Фан Клуб: Арсенал

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Го чекам денот кога Иван Газидис ќе си даде оставка,а Усманов ќе има поголем дел од акциите отколку Кроенке.

Молете се ганери ;)
Немој да не го колнеш тој ден после

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Го чекам денот кога Иван Газидис ќе си даде оставка,а Усманов ќе има поголем дел од акциите отколку Кроенке.

Молете се ганери ;)
Абе што сте запнале за тој Усманов толку, не му го даваат Арсенал него а нас дефинитивно не ни треба пост-советски диктатор. Не дека Стен е подобар ама од двете зла помалото...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Не се палете многу на изјавите на Усманов, тој ти е како опозиција, јаде лајна додека не дојде на власт, па после ништо не прави освен лоповлук.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Правите грешка,бидете уверени.Слушете ми зборот. ;)

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.074
Поени од реакции
7.161
И сакаш да станеме тим како Шити?

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
И сакаш да станеме тим како Шити?
Тим што освои две титули лани?

Ај не ја почнувајте дискусијава, ве молам. Кренке откако го зема Арсенал ама ништо нема направено за тимот. Само вика дека му верува на Газидис и Венгер. На што личи тоа? Каква амбициозност е таа? Никаква до сега. А тие муабети за Усманов, советски милијардер и слично се глупости. Кренке да не копал нива за тие пари? Зет на Волмарт ебате.
Никој не бара да бидеме како Сити. Ама мораме да инвестираме барем нешто во клубов. Продаваме играчи, а инвестираме само дел од тоа. Летово тргна добро, се надевам добро и ќе заврши.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.074
Поени од реакции
7.161
Не,туку ќе се врати стариот Арсенал и повторно ќе освојуваме титули без порази ;)
Сега следат титули,имаме одличен состав. Само да се задржи РВП и ќе уживаме во фудбалот на Арсенал :)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Море кој баксуз сме ние, ако остане ќе се повреди и ќе ја прелега цела сезона!:mad:

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Сега следат титули,имаме одличен состав. Само да се задржи РВП и ќе уживаме во фудбалот на Арсенал :)

Те молам,ми личиш ко Ливерпулци.
Ќе видиме,нова сезона,нова нафаќа.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Абе уште то ни остана. Вербата. Мора да веруваме. Ама како шо врват годините, ако не освоиме нешто, се потешко ќе биди. Во неколку наврати, бевме блиску, немавме среќа, повреди... Редно е конечно и ние да имаме еднаш среќа и да имаме цел, компетитивен тим. Е, ако и тогаш не напрајме ништо, значи не е до повредите.

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
Абе уште то ни остана. Вербата. Мора да веруваме. Ама како шо врват годините, ако не освоиме нешто, се потешко ќе биди. Во неколку наврати, бевме блиску, немавме среќа, повреди... Редно е конечно и ние да имаме еднаш среќа и да имаме цел, компетитивен тим. Е, ако и тогаш не напрајме ништо, значи не е до повредите.
Тоа сакам да го видам.Да имаме цел состав, а да не освоиме ПЛ,тогаш прв што треба да си иде е Мр.Венгер.Досега не сум го окривувал ради то гомната управа и повредите,многу јасно.Уверен сум дека и покрај таква шит управа ќе освоеше многу титули да не беа тие мочани повреди.Кога се чекаше да се докаже РВП на 27 години и се покажа колку вреди,се покажа токму поради тоа што подолг период не беше повреден...Така даа... ;)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Тоа сакам да го видам.Да имаме цел состав, а да не освоиме ПЛ,тогаш прв што треба да си иде е Мр.Венгер.Досега не сум го окривувал ради то гомната управа и повредите,многу јасно.Уверен сум дека и покрај таква шит управа ќе освоеше многу титули да не беа тие мочани повреди.Кога се чекаше да се докаже РВП на 27 години и се покажа колку вреди,се покажа токму поради тоа што подолг период не беше повреден...Така даа... ;)
Муабетот ми беше, предхдоните години неколку пати бевме на чело на табела, се до март месец па следуваа повреди, како на пр. таа на Едуардо. После сезоната кога си отиде Анри сите не отпишуваа, но се боревме некако. Е сеа, ако имаме еден компетитивен состав, мислам дека можеме да направиме повеќе. А сезонава во ПЛ, ќе се води битка. Голема битка. Шампионот нема шанси да има повеќе од 70 до 75 бода, па можно е секој бод да е Шампионска титула.

Сити во прв ред, Челзи, Јунајтед и Арсенал во втор ред. Трет ред Тотенхем, под услов да дојди Боаш. Четврт ред, Ливерпул, Евертон и Сандерленд се тимови кои ќе можат да ги победат сите, и да се победат меѓу себе, сите. Очекувам голема битка и суперинтересна ПЛ. Едвај чекам да почне.

D

D_NazGUL

Гостин
Ето мене назад од пржење и кпејње. Честито нов играч. Кажујте сега кој е шо е и дали го бива? Него до кај сме со РвП?

Метерчо не изигра ни една на првенствово а подолски мочаше у канта ... мириса нешто овде, се надевам дека кај нас ќе се истакне доволно.

Вилшир дали е добар, се опраи ли после последната операција, има ли весто кога ќе заигра?

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Ето мене назад од пржење и кпејње. Честито нов играч. Кажујте сега кој е шо е и дали го бива? Него до кај сме со РвП?

Метерчо не изигра ни една на првенствово а подолски мочаше у канта ... мириса нешто овде, се надевам дека кај нас ќе се истакне доволно.

Вилшир дали е добар, се опраи ли после последната операција, има ли весто кога ќе заигра?
Венгер и Газидис се уште тука.

Kajgana Shop

На врв Bottom