Фан Клуб: Арсенал

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.072
Поени од реакции
6.730
Чех го критикувавме зошто беше катастрофален,а сите тие што го критикувавме викавме оти ќе се врати на одличните партии оти е класа.
Де те молам покажи ми коа си рекол дека ќе се врати оти е класа. :D

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Грешка си,и јас ги осудувам играчите само не како вас. Вие после една грешка одма ги правите за никаде. Чех го направивте како 10год да бил во инвалидска количка па сега станал и ќе брани. Јас знам дека Чех е стабилен голман и дека не му треба многу за да си ја врати формата. Не го заборавајте и фактот што уште не се стабилизирани со Пер и со Кош. И Ноер прави грешки па не го критикуваат оти човекот душата ја остава на секоја утакмица.
Јас искрено имав верба и во Шчезни дека после тие грешки ќе се врати и не сакав да си оди, ама јбг тој стварно пропадна наеднаш. Искрено сум многу разочаран од него, ми делуваше како психички стабилен човек.

Инаку играч кој игра на стара слава моментално во нашиот тим е Алексис,ама како што гледаш не го пцујам или како вие што направивте со Чех.

За ова второто ако не одам, доаѓам и јас со вас, редно време е да се запознаеме да видиме кој сме што луѓе сме.
Секој што ќе направи толкава грешка што доведува до тоа ние да ја изгубиме утакмицата ќе биде критикуван.
Иам и претходно пишано, логично ми е кога некој игра лошо да биде критикуван, а кога игра добро да биде пофален. Ете и Озил иако ми е омилен играч коа дојде предминатата сезона и кога играше лошо го критикував.
Чех дојде во јули и имаше доволно време да се навикне и на тимот и на средината и на се. Бранеше добро во припремите и коа дојде време бранењето стварно да има цел се испосра. Епа не можам да си ќутам...

Затоа нема потреба од коментари „еј абе кај се сеа тие што збореа лошо за Чех“ :D

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847

Без Жиру и без Озил кој има мала повреда на коленото. И Кошелни со Габриел конечно (y)

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Шo е сo Oзил?
Зoштo не е ни нa клупa ?

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.506
Поени од реакции
10.260
@Bojan Van Buuren Го снема откако му го дадов линкот. :D[DOUBLEPOST=1440847234][/DOUBLEPOST]
Шo е сo Oзил?
Зoштo не е ни нa клупa ?

@MesutOzil1088 misses today’s game with a minor knee injury . Преку кур од овие повреди веќе.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Почист пенал мислам дека не можеше да биде, како бе не го виде?!

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Само да не повредат некој. Маме им нивно копачко.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Вaѓaј Вoлкoт стaвaј Жиру.
Не гo сaкaм Жиру aмa бункерoв пoлеснo ќе гo рaзбиеме сo Жиру кoј мoже дa реaгирa нa нaфрленa тoпкa негo сo Вoлкoт

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Тео промашува празен гол од 3 метри :cuc: Како ли само можеше да промаши.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.506
Поени од реакции
10.260
Прво чист пенал.
Второ Волкот мамето мамино. Ремзи нека се спои со топка, не циркузант ми изиграва. И Казорла у последно време ич не ми се допаѓа, праи потег повеќе што многу не еба. И оваа утакмица е доказ само колку ни е Озил битен дел од тимот.
Како и да е мизерни сме.

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Волкот и Ремзи дрва.
Дај нека влезе Жиру оти Монреал цело време има простор за нафрлање а нема на кого.

Kajgana Shop

На врв Bottom