Фан Клуб: Арсенал

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Дресов е убедливо нашиот најгрд дрес... Гомно, не го купувам грд е.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Ганери, со среќа да ни е вечер. Одам по алкохол и се сместувам кај другар ми. Поздрав, се читаме вечер.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Дресов е убедливо нашиот најгрд дрес... Гомно, не го купувам грд е.
Со оглед дека е од Најк, кои прават убедливо најгадни дресови, копачки и топки, добар е, можеше и многу полошо.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ваууууууу ќе биде јако вече момци, очекувам победа ,а и со нерешено би бил задоволен.
Ептен ќе ми се напраи кеиф ако Тити жбрца едно голче , има да биде бреееееее......
Ајде веќе нека почнува натрпеваров не ми се чека више .....
Бај д веј, дресов не ми се допаѓа, ептен ги укакале тоа ракавите....

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Arsenal team to face AC Milan: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Song, Arteta, Rosicky, Walcott, Ramsey, Van Persie.Substitutes: Fabianski, Djourou, Coquelin, Arshavin, Benayoun, Oxlade-Chamberlain, Henry.
--- надополнето: 15 февруари 2012 во 20:02 ---
Arsenal team to face AC Milan: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs, Song, Arteta, Rosicky, Walcott, Ramsey, Van Persie.Substitutes: Fabianski, Djourou, Coquelin, Arshavin, Benayoun, Oxlade-Chamberlain, Henry.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Што беше финтата со Росицки како крило во почетен состав?
Росицки не може добра утакмица да одигра па макар и животот му зависел од тоа.
Ремзи лош, Вермален неочекувано паничи, Гибс киксира, одбраната некоординирана, нападот не знае кај тера, Волкот изгубен во време и простор, мора големи промени во второ полувреме.
Мора Аршавин да влезе што побрзо, Росицки аут. Накај 70 минута и Анри ќе мора да влезе.

И дај Венгер престани со таа офсајд стапица во ЛШ.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Очајна игра, заслужуваме да губиме и со повеќе. Капак се повреди и Косиелни, а Вермален игра за никаде.

Ај, зошто ни е ЛШ, имаме ние поважни натпревари, нели
--- надополнето: 15 февруари 2012 во 21:44 ---

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Комедии, искрено ништо не изигравме прво полувреме и мене не ми е јасна работава со Росицки....
Иначе не знам што им дале топка, дај им таму мотика, ашов да засадат нешто, срамота.....Не е оправдување не скокајте одма не го кривам теренот али рачунај на ваков терен Волкот е јуслес....Сега ја разбирам изјавава на Венгер http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-my-concern-over-san-siro-pitch ,првин помислив нешто мрчи без причина али и те како оправдано.....
Ајде второ мора да се даде гол, дека вака ако остане не ќе да е на арно.....гоу гоу ганерс

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Sura да не бараме оправдувања. Теренот е ист за сите и Волкот треба да се прилагоди а не да трчаат од него 10 години постари играчи. Значи што вика Алан Хансен, играме толку лошо што е срамота да се гледа. Вермален потфрлува, Кош надвор, Гибс како да се плаши, Ван Перси нема топки, тапа ептен. Ако дадеме гол жива среќа ќе биде.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Голема грешка што не му даде шанса на Аршавин вечерва.

Kajgana Shop

На врв Bottom