Фан Клуб: Арсенал

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Се` мислам дека ако не го повредеше рамото Дебуши, Белерин немаше да помириса ПЛ. Не знам колку се избори, а колку имаше среќа но добро си ја искористи шансата.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.508
Поени од реакции
10.266
Па минатата утакмица го немаше никаде. Ќе видиме со нас дали ќе е во составот. А линкот што го прати види најдоле што пишува.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Значи убаво сум си прочитал ја дека е земен во репрезентација :D

Иначе @squirrel срамота е да кажеш дека тоа што Белерин си доби место во стартниот состав на Арсенал било среќа. Дечкото си играше добро и со игрите се избори за место. Тоа дека повредата на Дебуши му направи голема услуга, си стои ама и покрај тоа ако играше лошо сеа место него ќе го глеавме Дебуши во првиот состав. Значи ипак не е среќа туку труд и работа.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
@Bojan Van Buuren не велам дека не го бива, далеку од тоа. Велам дека поради сплет на околности Венгер остана без избор за таа позиција после неуверливата игра на Калум, Белерин доби шанса да заигра и добро ја искористи. Јас велам да не беа повредите на Дебуши, Белерин немаше да заигра ПЛ:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Не е земен за сениорите, земен е за репрезентација до 21-год.
Зато реков нема шанса за А да е земен. Какви десни бекој има пред него и поквалитетни и со поќе искуство. Не го прајте сеа Дани Алвеш и вие, ко Манчестеровци со Дармиан. :D[DOUBLEPOST=1441644027][/DOUBLEPOST]
Грешка си. Прочитај последна реченица.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ако има репрезентативец на Франција што во овој момент сакам да дојде во Арсенал, тоа не е Бензема, туку Гризман, класа играч, млад, игра на повеќе позиции, ама ми се чини дека Челзи ќе го лапне наредната година, а тоа е играч за кој вреди да лупнеме 60 милиони евра (а може и фунти).

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Жиру бил исвиркуван од домашната публика. Го гледаше некој натпреварот за да потврди?

извор: http://metro.co.uk/2015/09/07/arsenals-olivier-giroud-gets-booed-in-first-half-of-france-v-serbia-friendly-5380506/
Јас ама не приметив вакво нешто. Може биле неколку фана но нешто глобално да речеш да го свиреа, немаше.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Жиру бил исвиркуван од домашната публика. Го гледаше некој натпреварот за да потврди?

извор: http://metro.co.uk/2015/09/07/arsenals-olivier-giroud-gets-booed-in-first-half-of-france-v-serbia-friendly-5380506/
Ја гледав репризата, не беше толку иразено како што се пумпа по медиумите, имаше и аплаузи и по некој свиреж, а и Жиру не беше толку лош како што се прикажува, се најде во неколку шанси, но за жал пак неговата најголема болка тука се виде, финишот. Изигра подобро од Бензема во секој случај (кој влезе место него во 60-та минута).

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Добро бе зошто немаат доверба у Илиев или не е добар и само онака е у Арсенал ?
Сеа прочитав дека трет голман ќе ни бил Мејси...

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
Ееее Белерин на Фифа Менаџер 2013 го форсирав на 17 год и играчиште ми беше !

А на Жиру уште воа му фали да го исвиркуваат , уште толку да му ја доебат самодовербата.

Kajgana Shop

На врв Bottom