Фан Клуб: Арсенал

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Малку така да разбиеме, да не го плукаме толку, сепак еден играч не прави колектив, ќе преживееме

Ова беше воедно еден од подобрите натпревари што сум ги гледал, фудбалска магија
Така е, не треба да се плука, но со право во моментов се многу фанови накурчени и разочарани. Со тек на време ќе се намали незадоволството, кога ќе видат сите дека и без него одлично се држиме.....

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.372
Поени од реакции
12.797
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
odlozuvanjeto za zamena na fabregas da se donese e znak na slab menagment na venger,do sega trebase da najde nekoj so ke go smeni da kupi a ne tek koa pocnuvaat liga sampioni kvalifikacii i ligata :( koga veke znaese on deka ke si ide fabregas i koga pocna i za nasri da ne prifaka nov dogovor odma treba zameni da najde i da napravi neso !! Ali mislam deka city bi ni go dale Adam Johnson za nAsri neka proba venger

D

D_NazGUL

Гостин
odlozuvanjeto za zamena na fabregas da se donese e znak na slab menagment na venger,do sega trebase da najde nekoj so ke go smeni da kupi a ne tek koa pocnuvaat liga sampioni kvalifikacii i ligata :( koga veke znaese on deka ke si ide fabregas i koga pocna i za nasri da ne prifaka nov dogovor odma treba zameni da najde i da napravi neso !! Ali mislam deka city bi ni go dale Adam Johnson za nAsri neka proba venger
Пријателе не ли сфаќаш дека А.В. до задњи моменат живееше у заблуда со Цеск и Насри дека ќе останат

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.372
Поени од реакции
12.797
ОФИЦИЈАЛНО: Робин е новиот капитен на Арсенал ,вицекапитен е Верминаторот (y)

еве и на официјалната http://www.arsenal.com/news/news-archive/van-persie-appointed-as-arsenal-captain

едниствено шо ме мачи е тоа шо многу се повредува Ван Перси,плус и не сум голем фан напаѓач да биде капитен,но робин е еден од оние најдолго шо биле во тимот.

D

D_NazGUL

Гостин
ОФИЦИЈАЛНО: Робин е новиот капитен на Арсенал ,вицекапитен е Верминаторот (y)

еве и на официјалната http://www.arsenal.com/news/news-archive/van-persie-appointed-as-arsenal-captain

едниствено шо ме мачи е тоа шо многу се повредува Ван Перси,плус и не сум голем фан напаѓач да биде капитен,но робин е еден од оние најдолго шо биле во тимот.
Дефинитивно сум за Верма да биде капитен. Али јасно беше дека тоа ќе биде РвП.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Дефинитивно сум за Верма да биде капитен. Али јасно беше дека тоа ќе биде РвП.
Дефинитивно сум за Вилшир ама знам дека нема у наредни 2-3 години да го дочекам тоа... Штета

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Јас сум па дефинитивно за Вермален да ни биде капитен. Да имаше повеќе искуство во Арсенал, сигурен сум дека Венгер него ќе го ставеше за капитен.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Со среќа вечер против Удинезе, ќе ги издишете мислам ..

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.372
Поени од реакции
12.797
Вела и Ботело пратени на позајмица во Шпанија,Вела во Real Sociedad,а Ботело во Rayo Vallecano
еве и на официјалната: http://www.arsenal.com/news/news-archive/vela-and-botelho-go-on-loan-to-spain
кај и да е и Ебуе ке го потврдат дека заминал во Галатасареј за 4м.
сезонава некако малце играчи ке имаме или така ми се чини?
--- надополнето: Aug 16, 2011 4:13 PM ---
чао Ебуе,мене лично најмногу ке ми недостига,порано го сметав за најдобар малд лев бек во премиер лига ама човекот се изгуби последниве сезони,+ бакари местото му го зема.
http://www.arsenal.com/news/news-archive/club-agrees-terms-with-galatasaray-for-eboue

A

Avenger99

Гостин
Некако многу играчи продадовме а речиси ништо не зедовме,или Венгер ке донесе нешто до 31 или сезонава ќе ја завршиме на 10 место

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ајдеее и Ебуе го прададовте .. Зашто бе? :unsure:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
За да се ослободи место во тимот. И така беше замена на Сања кој скоро никогаш не е повреден така да сега го имаме таму Џенкинсон кој не треба да се пријавува нигде.

anyway.

ова е играч што сакам да го видам во Арсенал :)
67 - Mario Götze created more chances from open play than any other player in the 2010-11 Bundesliga.

Баеги креативност има во дечково

Kajgana Shop

На врв Bottom