Логикс
Gooner
- Член од
- 17 септември 2007
- Мислења
- 7.358
- Поени од реакции
- 2.290
Gervinho v Stoke 22 passes, 100% pass completion. @aaronjramsey 87 passes 95% completion
Да погодам - Сонг 50 паса 1% completionGervinho v Stoke 22 passes, 100% pass completion.@aaronjramsey 87 passes 95% completion
Не ваѓал он минатата сезона, па нема везе што игра како почетник сезонава.Дај не серете за Сонг колку пати не ваѓал он,типот е ѕвер,без него не не бива сигурно!
Не ваѓал он минатата сезона, па нема везе што игра како почетник сезонава.
Треба Венгер да му свика малце, многу е уфилман Сонг, иде у напад кај што не му е место, во акции си го пика носот кај што не треба, еден од 10 паса му се успешни, често греши и комплицира па Артета треба да се враќа длаоко назад да поправа за неговите грешки, али тоа не е важно, важно тој ќе скрател 2 противнички паса цел меч.
Да да, се сложувам и јас апсолутно со ова, и само да надополнам. Не ми е јасно, зошто Артета игра толку назад ? Една од причините е веројатно таа, но можи Ремзи да се враќа назад. Мислам дека доколку Артета добие повеќе простор напред, ќе имаме поголема успешност во тимот, во поглед на аистенции и голови од негова страна. Но, Венгер се уште ги пробва играчите, ги учи, и мислам дека ќе најде вистинско место и за него во тимот.Не ваѓал он минатата сезона, па нема везе што игра како почетник сезонава.
Треба Венгер да му свика малце, многу е уфилман Сонг, иде у напад кај што не му е место, во акции си го пика носот кај што не треба, еден од 10 паса му се успешни, често греши и комплицира па Артета треба да се враќа длаоко назад да поправа за неговите грешки, али тоа не е важно, важно тој ќе скрател 2 противнички паса цел меч.
Ќути бе на спортска ја иам , нервози пукам у пм....Следниот викенд Челзи без Дрогба и Босингва ..![]()
Уплати ја у живо кец,шо друго да ти кажам ?Ќути бе на спортска ја иам , нервози пукам у пм....
И МатаСледниот викенд Челзи без Дрогба и Босингва ..![]()
Се повреди ?И Мата)
Не се знае каква е повредата.И Мата)