- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.858
- Поени од реакции
- 10.230
Како за лев бек добар еAuba nazalost e nevidliv, bleda senka na minatogodisniot. Najslab igrac na terenot![]()
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Како за лев бек добар еAuba nazalost e nevidliv, bleda senka na minatogodisniot. Najslab igrac na terenot![]()
Inaku leviot bek denes, onoj originalniot po mene man of the match!!! VRVКако за лев бек добар е
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Тежок избор за играч на мечот, Сака беше извонреден.Inaku leviot bek denes, onoj originalniot po mene man of the match!!! VRV
Тежок избор за играч на мечот, Сака беше извонреден.
Смит Роу исто одлична утакмица имаше, штета шо не се запиша у стрелците.
Abe i jas sum da ne zema od tie umrenite igraci ama ako se povredi ESR koj ke igrat? Willock? Probavme i so nego na taa pozicija ama se gleda razlikata so Row i so nego, edinstveno na fizicki plan e podobar a na tehnicki i pregled na igra daleky zaostanvit.Не сакам да ми дава серијава победи лажна надеж, но сепак еуфоријата си го прави своето, на -3 сме од Челзи кои се 6-ти, најдовме конечно изгледа балансиран тим, Артета сфаќа колку му требал играч како Смит-Роу, не викам дека баш ЕСР е решението, но јасно им е на сите дека ќе треба квалитетен играч на таа позиција.
Јас не се секирам за Обамејнаг, ќе се врати он, еве го и Лака, го отпишавме сите, најдобар стрелец ни е, сега прашање е дали тоа треба да значи нов договор и за него или не?
Се погоди лошо што и Парти се повреди на долг рок, инаку сега кога ќе се врати очекувам уште подобра игра.Искрено ако во јануар не може да се земе квалитетен креативец, поарно да не зимаме истрошени играчи (Иско, Ериксен) нека се тера со ЕСР дури не дојде клучниот летен трасфер период кога ќе имаме огромни ослободени средства за плати од Озил, Мустафи, Сократис, Луиз, веројатно и Елнени, Чемберс и други вишоци.