Фан Клуб: Арсенал

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.064
Поени од реакции
6.722
Белерин е повикан за Шпанија, заслужено. Имаше доста солидни утакмици сезонава.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107
Има многу играчи што една посериозна повреда тотално ги сјебува, не сакам да бидам песимист, се надевам дека нема да е случај и со Мартинели тоа, ама имајте како резерва секогаш можно сценарио во кое Мартинели нема да е истиот играч што беше. Бар Арсенал е тим во кој најчесто се гледало колку може сериозна повреда да сјебе некој талент и играчот веќе никогаш да не е ист.
За повредата на Мартинели читав некаде низ нет дека намерно е избран подолгиот и поконзервативен метод на операција со цел да се избегне штета и со цел да не го кочи во иднина.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.444
Поени од реакции
6.120
Ceballos cetvrtokot skroz izguben bese ama povekje zasluzil da e na klupa od Willock koja mozebi ja izigra najdobrata partija vo Arsenal, e ovie raboti ne mi se jasni kaj Mikel...

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Артета БРУКО, дома играш против Астон факинг Вила си ги поставил сите позади топка, центар не поминаа да ти се помочам во филозофијата.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.844
Поени од реакции
499
Емери е 5хАртета, стоам на тоа!!! Гванжу кина ги спасиме од трошок, инаку они ќе го платеа волку Вилиам.

Член од
4 мај 2012
Мислења
671
Поени од реакции
522
Еден гол на последниве четири натпревари( и тоа од пенал)...

Не знам кој натпревар ми е сезонава што го гасам во 60та минута. И да водиме и да губиме и нерешено да е...истата млитава динамика ја имаме...
Стварно ми е досадно Арсенал да го гледам, никогаш подосадно...

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Емери е 5хАртета, стоам на тоа!!! Гванжу кина ги спасиме од трошок, инаку они ќе го платеа волку Вилиам.
просечно 20 шутеви во наш гол, никаква одбрана, силување од сите противници.

Сега, 3 пати ќе шутнат, 3 пати ќе погодат. Проблемот е што ние исто толку шутеви имаме, ама без гол.

Очобол и двајцата. Тешко да се одлучам кој има полош мандат.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.064
Поени од реакции
6.722
Беласица да дојдат на Емирејтс ќе имаме респект и кон нив.

Kajgana Shop

На врв Bottom