Фан Клуб: Арсенал

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
http://www.youtube.com/watch?v=Vgbdw6TkA38&feature=feedu
Во право е.
Очекуваше да се купат добри играчи, но кога виде дека не иди никој а и цеск дека сјојде и никој не беше купен да го замени знаеше што да прави.
Тоу замисли сите да бидат у право како него и да си отидат а ?

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Да го земеме Кејхил е премија, дечкото е ѕвер!
Уште тука да улета и средина некој како Хазард или некој креативен момак со убиствен пас тоа е тоа, ке имаме конкурентен тим и за ПЛ и за ЛШ.. Само да не останеме без ништо до крај, МОРА НЕШТО ДА СЕ КУПИ!

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
http://www.youtube.com/watch?v=Vgbdw6TkA38&feature=feedu
Во право е.
Очекуваше да се купат добри играчи, но кога виде дека не иди никој а и цеск дека сјојде и никој не беше купен да го замени знаеше што да прави.
Нема проблем,како очекувал да се купат добри играчи кога од почетокот на летото бил решен да си оди ? Да,имаше едно 185 илјади причина да си замине...повеќе не.;)

A

Avenger99

Гостин
Покрај Кејхил мора да се зиме еден од средината,кретивец,ни фали тоа после продажбата на Фабрегас и Насри,со одличен пас да може да ги разигра Ван Перси и Жервињп

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Покрај Кејхил мора да се зиме еден од средината,кретивец,ни фали тоа после продажбата на Фабрегас и Насри,со одличен пас да може да ги разигра Ван Перси и Жервињп
Што се мени тиче, не барам сега некој којзнае каков креативец кој ќе кошта 30 милиони, барам некој кој може 2-3 години да биде тоа некој 29-30 годишен, додека не пораснат Ремзи и Вилшир. Тие се иднината ама јасно е од авион се гледа дека моментално Ремзи едноставно не е спремен да биде главен играч.

Значи да се разбереме и јас сакам некој ворлд класс ама јасно ми е дека нема затоа идам на оваа поверојатнава варијанта :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
A

Avenger99

Гостин
Што се мени тиче, не барам сега некој којзнае каков креативец кој ќе кошта 30 милиони, барам некој кој може 2-3 години да биде тоа некој 29-30 годишен, додека не пораснат Ремзи и Вилшир. Тие се иднината ама јасно е од авион се гледа дека моментално Ремзи едноставно не е спремен да биде главен играч.
Секоја сезона ние велиме дека овој е иднината на клубот,оној е иднината на клубот,се сложувам дека Рамзи и Вилшер ќе бидат одлични играчи за некоја сезона,но што дотогаш?Ние пак нема да освоиме титула и пак ќе губиме играчи..

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Секоја сезона ние велиме дека овој е иднината на клубот,оној е иднината на клубот,се сложувам дека Рамзи и Вилшер ќе бидат одлични играчи за некоја сезона,но што дотогаш?Ние пак нема да освоиме титула и пак ќе губиме играчи..
ду ју рид ме?
Дотогаш некој 29-30 годишен креативец у стил на Лучо Гонзалес, Артета убаво си пишав погоре. Факт е дека нема Венгер да даде 30+ милиони за никој така да јас ја сакам онаа варијанта што би можела да се случи т.е. да зееме некој постар за помалце пари. Поубаво тоа него да останеме само на Ремзи и Вилшир

A

Avenger99

Гостин
ду ју рид ме?
Дотогаш некој 29-30 годишен креативец у стил на Лучо Гонзалес, Артета убаво си пишав погоре. Факт е дека нема Венгер да даде 30+ милиони за никој така да јас ја сакам онаа варијанта што би можела да се случи т.е. да зееме некој постар за помалце пари. Поубаво тоа него да останеме само на Ремзи и Вилшир
Со 29-30 годишен ништо не правиме,нека го зиме Хазард кој има 19-20 години па ако треба нека даде и 30+мил како што рече и Венгер,доколку го најдел правиот играч би дал и 40 мил ако треба..

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Со 29-30 годишен ништо не правиме,нека го зиме Хазард кој има 19-20 години па ако треба нека даде и 30+мил како што рече и Венгер,доколку го најдел правиот играч би дал и 40 мил ако треба..
ама пак ду ју рид ми?

ај да ти објаснам. Хазард НЕ Е плејмејкер, Хазард е крило, Хазард има 19 години.
Нас ни треба МОМЕНТАЛНО; СЕГА ВО МОМЕНТОВ; ДО 31 АВГУСТ плејмејкер, ни треба искуство.
Пошто јас сум 102.5% убеден дека Венгер нема да купи некој ворлд клас плејмејкер (не ни има некој таков на пазарот освен Кака можеби?) затоа сакам некој 29 годишен кој постои голема веројатност да го купи и кој може да игра овие 2-3 години додека растат Ремзи и Вилшир.
Доколку ние потрошиме 30 милиони на Хазард што правиме тогаш со средината? т.е. што сме подобриле во средината? Сега и Меси и Роналдо да ги земеме по крило разбирате дека нема кој да ја поврзе играта од Џуру до Меси? Не приметувате дека под мал пресинг неможеме т.е. немаме играч кој може да ја задржи топката?

Само да се тресело овој сакам оној сакам. И јас сакам да се земат многу играчи па нема. Знаете каква е политиката затоа молете се БИЛО КОЈ да зееме што ќе може да игра во средина оти наебавме

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666

Kajgana Shop

На врв Bottom