Фан Клуб: Арсенал

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Вилшер го прегориа првата сезона. На млади години ако направиш повреда и не заздрави саглам (па и да заздрави) цел живот станува хронично. Затоа мислам дека не треба толку млади да прегоруваат. И плус има од повреда до повреда, некои повреди ако се десат се вечни, хронични.
aбе не е ни прв ни последен што го прегореле во прва сезона, и од "прегорување" и преголем напор најчесто се добиваат мускулни повреди, а ова кај Вилшер све се коскени и зглобни повреди (фрактури, напукнувања, исчашување и сл)

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Англичаните најмногу ни се повредуваат. Тука се Велбек и Вилшер што ќе се дружат половина година најмалце со медицинскиот тим. Волкот, Oкс и Гибс кои претходно многу често се повредуваа(да не ги урочам) и Чемберс кој посакувам да го следи здравје и да не забележи поголема повреда од ,,настинка". Освен домаќините, само Ремзи се случува да се повреди од време на време. Треба Венгер да донесува физички поспремни момци, нешто што Мурињо преферира и си нема проблем со повреди. Сигурен сум дека ако се реши веќе еднаш тој проблем со повреди, ќе бидеме најконстантен тим во лигата.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Arsenal will be without both Hector Bellerin and Aaron Ramsey for their opening Champions League group stage game with Dinamo Zagreb.

Neither the Spanish right-back or Welsh midfielder made the trip to Croatia with Arsene Wenger confirming that both players have been rested.

Дебуши и Окс стартери? Би сакал и Оспина и Гибс да ги видам па дури и Фламини/Артета и Кемпбел. Дури и со таков тим треба да е лесно.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Нека игра со втор состав бре. Не вреди поради некои усташи цела сезона да ја изгубиме. После ова со Шо вечерва сѐ помалку ми значи ЛШ.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
aбе не е ни прв ни последен што го прегореле во прва сезона, и од "прегорување" и преголем напор најчесто се добиваат мускулни повреди, а ова кај Вилшер све се коскени и зглобни повреди (фрактури, напукнувања, исчашување и сл)
Не мислев на мускулни повреди. Повреди од лигаменти зглобови колена итн. Такви повреди цел живот ќе те следат или ќе имаш последици. Времето да се смени нагло ќе те врти колено ;)

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.875
Поени од реакции
7.113

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
@Bojan Van Buuren @Cannon @Gazpapir падна нешто официјално за гледање?
Ке има некој во тоа кафе корзо да знам дали да идам или да си пуштам вечер стрим.
Ние ништо не се договоривме официјално, ја пример нема да идам у тоа Корзо.
Дајте ако не за со Челзи да се договориме ако сака некој заедно да глеаме :D

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
Идам ја во Корзо , само не знам каде е точно[DOUBLEPOST=1442422676][/DOUBLEPOST]Ај побрзајте кажете :D

Последно уредено:
Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Губиме од усташите:pijani: Само нека се вратат во Лондон без повреди.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Губиме од усташите:pijani: Само нека се вратат во Лондон без повреди.
Море ако ја изгубиме утакмицава уопште нека не се враќаат.
Страшно е ако изгубиме од факинг Динамо Загреб...[DOUBLEPOST=1442431545][/DOUBLEPOST]Да ти го ебам Жируто глупаво кретенско, мрш у пичку матер кретену глуп.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom