T
Todd Solondz
Гостин
Отсекогаш сум ги сметал Венгер аут фановите за пластични ама ако ова е точно нека си ги спакува куферите и нека си замине.Доколку играчите не се спремни да дадат 100% за него и да изгинат и остават срце на терен или нека напушти или на клоци нека ги истера истите.Ако менаџерот неможе да ја мотивира екипата кој тој ја има составено сигурно нема да му успее тоа на некој од страна.Не знам, може да е до Венгер, може да е до менталитетот на одредени играчи. Мислам дека е адресиран овој проблем и дека веќе се прави нешто за негово решавање. Хинт: 38872[DOUBLEPOST=1440611501][/DOUBLEPOST]http://bleacherreport.com/articles/2550551-jens-lehmann-recalls-battles-with-thierry-henry-and-questions-arsenal-mentality
Интересно интервју со Леман.
Се надевам дека текстот е дел од фантазијата на некој новинар.Крајно ке се разочарам ако прочитам на официјална.[DOUBLEPOST=1440630260][/DOUBLEPOST]Да пишам збор два стартот од сезоната.Ми се гади кога ги гледам како играат.Незнам дали е до менаџерот или до играчите кои незнаат да ги спроведат неговите замисли на терен но нешто не штима со екипава.Не ми е јасно како може тимови како Вест Хем и Ливерпул со кадровските промени што ги имаа да делуваат толку поорганизирано и покомпактно од нашата екипа.Ако не се средат некои работи уште од следното коло, може да се свртиме кон ФА купот и да заборавиме на титулата.
Последно уредено од модератор: