanjeto na Van Persie se otvara vratata za Llotente koj odbi da go prodolzi dogovorot so Bilbao.. Ako ova se ostvari, nema za sto da zalite po Van Persie..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
4 мај 2012
Мислења
671
Поени од реакции
522
Вечерва сонував дека сме изгубиле од Ман.Јун. Али сон како сон, врска си немаше од реалноста. Јунајтед имаа некои сосем други играчи и најбитното...Руни ни збрца гол со копје.:pos:
Ова со Лоренте некако не ми е за верување. Венгер веројатно знаел уште пред еден месец дека Перси ќе си оди, па веројатно порано би потегнал за еден ваков трансфер ако имал намера да донесе уште една класа замена.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
http://on.net.mk/sportal/fudbal/navivachite-gi-palat-dresovite-na-van-persi

Сакав летоска дресот со негово име да го купам но се премислив. Сега и мене ќе ме имаше на клипчињата! :)

Да даде господ на тренинг да им се повреди па бетер Овен да биде!

D

D_NazGUL

Гостин
Ја барам цел ден и не можам да ја најдам од Евросонг у Скопје пред едно 10-так години еден дибек што ја пееше „Пари пари“.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967

Повеќе лутете му се на Венгер и на управата на клубот (споствениците) него на играчот.
--- надополнето: 16 август 2012 во 11:59 ---
Палење дресови (n). Не сфаќаат дека палат дрес од клубот.....!!!

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.363
Поени од реакции
12.779
Читам нешто по страниве дали е можно Чичарито да дојде кај нас нешто не бил задоволен од прошлата сезона во утд а сеа им дојде и клетникот наш сакал да си замине таква изјава најдов на неколку места можно ли е ова да се деси ги прашува фановите на утд толку што имаат мерак овде да пишуваат а за фановите на арсенал ви се допага оваа идеа? Мене ми е ехтра http://bleacherreport.com/articles/1299372-arsenal-transfer-report-javier-hernandez-could-be-heading-to-arsenal eve link
Не бе каков Чичарито,ограничен е во фудбалските способности.Поарно Волкот да се проба ЦФ може да го има истиот стил на игра како мексиканецот.Брз и експлозивен,прецизен и добро победува офсајд замка,само никој не го забележува(затоа Казорла е тука )
--- надополнето: 16 август 2012 во 12:04 ---
Палење дресови (n). Не сфаќаат дека палат дрес од клубот.....!!!
Ти зошто плукаш на земја,не сваќаш дека татковината си ја плукаш :pos:,мислам шо има тоа веза они не им е целта клубот да го омаловажат убаво се гледа која е целта--->да гори Ван Перси.Арно шо не купив дрес од него планирав да земам оргинал,ама по воа шо се случува секоја година си одат играчи најарно ке биде без име на грбот да си земам.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ти зошто плукаш на земја,не сваќаш дека татковината си ја плукаш :pos:,мислам шо има тоа веза они не им е целта клубот да го омаловажат убаво се гледа која е целта--->да гори Ван Перси.Арно шо не купив дрес од него планирав да земам оргинал,ама по воа шо се случува секоја година си одат играчи најарно ке биде без име на грбот да си земам.
Ми го спушти убаво, сеа купи дрес без име, па пак спали го од нервоза дека газдите ве јебат и гледаат само профит. (y)

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Не ми е јасно како можи на РвП да ја префрлате вината. Па и јас да бев на негово место ќе си одев. Наместо да состават тим шо ќе е конкурентен за освојвање на Премиер Лига, некој од купојте или на крај краева Лига на шампиони, овие од управата пак гледат само пари да напрат.
Со ваква стратегија уште 20 години нема титула да зејме. Нигде, ни во куп ни Премиер лига. Нигде.

А за Рвп баш ќе ми биди мило ако земи некое титулче годинава со Манчестер.

Eдитирано од модетарот: Одстранет провоцирачки дел.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Не ми е јасно како можи на РвП да ја префрлате вината. Па и јас да бев на негово место ќе си одев. Наместо да состават тим шо ќе е конкурентен за освојвање на Премиер Лига, некој од купојте или на крај краева Лига на шампиони, овие од управата пак гледат само пари да напрат.
Со ваква стратегија уште 20 години нема титула да зејме. Нигде, ни во куп ни Премиер лига. Нигде.

А за Рвп баш ќе ми биди мило ако земи некое титулче годинава со Манчестер.

Eдитирано од модетарот: Одстранет провоцирачки дел.
И со К. Роналдо и Меси во ист тим никој не ти гарантира титула, така да не тропај глупости.

Kajgana Shop

На врв Bottom