Со 29-30 годишен ништо не правиме,нека го зиме Хазард кој има 19-20 години па ако треба нека даде и 30+мил како што рече и Венгер,доколку го најдел правиот играч би дал и 40 мил ако треба..
ама пак ду ју рид ми?
ај да ти објаснам. Хазард НЕ Е плејмејкер, Хазард е крило, Хазард има 19 години.
Нас ни треба МОМЕНТАЛНО; СЕГА ВО МОМЕНТОВ; ДО 31 АВГУСТ плејмејкер, ни треба искуство.
Пошто јас сум 102.5% убеден дека Венгер нема да купи некој ворлд клас плејмејкер (не ни има некој таков на пазарот освен Кака можеби?) затоа сакам некој 29 годишен кој постои голема веројатност да го купи и кој може да игра овие 2-3 години додека растат Ремзи и Вилшир.
Доколку ние потрошиме 30 милиони на Хазард што правиме тогаш со средината? т.е. што сме подобриле во средината? Сега и Меси и Роналдо да ги земеме по крило разбирате дека нема кој да ја поврзе играта од Џуру до Меси? Не приметувате дека под мал пресинг неможеме т.е. немаме играч кој може да ја задржи топката?
Само да се тресело овој сакам оној сакам. И јас сакам да се земат многу играчи па нема. Знаете каква е политиката затоа молете се БИЛО КОЈ да зееме што ќе може да игра во средина оти наебавме