Фан Клуб: Арсенал

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.851
Поени од реакции
503
Па би рекол со оваа клупа денеска што ја имавме и 6то место е премногу, а и до некаде го укривувам Венгер за Насри кога гледаш дека сака си оди продај го уште почетокот на трансвер периодот и после земи замена и до сега играчот ќе се адаптираше со тимот а сега ке оди насри замене не се знае ни дали ќе се земе а и да се земе ќе му требаат 4-5 кола да се прилагоди и така да, никој друг освен Арсенал не губе! Единствено светла точка гледам ако се земе Тевез за Насри но тоа е многу тешко остварливо...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Па би рекол со оваа клупа денеска што ја имавме и 6то место е премногу, а и до некаде го укривувам Венгер за Насри кога гледаш дека сака си оди продај го уште почетокот на трансвер периодот и после земи замена и до сега играчот ќе се адаптираше со тимот а сега ке оди насри замене не се знае ни дали ќе се земе а и да се земе ќе му требаат 4-5 кола да се прилагоди и така да, никој друг освен Арсенал не губе! Единствено светла точка гледам ако се земе Тевез за Насри но тоа е многу тешко остварливо...
Немој да гледаш.. Цената на Тевез е два пати повисока од онаа на Насри на трансфер пазарот.. Што значи, ако го сакаме Тевез, мора да им го дадеме Насри и плус од около 25 000 000 фунти, по чиста логика...

Знајш кој ни е менаџер, така !? Одма да немаш поќе надежи...:pos:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.851
Поени од реакции
503
Немој да гледаш.. Цената на Тевез е два пати повисока од онаа на Насри на трансфер пазарот.. Што значи, ако го сакаме Тевез, мора да им го дадеме Насри и плус од около 25 000 000 фунти, по чиста логика...

Знајш кој ни е менаџер, така !? Одма да немаш поќе надежи...:pos:
Тоа де :D само ногу добри замени правиме гледам Ебуе за Џенкинсон, Рамзи за Фабрегас, за Насри ништо не зедовме и одгодина Џоел Кембел за Ван Перси :pipi:

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Абе сите ќе фалат, почнувајќи од Жервињо, Сонг, Џек и нормално овие шо заминват Насри и Фабрегас... Ова ти е пола екипа... Не дај Боже, велам, знаејќи ги Италијаниве да се повреди некој... Е тогаш, ќе се чудиме и дали би завршиле во топ 8..

Букмејкерите интересно ни предвидуваат 6то место, зад Јунајтед, Челзи, Сити, Ливерпул и Тотенхем.... :)
--- надополнето: Aug 13, 2011 7:15 PM ---

И јас не почитувам, али ни фали нас, како сакаш речи.. Место да напаѓаме во последните 10 минтуи ние игравме одбрана, а дури и џуру влезе во игра... Ова ти е искуство на играч, кој знае дека неговиот тим не може да победи, а сака да задржи солиден резултат

Сети се на Виеира, жити мене, колку само пати, ако си постар мислев :)
Хехехех абе остај го ти Виеира, он си беше фаца, него Бартон каде со тој педерски фриз....Ах колку ми е криво што не му здрви бокс место шлаканица.....

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Хехехех абе остај го ти Виеира, он си беше фаца, него Бартон каде со тој педерски фриз....Ах колку ми е криво што не му здрви бокс место шлаканица.....
И мене ми е криво, иначе, да не си мислиш го бранам Бартон :) Идиот е класичен, али нашиве се деца, одма паѓат на провокација ! Имаш видено некогаш Гигс да падни на негова провокација ? Или пак, Лампард ? Или шо знам некој друг ?

То е то, оваа година може да ни биди пресвртница во тимот, а шо е интересно, според букмејкерите и Венгер не е толкав фаворит да остани на клупата, како годините предходно... Ако предходно имаја исти квоти со Сер Алекс дека немаат шанси да ги напуштат своите тимови, предвреме, сега и не е така.. Иако мислам дека Венгер ќе остане до крај, и дека со него е ќе ја направиме таа револуција во тимот, која ни е потребна... Ако заприметите, немаме сега толку плачачи како Цеск, и се оди на Англиски играчи, како Чемберлејн, Гибс и Волкот... Тука се уште Ремзи и Џек, така да не е се толку сиво... Сиво е сега, но има светло на крајот од тунелот, верувајте ми

Само да се акниме од земја..

