Фан Клуб: Арсенал

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.562
Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.059
Поени од реакции
6.715
Него шо се дешава со Одегард, цел месец е аут со форма, непрепознатлив ми е.
Odegaard igra slabo poslednite nekolku utakmici, a toa se sovpagja so igranjeto na dvajca DM, Jorginho i Rice. Mislam deka premnogu se ochekuva od Odegaard vo ovaa situacija, podobar e koga ima eden malce poofanziven vo sredina.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Odegaard igra slabo poslednite nekolku utakmici, a toa se sovpagja so igranjeto na dvajca DM, Jorginho i Rice. Mislam deka premnogu se ochekuva od Odegaard vo ovaa situacija, podobar e koga ima eden malce poofanziven vo sredina.
Например кој? Хаверц? Виеира?

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Единствена логика за неиграњето Ремсдејл ми е што му се роди син, па Артета сака да го поштеди од стресови.

Ако не е ова причината, почнувам да се сомневам во 'фер и конкурентна' селекција што ја спомнува цело време.
Не постои такво нешто како конкуренција за место кога е во прашање голманска позиција. Се знае кој е бр.1 се друго е матење празна слама. Според Артета Раја е бр.1 (дали заслужено, незнам), по се изгледа премногу му е важно голманот да е добар со пас игра, иако Раја не покажа нешто во тој поглед бар до сега

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.074
Поени од реакции
7.162
Не постои такво нешто како конкуренција за место кога е во прашање голманска позиција. Се знае кој е бр.1 се друго е матење празна слама. Според Артета Раја е бр.1 (дали заслужено, незнам), по се изгледа премногу му е важно голманот да е добар со пас игра, иако Раја не покажа нешто во тој поглед бар до сега

Па нели Ремсдејл беше земен пред Лено поради техничките способности?

Многу ми е чудно како нагло се смени мислењето дека не го бива со нога.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Па нели Ремсдејл беше земен пред Лено поради техничките способности?

Многу ми е чудно како нагло се смени мислењето дека не го бива со нога.
Да земен е од тие причини, ама по се изгледа не го покажал тоа што го очекувал Артета од него, затоа и се фрлија толку пари за Раја, сигурно не за да биде втор голман

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Сума сумарум според тоа како бранат за своите тимови излева и Лено и Мартинез да се подобри од Раја и Рамс.
Уште не ми се јасни фанови што после 1 добра утакмица на ЕнКечиа против Лутон/Донкастер, додека е повреден Жесус дискутират дали Жесус кога ќе бил фит требало да се изборе за местото... Со една нога и штаки во 2те раци е подобар од ЕнКечиа.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.562
Да земен е од тие причини, ама по се изгледа не го покажал тоа што го очекувал Артета од него, затоа и се фрлија толку пари за Раја, сигурно не за да биде втор голман

Колку пари се фрлиле за Раја?
На позајмица е типот за 3 милиони.
Автоматски споено мислење:

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841

Со можност за откуп, колку беше мислам не беше евтин?

Ок статистикава, ама колку несигурни интервенции има при секој натпревар, кај што ти застанува срце? Сигурно 4-5 нели? Како беше она статистика лаже

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.562
Не лаже статистиката за пасови, тоа е, без разлика дали нас ни се допаѓа или не, Артета ја форсира таа игра.

Рамсдејл има потенцијал повеќе од Раја, ако научи да игра како што треба со нога.
Реално кон крајот на минатата сезона, и почетокот на оваа беше страшно слаб во пасови.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.074
Поени од реакции
7.162

Првите 6 натпревари каде играше Ремсдејл игравме против подефанзивни противници, не ме чуди статистиката.

Кога играме против бункер, голманот и нема многу задача. Чувството за Раја ми е како Шкодран Мустафи да е присутен на теренот.

Член од
27 декември 2020
Мислења
569
Поени од реакции
1.021
Оризот се покажува како одличен потег. Си вреди за парите, ако има некоја клаузула за бонус и таа му е заслужена. Одамна немало ваков играч по средина во Арсенал.

Еди сезонава блеска! Браво.

Последно уредено:
Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.059
Поени од реакции
6.715
Добро е што ни малце не се изморија, следната е пеколно тешка.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.562
Сума сумарум според тоа како бранат за своите тимови излева и Лено и Мартинез да се подобри од Раја и Рамс.
Уште не ми се јасни фанови што после 1 добра утакмица на ЕнКечиа против Лутон/Донкастер, додека е повреден Жесус дискутират дали Жесус кога ќе бил фит требало да се изборе за местото... Со една нога и штаки во 2те раци е подобар од ЕнКечиа.

Kajgana Shop

На врв Bottom