Mad_Coko
blow me!
- Член од
- 21 август 2010
- Мислења
- 7.375
- Поени од реакции
- 12.802
хахаха незнаев кој ден сме,дење спијам ноќе седам се ми е пореметено.Не треси бе сега е
на Еуроспорт има еве сега почиња гледајте
хахаха незнаев кој ден сме,дење спијам ноќе седам се ми е пореметено.Не треси бе сега е
на Еуроспорт има еве сега почиња гледајте
Не се толку добри колку што изгледаат Дортмунд ке го јадат на емиратиСве беше ок али ова со Дортмунд на крај ич не ми се свиѓа.. :/
Да видам да не верувам со овој состав Арсенал ќе го јаде и 2 дуела со Дортмунд.Не се толку добри колку што изгледаат Дортмунд ке го јадат на емирати
Многу е лошо кога си впишуваш бодови унапред... Верувај дека гостувањето против Олимпијакос ќе биде пекол...На емирати зимаме 9бода 3 во грчка и доста се што е составот повеќе на борусија од овој нашиов и не заборавај ќе има засилувања виа денови...Марсеј е поопасен од Дортмунд слушајте ме
Сигурен сум дека миниме група некој облог сака ?Многу е лошо кога си впишуваш бодови унапред... Верувај дека гостувањето против Олимпијакос ќе биде пекол...
Добро бе како од вчера да сте мајке му , кој и да е играч не ќе изјави дека поголеми шанси имал за освојување во бившиот клуб од колку во новиот...Каков пацер не ми се верува.....http://www.skysports.com/story/0,,11679_7123602,00.html
"I believe I have more chance of winning titles at Manchester Citythan at Arsenal.
Едвај чекам да дојде на Емирати, има да му пеат убави песнички за моронов...