- Член од
- 30 јули 2008
- Мислења
- 4.320
- Поени од реакции
- 2.846
Немој да не го колнеш тој ден послеГо чекам денот кога Иван Газидис ќе си даде оставка,а Усманов ќе има поголем дел од акциите отколку Кроенке.
Молете се ганери
Немој да не го колнеш тој ден послеГо чекам денот кога Иван Газидис ќе си даде оставка,а Усманов ќе има поголем дел од акциите отколку Кроенке.
Молете се ганери
Абе што сте запнале за тој Усманов толку, не му го даваат Арсенал него а нас дефинитивно не ни треба пост-советски диктатор. Не дека Стен е подобар ама од двете зла помалото...Го чекам денот кога Иван Газидис ќе си даде оставка,а Усманов ќе има поголем дел од акциите отколку Кроенке.
Молете се ганери
Тим што освои две титули лани?И сакаш да станеме тим како Шити?
Не,туку ќе се врати стариот Арсенал и повторно ќе освојуваме титули без поразиИ сакаш да станеме тим како Шити?
Сега следат титули,имаме одличен состав. Само да се задржи РВП и ќе уживаме во фудбалот на АрсеналНе,туку ќе се врати стариот Арсенал и повторно ќе освојуваме титули без порази
Сега следат титули,имаме одличен состав. Само да се задржи РВП и ќе уживаме во фудбалот на Арсенал
Тоа сакам да го видам.Да имаме цел состав, а да не освоиме ПЛ,тогаш прв што треба да си иде е Мр.Венгер.Досега не сум го окривувал ради то гомната управа и повредите,многу јасно.Уверен сум дека и покрај таква шит управа ќе освоеше многу титули да не беа тие мочани повреди.Кога се чекаше да се докаже РВП на 27 години и се покажа колку вреди,се покажа токму поради тоа што подолг период не беше повреден...Така даа...Абе уште то ни остана. Вербата. Мора да веруваме. Ама како шо врват годините, ако не освоиме нешто, се потешко ќе биди. Во неколку наврати, бевме блиску, немавме среќа, повреди... Редно е конечно и ние да имаме еднаш среќа и да имаме цел, компетитивен тим. Е, ако и тогаш не напрајме ништо, значи не е до повредите.
Муабетот ми беше, предхдоните години неколку пати бевме на чело на табела, се до март месец па следуваа повреди, како на пр. таа на Едуардо. После сезоната кога си отиде Анри сите не отпишуваа, но се боревме некако. Е сеа, ако имаме еден компетитивен состав, мислам дека можеме да направиме повеќе. А сезонава во ПЛ, ќе се води битка. Голема битка. Шампионот нема шанси да има повеќе од 70 до 75 бода, па можно е секој бод да е Шампионска титула.Тоа сакам да го видам.Да имаме цел состав, а да не освоиме ПЛ,тогаш прв што треба да си иде е Мр.Венгер.Досега не сум го окривувал ради то гомната управа и повредите,многу јасно.Уверен сум дека и покрај таква шит управа ќе освоеше многу титули да не беа тие мочани повреди.Кога се чекаше да се докаже РВП на 27 години и се покажа колку вреди,се покажа токму поради тоа што подолг период не беше повреден...Така даа...
Венгер и Газидис се уште тука.Ето мене назад од пржење и кпејње. Честито нов играч. Кажујте сега кој е шо е и дали го бива? Него до кај сме со РвП?
Метерчо не изигра ни една на првенствово а подолски мочаше у канта ... мириса нешто овде, се надевам дека кај нас ќе се истакне доволно.
Вилшир дали е добар, се опраи ли после последната операција, има ли весто кога ќе заигра?