Фан Клуб: Арсенал

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.946
Поени од реакции
9.580
Раја само беше прашање на време кога ќе ја посерит

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.791
Поени од реакции
71.939
Како можеа Рамсдејл да го сменат за овој кловн, бетер е од Онана.
Мудрик да ти даде гол, лелелеле...

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.946
Поени од реакции
9.580
Дечково имаше само среќа досега со испадиве. Сака не е спремен,Жоржињо шо барат прв тим незнам,многу лошо тактички настрана шо и играва ни е катастрофа.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Како можеа Рамсдејл да го сменат за овој кловн, бетер е од Онана.
Мудрик да ти даде гол, лелелеле...
Онана е голманиште за овој. Изборување опстанок со Брентфорд му е пик на кариера. Не прај глупи споредби.

Член од
27 декември 2020
Мислења
554
Поени од реакции
1.017
Се надевам дека ќе надокнадат до крај за грешката на ѓубрено.
Лани Рамсдејл кога направи грешка во ЛЕ против Спортинг сите застанаа во негова поддршка, не верувам дека ќе биде исто со Раја.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.700
Поени од реакции
12.695
Како дадовме 2 гола? Дур глеав Челзи искина...

Член од
4 мај 2012
Мислења
671
Поени од реакции
522
Забегаа менаџериве со голманиве... Глејте какви кловнови бранат во топ 6 клубовиве. Везњаците нека ги тренираат 2-3 месеци и нека ги стаат да бранат ебате! Требало да знае перфектен пас по земја на 30м да напраи, со брз прием, на прва и успут со кур да може да дегажира...ако биде потребно. Малце им се 10 играчи акција да изградат, 11 требало иначе паѓал концептот у вода.

Три кардинални грешки во два дерби натпревари имаше телево. После првите два шута на Челзи си помислив дека некој може да го лобува пошо цело време на петерец е излезен. Среќа исто срање и на другата страна имаше...

Член од
27 декември 2020
Мислења
554
Поени од реакции
1.017
Рамсдејл пак не е стартер. Ми изгледа дека ја имаат спукано со Артета. Будала е да испушти таков голман кој директно допринесе за да се вратат во ЛШ и конечно доби шанса во репрезентацијата. Да сум на место на Рамсдејл би си заминал уште зимоска.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.047
Поени од реакции
6.714
Ниту еден голман не ми давал инфаркти ко Раја што ми дава, а тука ги ставам сите до Оспина, Фабијаски, Маноне, итн...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.424
Поени од реакции
6.066
Рајс играчина, не очекував олку брзо да се вклопи, ако продолжи вака со Салиба најбитни играчи во ростеров.
Него шо се дешава со Одегард, цел месец е аут со форма, непрепознатлив ми е.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.064
Поени од реакции
7.149
Единствена логика за неиграњето Ремсдејл ми е што му се роди син, па Артета сака да го поштеди од стресови.

Ако не е ова причината, почнувам да се сомневам во 'фер и конкурентна' селекција што ја спомнува цело време.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.261
Поени од реакции
65.084
Рајс играчина, не очекував олку брзо да се вклопи, ако продолжи вака со Салиба најбитни играчи во ростеров.
Него шо се дешава со Одегард, цел месец е аут со форма, непрепознатлив ми е.
Нели нов договор потпиша/треба да потпише?

Kajgana Shop

На врв Bottom