Логикс
Gooner
- Член од
- 17 септември 2007
- Мислења
- 7.358
- Поени од реакции
- 2.290
Gervinho v Stoke 22 passes, 100% pass completion. @aaronjramsey 87 passes 95% completion
Да погодам - Сонг 50 паса 1% completionGervinho v Stoke 22 passes, 100% pass completion.@aaronjramsey 87 passes 95% completion
Не ваѓал он минатата сезона, па нема везе што игра како почетник сезонава.Дај не серете за Сонг колку пати не ваѓал он,типот е ѕвер,без него не не бива сигурно!
Сонг игра како почетник сезонава?Ти Арсенал го гледаш?Не ваѓал он минатата сезона, па нема везе што игра како почетник сезонава.
Треба Венгер да му свика малце, многу е уфилман Сонг, иде у напад кај што не му е место, во акции си го пика носот кај што не треба, еден од 10 паса му се успешни, често греши и комплицира па Артета треба да се враќа длаоко назад да поправа за неговите грешки, али тоа не е важно, важно тој ќе скрател 2 противнички паса цел меч.
Да да, се сложувам и јас апсолутно со ова, и само да надополнам. Не ми е јасно, зошто Артета игра толку назад ? Една од причините е веројатно таа, но можи Ремзи да се враќа назад. Мислам дека доколку Артета добие повеќе простор напред, ќе имаме поголема успешност во тимот, во поглед на аистенции и голови од негова страна. Но, Венгер се уште ги пробва играчите, ги учи, и мислам дека ќе најде вистинско место и за него во тимот.Не ваѓал он минатата сезона, па нема везе што игра како почетник сезонава.
Треба Венгер да му свика малце, многу е уфилман Сонг, иде у напад кај што не му е место, во акции си го пика носот кај што не треба, еден од 10 паса му се успешни, често греши и комплицира па Артета треба да се враќа длаоко назад да поправа за неговите грешки, али тоа не е важно, важно тој ќе скрател 2 противнички паса цел меч.
Ќути бе на спортска ја иам , нервози пукам у пм....Следниот викенд Челзи без Дрогба и Босингва ..
Уплати ја у живо кец,шо друго да ти кажам ?Ќути бе на спортска ја иам , нервози пукам у пм....
И Мата )Следниот викенд Челзи без Дрогба и Босингва ..
Се повреди ?И Мата )
Не се знае каква е повредата.И Мата )