Фан Клуб: Арсенал

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.384
Поени од реакции
12.813
Шо паничите одма FFS, ќе земеме напаѓач, овој е за во младиниците или да шета по позајмици ко Саного.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Ако планира да се извади со трансферот дека купил напаѓач нема никако да го оправдам потегот, но ако е забележан голем потенцијал во играчот нека му е со среќа и нека реди успеси.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Нашиве играчи ептен добро играат на еурото. Мило ми е за Жиру, ептен ми е омилен играч, знам дека не е доволен да го води сам нападот но мерак ми е што има одлично првенство досега, пред се поради навивачите на франција кои не го ценеа, а и поради лошата форма што го фана кај нас во вториот дел од сезоната.

Да имаше Венгер муда да тресне сега и одма 80 милиони фунти на Гризман, каков добар тандем се со Жиру, ќе растураат кај нас. :(

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.384
Поени од реакции
12.813
Нашиве играчи ептен добро играат на еурото. Мило ми е за Жиру, ептен ми е омилен играч, знам дека не е доволен да го води сам нападот но мерак ми е што има одлично првенство досега, пред се поради навивачите на франција кои не го ценеа, а и поради лошата форма што го фана кај нас во вториот дел од сезоната.

Да имаше Венгер муда да тресне сега и одма 80 милиони фунти на Гризман, каков добар тандем се со Жиру, ќе растураат кај нас. :(
Може Санчез да го игра истото како Гризман, втор напаѓач да лебди околу Жиру, ама нема шанси Венгер да сврти на 4-4-2 и воа таа формација Озил ќе треба лево по страна да игра.

Мора да се донесе нов напаѓач, тоа на сите ни е јасно, не мора А-класа да биде како Игуаин, Бензема, Левандовски, Агуеро, туку некој Б-класа кој има шанса за напредок и е многу поподвижен и агилен од Жиру.Барем такви има доста што се достапни на транфер пазарот: Лаказет, Милик, Јансен, Икарди...итн.
Од дамна нема откриено некој непознат дијамант, како Анелка,Едуардо,Адебајор, може овој јапонецов ќе биде таков.:icon_lol:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ovaj Japonecov ne go racunajte za prv tim uopshte, mi se povrakja od samata pomisla na toa.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Нас ни фали тип на играч Едуардо што ни беше. Инаку јапонецов како што разбрав иде на позајмица одма.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.384
Поени од реакции
12.813
Артета ќе стане помошник на Пеп во Сити, со среќа нека му е.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Овој градинка да не планира да гради во домот? :D
Screenshot_1.png

Kajgana Shop

На врв Bottom