Фан Клуб: Арсенал

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.538
Поени од реакции
87.693
Ајде гледајте на посветлата страна Арманд Траоре ќе се врати :D

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Еј дај не викајте добра трансфер да не се повампири во сити па после да плачеме зошто го дадовме.Мислам дека Траоре намерно беше пратен во италија да стекне "дефанзивно образование" па сега би можел да го замени клиши или да се борат за левата бековска позиција со Гибс ако венгер не земе ништо.И едно прашање дали знае некој шо стана со Бедро Ботело?

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ајде гледајте на посветлата страна Арманд Траоре ќе се врати :D
Тоа е играч кој премногу го обожавам... но со оглед на повредите негови а и на Гибс, печени сме без добар лев бек да се купи...

D

D_NazGUL

Гостин
Прво и основно Клиши нека му е со среќа у Ман Сити. Како в таков си отиде и тој а ние останавме мањак уште еден играч. Незнам дали да се радувам или да плачам. Ова ми наликува на тотален распад система. Поголемиот број од можните трансфери кои беа врзани за Арсенал, деноиве гледам потпишуваат за други клубови, а од официјален Арсенал ниту збор не излага.
Со Фабрегас незнаеме шо стануе, со Насри апла, РВП нешто почна да изјавуе под брк онака као демек, Бендтнер никој не го купуе, Денилсон чмае ко мисир - да продолжам ли? - мослам нема потреба.
Добро да, трансфер сезоната е далеку од готова, А.В. е познат по ласт минит шопингуење, али мене нешо ме сврби носов.

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Во ласт минит останува само џганот што никој не сака да го купи, ретко има некој добар играч.
Поминаа времињата кога можеше да купи играчи од рангот на Пирес, Вилторд, Овермарси итн. Ние бевме среќниците, оваа генерација Ганери кои можеа да уживаат во моќниот Арсенал, во Непобедливите, во убиствениот тандем Анри - Пирес, во перфектните уфрлања во 16тник на Љумберг, во доминантноста на Виера, во елеганцијата на Беркамп ... не можам да набројувам повеќе, боли премногу, тоа беа времињата, ера на шампиони, која како што поминува времето паѓа во заборав.
Никој нема да се сеќава дека во 2006та со 10 играчи за малку ќе освоевме Лига на Шампиони против Барселона, дека на почетокот на 2000те ги мачкавме на леб Ферги и неговиот Ман Утд и дека кога играше Арсенал тоа го правеше со неподнослива леснотија.
Се молам секој ден тие времиња да се вратат.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ова со Жервињо, ми наликува на Џо Кол... Браво за Клиши, конечно !!! Конечно еден добар трансфер... Убеден сум дека левиот бек, нов, младиот, шо го зедовме може и знае подбро од него...

А и како шо изгледа, ако Венгер ги задржи Насри и Фабрегас, можи и ништо да не купи

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Уште еднаш потенцирам... најголема грешка на Венгер што го уништи овој млад состав што го имавме и ги задржа само ЏЕТ и Вилшер... може уште 1 до 2ца.
Па Руи Фонте, Огого , Фран и барем уште 3/4 играчи да им се дадеше можност со сите 10 прсти гарантирам дека ќе беа подобри алтернативи од Бентрнер, Скилачи па дури и Аршавин и тн...

Член од
22 мај 2011
Мислења
134
Поени од реакции
34
Во ласт минит останува само џганот што никој не сака да го купи, ретко има некој добар играч.
Поминаа времињата кога можеше да купи играчи од рангот на Пирес, Вилторд, Овермарси итн. Ние бевме среќниците, оваа генерација Ганери кои можеа да уживаат во моќниот Арсенал, во Непобедливите, во убиствениот тандем Анри - Пирес, во перфектните уфрлања во 16тник на Љумберг, во доминантноста на Виера, во елеганцијата на Беркамп ... не можам да набројувам повеќе, боли премногу, тоа беа времињата, ера на шампиони, која како што поминува времето паѓа во заборав.
Никој нема да се сеќава дека во 2006та со 10 играчи за малку ќе освоевме Лига на Шампиони против Барселона, дека на почетокот на 2000те ги мачкавме на леб Ферги и неговиот Ман Утд и дека кога играше Арсенал тоа го правеше со неподнослива леснотија.
Се молам секој ден тие времиња да се вратат.
Ее од тој арсенал и овој сега нема ни белда сенка ..
а за Анри-Пирес..иако фан на ман утд сум ..нема зборови колку само сум се нервирал кога примавме гол од Анри .. и компанија, Пирес ми беше еден од омилените играчи , се секавам на Кион (убиецот) го мразев еј..адамс исто.. како и да е уживав тогаш у вистинско дерби , се надевам наскоро пак ке гледам нешто слично ..али со политиката која ја водат лугето таму тешко да биде тоа наскоро ..(несакам да провоцирам нешто или да бидам сватен погрешно) со управата таква каква шо е не бива ништо ...не е се до вадењето таленти и добра заработка на нив ..

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Опааааааааааааааа.Што гледааам.Епа браво бе.Ајт марш Клиши.Сега Бејнс,ајмо :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ее од тој арсенал и овој сега нема ни белда сенка ..
а за Анри-Пирес..иако фан на ман утд сум ..нема зборови колку само сум се нервирал кога примавме гол од Анри .. и компанија, Пирес ми беше еден од омилените играчи , се секавам на Кион (убиецот) го мразев еј..адамс исто.. како и да е уживав тогаш у вистинско дерби , се надевам наскоро пак ке гледам нешто слично ..али со политиката која ја водат лугето таму тешко да биде тоа наскоро ..(несакам да провоцирам нешто или да бидам сватен погрешно) со управата таква каква шо е не бива ништо ...не е се до вадењето таленти и добра заработка на нив ..
Легенда !!!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Arsène Wenger said: “ He has been a crucial part of the team over recent seasons. ”

Да де знаеме за тоа. И сите тие што бараат титули и поради тоа си заминуваат се тие кои што требаше да донесат титули. Ама толку им сече. Нека му со среќа на Клиши и нека го следи судбина како другите предавници, Адебајор и Туре.

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Arsène Wenger said: “ He has been a crucial part of the team over recent seasons. ”

Да де знаеме за тоа. И сите тие што бараат титули и поради тоа си заминуваат се тие кои што требаше да донесат титули. Ама толку им сече. Нека му со среќа на Клиши и нека го следи судбина како другите предавници, Адебајор и Туре.
Mene poveke mi e zal za city sto go zemaa nego e tek sea ke vidat sto se maki

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323

Ешли Кол не заборавате да го вброите во предавниците? И зошто вака ги пуштате играчите, ајде стегнете се, земете некоја титула (без навреда) за да му дајте мотив да останат!

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Ешли Кол не заборавате да го вброите во предавниците? И зошто вака ги пуштате играчите, ајде стегнете се, земете некоја титула (без навреда) за да му дајте мотив да останат!
Абе и ние сакаме така, ама управата изгледа има друго на ум.
Во Арсенал не постојат казни за фудбалерите кои изјавуваат и прават глупости, да е Ферги во прашање одма ќе ги закова за клупа пола сезона;)

Kajgana Shop

На врв Bottom