Фан Клуб: Арсенал

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Абе пред некое време Џуру го стававте на исто рамниште со Видич и Тери, сега Венгер ќе го продава? :О

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Абе пред некое време Џуру го стававте на исто рамниште со Видич и Тери, сега Венгер ќе го продава? :О
Нема да го продава.

Џуру кога е во форма,стварно е ѕвер(не како тие двајца/ама веднаш зад нив :D ),само работата е што не е константен...лани беше најдобар дефанзивец на Арсенал.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Има шпекулации на скајспорт дека сме поврзувани и со Варгас добар играч по левата страна, игра како лев бек, и лево крило

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Све се шпекулира за одбранбени играчи.. чим Венгер го дае Траоре сигурно ке се купи еден, нас најбитна ни е средината, таму е критично, некој плејмејкер мора да донесе, иначе ништо не праиме.. Ми се свиѓа овој Парк, има шут јак, пуца слободни.. ќе го биде

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
МарвинМартин/Хазард/Варгас/АндреСантош/Мертесакер who will come :D

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.953
Поени од реакции
9.582
море варгас да дојт све да избиет котек на сите ке дават ѕверотина е тој и овој мвила од рен е ѕвер

A

Avenger99

Гостин
Кој и да дојде од овие што се поврзуваме ќе биде супер,значи ќе имаме нови играчи во составот,нови комбинации,нема да ги гледаме Џенкинсон,Мигел и останатата боранија,Метерзакер е ѕвер стварно,прав централен бек со цврстина и висина баш тоа што му треба на Арсенал,има уште 1 ден од преодниот рок,да почекаме и да видиме што пазарел Венгер..

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ооооо..Каков ден,какво будењее :) :)
Значи нешто како 100 % Мертесакер и Сантос кај нас..то ми се свиѓа :)
А од Варгас/Снајдер/Гуркуф/М'Вила/Maртин Марвин ќе земеме еден,а?Браво браво,ова веќе личи на нешто :) Ја искрено сакам да ги видам у тим Варгас и Гуркуф :)

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Ооооо..Каков ден,какво будењее :) :)
Значи нешто како 100 % Мертесакер и Сантос кај нас..то ми се свиѓа :)
А од Варгас/Снајдер/Гуркуф/М'Вила/Maртин Марвин ќе земеме еден,а?Браво браво,ова веќе личи на нешто :) Ја искрено сакам да ги видам у тим Варгас и Гуркуф :)
Јас искрено сакам сите од тиа ги видам у тимот :vozbud: Ама ајде ќе се задоволиме со еден или двајца би сакал да се Марвин и М`Вила

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Епа сума сумарум значи :
Заминаа : Насри ,Ебуе :(, Фабрегас, Траоре, Вела ( позајмница ) , Дени ( позајмница ) , Џет , и Бартли ( позајмница).
Дојдоа : Окслејд, Карл , Парк, Жервињо..

Сега да дојдат : Мертесакер и Сантос.
Можни дополнителни засилувања : Пакетот за 46 милиони ( Мвила и Гуркуф ) што го преферирам доста многу, Кака ( што не е можно толку пари за позајмница не вреди реално..) , Марвин Мартин ( Квалитетен сепак ) , Варгас...
До каде ќе одиме? :D
И секако... најголемите утки : Алмунија Бендтнер во тимот сеуште се! и на чело на сите СКИЛАЧИ!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Од овие да дојдат уште Варгас и Гуркуф или Снајдер и сум задоволен до 100 ! :)

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Малце зајдовме со желбиве.. :D
Јас сум презадоволен ако дојдат уште еден дефанзивец и еден плејмејкер не е битно кој се..

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Малце зајдовме со желбиве.. :D
Јас сум презадоволен ако дојдат уште еден дефанзивец и еден плејмејкер не е битно кој се..
ако доведе некој деца од некој си непознат тим,ти пак ке бидеш задоволен...не е битно кој се,битно да се купува?

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
А да го земеме Паркер,ефтин,искусен,плејмејкер и за Англија почна да игра, ем на чафките ке им украдеме играч кој го бркаат цело лето :D

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
kolku sto ne ima po vesnici i sajtovi ovie tri dena, celo leto na kup tolku ne bese povrzuvan arsenal so transferi...

Sve dur ne vidim na oficijalna deka potpisale na nikomu ne veruvam.

Kajgana Shop

На врв Bottom