Едит: Пишам толку многу оти ми е кеф да пишам на новиот лаптоп од Apple... :)

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Колку години по ред сме ја почнувале сезоната со 4,5 и повеќе гола во противничка мрежа па на крај знаеме сите кај сме завршувале. Сетете се само на манчестер како секој сезона ја почнува споро и тромо а на крајот завршува прв.
Гледајте малку позитивно на работите добивме бод а не изгубивме два (чашата е половина полна , а не половина празна), нападот секогаш може да се подобри, одбраната тешко се зацврснува. Мислам дека во истава ситуација лани би го изгубиле натпреваров
Чил малку
Gunner for Life
Keep the Faith

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Колку години по ред сме ја почнувале сезоната со 4,5 и повеќе гола во противничка мрежа па на крај знаеме сите кај сме завршувале. Сетете се само на манчестер како секој сезона ја почнува споро и тромо а на крајот завршува прв.
Гледајте малку позитивно на работите добивме бод а не изгубивме два (чашата е половина полна , а не половина празна), нападот секогаш може да се подобри, одбраната тешко се зацврснува. Мислам дека во истава ситуација лани би го изгубиле натпреваров
Чил малку
Gunner for Life
Keep the Faith
Аааааа еве ја поетесата наша... :pos::pos: Шала, брат ми... :)

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
И мене ми е криво, иначе, да не си мислиш го бранам Бартон :) Идиот е класичен, али нашиве се деца, одма паѓат на провокација ! Имаш видено некогаш Гигс да падни на негова провокација ? Или пак, Лампард ? Или шо знам некој друг ?

То е то, оваа година може да ни биди пресвртница во тимот, а шо е интересно, според букмејкерите и Венгер не е толкав фаворит да остани на клупата, како годините предходно... Ако предходно имаја исти квоти со Сер Алекс дека немаат шанси да ги напуштат своите тимови, предвреме, сега и не е така.. Иако мислам дека Венгер ќе остане до крај, и дека со него е ќе ја направиме таа револуција во тимот, која ни е потребна... Ако заприметите, немаме сега толку плачачи како Цеск, и се оди на Англиски играчи, како Чемберлејн, Гибс и Волкот... Тука се уште Ремзи и Џек, така да не е се толку сиво... Сиво е сега, но има светло на крајот од тунелот, верувајте ми

Само да се акниме од земја..

Едит: Пишам толку многу оти ми е кеф да пишам на новиот лаптоп од Apple... :)
читав негде дека Венгер му кажал на некој свој пријател дека ја одработува последната сезона поради несогласување со сопственикот на клубот и навивачите
Е дури тогаш кога ќе го изгубиме човекот ќе сватиме што сме имале и дека само он е способен со тие пари и таа политика наметната од управата да го држи арсенал на висока позиција

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
читав негде дека Венгер му кажал на некој свој пријател дека ја одработува последната сезона поради несогласување со сопственикот на клубот и навивачите
Е дури тогаш кога ќе го изгубиме човекот ќе сватиме што сме имале и дека само он е способен со тие пари и таа политика наметната од управата да го држи арсенал на висока позиција
Да, да јас тоа нон стоп го велам и пишам и се, но никој да ме сфати... Со онаква управа, наследства останати од баби и прабаби, акции од фамилии наназад, тоа е тоа.. Венгер е најмалку виновен, но тој е првиот на критики, како менаџер шо е и нормално.. Не дај Боже да си замине и да остане се како што е во управата, и после тоа, е дури тогаш не ке знајме кај ни е глата
--- надополнето: Aug 13, 2011 8:00 PM ---
http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-we-will-learn-from-this-today-

Знајш шо сакам !? Да им пропаднат трансферите на двата и да тренираат со вториот тим, матер им ебам... Е да видат тогаш, макар ние сме биле и 16ти на табелата... Племето нивно :)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
10.231
Ако се надеваме дека Ремзи ќе го замени Цескк ГЕБАВМЕ ЕЖОТ НАКОСТРЕШЕН, СУВ ГО ПРМИВМЕ!
КАТАСТРОФА СРЕДИНАТА!
Жервињо - ДИСАПОИНТИД!

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
JackWilshere Jack Wilshere

I think @joey7barton was in the wrong today! He should not have got invovled and assaulted Gerviniho like that #justsaying
звер... :)
Хахахаха закон, е да играше Вилшир ќе немаше само шлаканица на натпреваров, туку и глаа ќе попиеше тоа копилето Бартон....
Иначе каков чоек пуштаат да игра фудбал, срамота, биографијава на типов е оу мај гад....

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.806
http://www.dailymotion.com/video/xkizzd_joey-barton-and-gervinho-incident-during-newcastle-arsenal_sport

За ова ли Gervinho доби црвен картон ? Зашто на Barton не му даде исто црвен за онакво дивјачко оденсување . Влечење за дрес и за врат не се смета како напад но кога ќе го допреш противникот со дланката на лице ,е тогаш тоа е за црвен и се смета за обид за убиство. Далеку беше од шамар или обид за шамар а за тоа како се фрли Barton е тоа глума која заслужува оскар. Зашто судијата не досуди фаул над Gervinho кога беше очигледно дека е ?

p.s. ќе почекате до ноември , newcastele има да го прими на old traford!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom