Фан Клуб: Арсенал

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.372
Поени од реакции
12.797
во средина ептен кејф ке ми прави Раул Мирелеш од Ливерпул,и така тие не го сакаат...сега ни требаа играчи навикнати на премиер лигата не некој да ми дојде од старна и да го чекам 3 месеци да се уигра.
Средината и шамак дупки невидени се

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
mizerija ,leeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kakva e ovaa ekipa kakov e ovoj venger ?? OVa ke bide propasttt !!! PRodade 20 igraci gi dade najvaznite pocnuva pak so deca pak li mucenje?? pak li bez napad sea i bez sredina do koga vaka vengerrrrrrr odi si u penzija te molam za dobroto na timott !! opsada ni pravaat nemame sut u vtoro u prva 2 suta ! ccc katastrofa Chamak ( shoe sso ovoj ?? svrten so grb prema golot prima i podava ) ufff ke crknam od makaa .. site pravat ekipa .............................. nie ..

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Момци, што има ново последниве 20тина денови, и за која цена си замина Цеск?
ПС:Што е со Насри и Вилшер?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Тепаме 1-0,вие викате слаби сме.:D
Ех да влезеше на Тео последната,ќе си го ладевме во Италија.
Ај подруго ќе е со РвП..:))
пс:Ех,од кога викам јас дека Шамак е свирач,а не играч...:)) Николче плииис стеј.:D
ппс:Дечкото на аватар МОТМ.
--- надополнето: Aug 16, 2011 8:42 PM ---
aa и да,ќе издржеме со Гибс цела сезона,он е јако дете.:pos:

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
слабо изигравте..имавте среќа удинезе промашија неколку добри прилики инаку ке го кркавте..сеа тешко ке биди на гостински терен...ако го примите голот таму ..треба да мењавате тактика :D

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Utakmicava bese kao Turnovo i Sut Brest. Arsenal pak so svojata vpecatliva igra, imaginarno vodenje od 6:0 pa se igra lezerno. Gervihno samo igrase i odbranata, sredina....paaa mozese i bez nejze. Chamak neka pakue kuferite i neka cuva ovci u Maroko, ebati napagacot, N nemase od napagac. Samo smeta, se pletka so igracite, sea poslem utakmica, cel tim, trtenka i lizenje i bacuvanje kopacki na Szczesny, gi izvadi i toa apla.
Neznam zaso ne go pusti Bendtner, tuku skapaniot Chamak. Barem kolku tolku, ke probase da pretrca nekoj Nakolce, neso da napravi, ovoj maroko-boy kao stub.
Bitno pobeda e pobeda :D

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
слабо изигравте..имавте среќа удинезе промашија неколку добри прилики инаку ке го кркавте..сеа тешко ке биди на гостински терен...ако го примите голот таму ..треба да мењавате тактика :D
Резултатот е супер,ако дадеме во Италија еден гол...тешко дека ќе примаме 3...:D
Сепак се очекува подобра игра со РвП и Насри,а и некое ново име..:))

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Не се тресете, барем историјата со утакмици против италијански клубови на гости ни е позитивна.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Резултатот е супер,ако дадеме во Италија еден гол...тешко дека ќе примаме 3...:D
Сепак се очекува подобра игра со РвП и Насри,а и некое ново име..:))
Да али ако примите 1 ..ке биде жустро ..на 1-0 резултат

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Не се тресете, барем историјата со утакмици против италијански клубови на гости ни е позитивна.
Ако се крстиме на историјата,сме ја наебале..::))
А Армеро кој ѕвер играч е,место Венгер да си го купи за лев бек(гледам го играат и како лево крило),ќе биде одлично засилување,ама кој ме слуше на мене...:))

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
И да,Фримпонг изигра солидно,ако не се земат во обзир првите 2 минути и беспотребните 2 фаула..Д

Kajgana Shop

На врв Bottom