Фан Клуб: Арсенал

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Еве ви ! За инает! :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Единственото нешто за што би го пропуштил фудбалов се веројатно жените, па, можеби прв пат пропуштам толку важна утакмица.. Утре заминвам за друг град, на манифестација, ако најдам некое време, ќе киднам до локал....

Само се надевам дека ќе се исплати, негледањето на Арсенал, а ако завршам и без двете работи, тогаш е жалење... Сакам да ви посакам среќа вас и на нашите играчи и утре да избориме пласман понатаму... Искрено, се надевам во пласман...

Поздрав од мене, се читаме среда/четврток...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Јас не би никој од Денилсон, Диаби и Росицки, а и би го играл Насри крило.
Е и јас многу сакам :)
Абе нема до толку да фали Сонг, ако на Диаби му нареднат(она убаво наредување со закана дека ќе го протераат доколку не се придржава) да седи во наша половина цело време и да се ослободува од топката само што ќе дојде до него.
Дени се ослободува одма да, ама некогаш и како на мечот против Лејтон, а тоа ќе биде многу лошо.:) Ако игра он и успее да се координира, а тоа ќе биде многу тешко затоа што позиционо е лошо фаќан и против Стоук, а не против барса, ќе биде добро.
Росицки би го играл само во случај ако игра класичен шпиц Бентнер или Шамак затоа што има најдобро нафрлување од овие тројца.

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
:coffee:

Никлас има моменти, само ретки се тие кај него и како играч со голема самодоверба би бил мотивиран на овој натпревар, Шамак е тој што ни отвара простор во нападот, тој ја раздвижи играта во саботата, башка и ќе ја држи окупирана одбраната на Барса, ќе мораат ако има високи топки. После 65 мин. може Никлас надвор а на негово место Робин како најголем мотиватор (покрај Фабрегас) и најверојатно најискусен во тимот што ќе биде на теренот. Мислам дека Ван Перси и Шамак се подобра напаѓачка двојка.

Каков Денилсон? Во тим како Арсенал не ти треба играч што ќе дава 3 добри партии по сезона, шутирал добро - него треба да му се даде шут карта оти е овчар, кога ќе влезат волците во трлото никаде го нема:vozbud:, нас ни треба константност, добра форма и на клупа и на терен :)
Денилсон ми делува како изгубен во просторот, прави кратки пасови ама 90 мин е невидлив, како да не игра воопшто:kesa:, Диаби... море и двајцата се во лоша форма:toe: ама од двете зла помалото.
На крајот сепак Венгер си знае најдобро, само да нема повреди и принудни измени, и судиите да не влезат во центарот на вниманието со некоја своја „каканица“.

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Zamena za Song, nema da ima, eventualno Wilshire i Diaby da ja rabotat negovata rabota, bidejki Diaby sam nema da moze. Denilson ako e prva postava, ke e golema utka i u toj slucaj ke ima dosta greski po sredinata, a toa ni e klucno za utakmicata. Treba Bendtner da pocne, poslem da vleze RvP ili eventualno ako se oseka dobro RvP za da go pocne mecot, no golem rizik ke e toa. Da se branat, ne im e dobra opcija, podobro ke e da aknat gol, pa posle da cuvaat rezultat. Kako i da e ke bide opasna utakmicata vecer.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Од изјавиве на Венгер се гледа дека најверојатно ќе го игра Денилсон :kesa: .http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-wilshere-will-not-fill-song-gap
Епа ајде нека не демантира дека го бива дечкото, прв ќе бидам што ќе го пофалам ако изигра на ниво...

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Не го изјавил он тоа, туку гоал.ком си измислуваат приказни, не се толку палете.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.240
Абе остајте ги.И он и Гвардиола се испискуваат али вечер кога ќе ги преебаме изглеа ќе го донесе целиот Б тим у А и овој ќе го запознае Шамакот мамето нивно :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Некој расположен за кладба на аватар од една недела ?:)

Kajgana Shop

На врв Bottom