Фан Клуб: Арсенал

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Жервињо го заслужи црвениот,но исто така и тој гнасата го заслужи. Ако му даваш на едниот,дај му и на другиот ист картон,често повисока казна се дава на тој што почна,а тоа беше Бартон.поздрав

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Inaku ako ostanese gervinjo ce pobedevme a?

Pa i novi zasiluvanja da stignat dodeka se uigraat ce ni otide tretina prvenstvo. A samo kakvi natprevari ima do septemvri, 0-0 go racunam za uspeh.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Shakhtar Donetsk head coach Mircea Lucescu claims Arsenal want their Brazil international playmaker Jadson.

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Дечки ги прочитав коментарите за утакмицата и не знам што толку ве разочара Сонг јас мислам дека беше еден од најдобри со икслучок на одбраната таа си беше на место дури и гибс добро изигра најразочаран бев од РВП слабо изигра можеше да постигне гол барем два пати и од рамзи мн лошо а за црвениот картон тотално разочарување од судијата дури и мислам дека хауард веб да беше ке имаше и пенал за арсенал и дај некој нека му ја скрши ногата на копилено бартон читав исто за замената тевез-насри ми се допаѓа идеата но тешко дека ке се деси иако надежта последна умира:D

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
понекогаш е добро да се види како не гледаат од надвор (би се зачудиле колкав респект имаат за нас)
Не за џабе викаат дека другите повеќе не ценат отколку ние самите што се цениме!!!
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2025700/Gary-Neville-Arsenal-fans-shouldnt-criticise-Arsene-Wenger.html

"So they haven’t won a trophy for six years? Well, Manchester United went 26 years without winning the league, Liverpool have now gone 21 years without the title and Manchester City went 35 years without winning a trophy. Tottenham have gone 50 years without winning the league. "
— Gary Neville making some very good points about Arsene and Arsenal
--- надополнето: Aug 14, 2011 9:09 PM ---
http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-agree-terms-with-barca-for-fabregas

го избркавме баксузот, нека си оди кај циганите

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Алелуја, колку и да ни беше подруга играта со него сепак нема да ме замара плачењето од двете страни. Нека се клецаат на рат сега

Член од
29 октомври 2008
Мислења
1.394
Поени од реакции
259
Го загубија фабрегас, сега се има буџет и треба добро да се искористи :)

Kajgana Shop

На врв Bottom