Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Се мислам дека ќе почни со Џуру, централен, и мислам дека би било дбар избор. Јесте, го кудевме како десен бек, али како централен е посолиден, каде каде. А и ќе ни треба некој за скок игра со Ибра, и то ти е плус фактор, дека, утре Џуру ќе почни централен.

Најверјатно Џуру ќе биде централен :))
zp_138972830SM027_Arsenal_Trai_8731.jpg

Мене оваа слика ми кажува дека ова ни се централните утре.

Иначе за Адебајор курвата немам коментар. Кога седеше на клупа за Сити ќутеше ко скапаница некоја, сега отиде кај сељачиштана и даде 3 гола и некоја асистенција и се утепа од јадење гомна. Не му придавајте значење и ќе го снема. Иначе кретенот потпиша за Сити и носеше маица на Арсенал. Сигурно уште плаче што не игра за Топџиите.
article-0-07D5E7E3000005DC-767_468x329.jpg

тука сме - милан е можеби најдоброто нешто од модерниот фудбал - комбинација на талентирани фудбалери и искусни волци, со одличен тренер, ама тука сме да им ги поматиме сметките - сигурно притисокот е на нивна страна повеќе одошто на нашите момци .

мислам дека со подефанзивна формација би биле поопасни - 4 - 5 - 1 со волкот и аршавин ко надворешни халфови , каде нивната техника и брзина би биле од полза при контри и полуконтри.

форза Арсенал !!!

ramsey.jpg

Малку смеа нели. Немал некој попаметна работа.

Инаку за денеска воопшто не сакам ниту да дискутирам 1:3 и тоа два на РвП и еден на Анри, а нивниот нека бираат кој сака.

Ќе им удриме една петарда како на Интер! ван Перси хет-трик, Волкот гол и Шчезни погодува од гол на гол!

Се заебавам, не сум до толку оптимист.

2012AFCtop1.jpg

за наредната сезона за дома, извинете ако некој веќе ја ставил сликава.

Пижамите се ненадминати, кај се споредува ова со тоа :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom