Фан Клуб: Арсенал

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
утре очекувам RvP да игра како CDM :)

--- надополнето ---

ова е лош виц најверојатно .
Која дефанзива ја прикажал Дени(не дека Абу е поарен) сезонава ?
Диаби е далеку вон форма.
Премногу ја пимпла топката во средина и напред, несигурен е и не знае на моменти што да прави со топката, многу ни ја успорува транзицијата од средина во напад.
Ама, и покрај сето тоа треба да биде избран пред Денилсон.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Диаби е далеку вон форма.
Премногу ја пимпла топката во средина и напред, несигурен е и не знае на моменти што да прави со топката, многу ни ја успорува транзицијата од средина во напад.
Ама, и покрај сето тоа треба да биде избран пред Денилсон.
Денилсон ако изигра како што изигра за викендов, сме го најебале. Али ајде да се надеваме дека ќе му биде денот. Иначе повеќе сакам Диаби отколку Денилсон, Диаби и вон форма е подобар од Денилсон....

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
И јас мислам дека Диаби ќе е подобар од денилсон, Логикс денес не ти се сите на број :))))

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
И јас мислам дека Диаби ќе е подобар од денилсон, Логикс денес не ти се сите на број :))))
Абе многу го потценувате Денилсон,лани на Емирати вс Барселона беше најдобар,што ви е на вас.Дечкото ќе ве демантира сите утре,ќе ги реши во претпознатлив бразилски стил.Логикс имаш подршка од мене.
Денилсон фор лифе! :icon_cool

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Абе многу го потценувате Денилсон,лани на Емирати вс Барселона беше најдобар,што ви е на вас.Дечкото ќе ве демантира сите утре,ќе ги реши во претпознатлив бразилски стил.Логикс имаш подршка од мене.
Денилсон фор лифе! :icon_cool
Никот ти вришти жими се!!! :vozbud:

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Аде нека дојде утрееееееееееееееееееееее, сакам да гледам како барса губи ! Се надевам дека РВП ќе игра..

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Јас мислам дека Дени ќе добие шанса пред Диаби и ќе даде гол од слободен удар :je:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Да образложам зошто сакам да игра Денилсон.
Прво и основно,пута 3 пати побрзо се ослободува од топката одколку Диаби,што е доста важно за задржување на поседот на топката против Барсеона кој врши брз и силен притисок.
Второ,најдобар елемент во играта на Дени се кратки и прецизни додавања кои се потребни ако сакаме да го здржеме поседот на топката,а и движењето во простор без топка му е подобро од Диаби.
Трето,лани ако се сеќавате добро се покажа на Емирати против нив.
Четврто,има шут како на Жунињо.
Пето,се зезав за четвртото.
Шесто,that's all folks.
Благодарам на разбирањето.
Mwah,kiz,top ste.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Да образложам зошто сакам да игра Денилсон.
Прво и основно,пута 3 пати побрзо се ослободува од топката одколку Диаби,што е доста важно за задржување на поседот на топката против Барсеона кој врши брз и силен притисок.
Второ,најдобар елемент во играта на Дени се кратки и прецизни додавања кои се потребни ако сакаме да го здржеме поседот на топката,а и движењето во простор без топка му е подобро од Диаби.
Трето,лани ако се сеќавате добро се покажа на Емирати против нив.
Четврто,има шут како на Жунињо.
Пето,се зезав за четвртото.
Шесто,that's all folks.
Благодарам на разбирањето.
Mwah,kiz,top ste.
Добро не Жунињо ама во нашиов тим има најдобар шут од прекини. Или тука е некаде со Ван Перси.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Да шутира од прекини, сигурен сум дека поефикасен ќе биде од Цеск.
Тука некаде со РвП? Подобар од Насри ?
Добро лани му се погоди со Волвс,и да,не викам дека е лош,ама 4-5 опција и е оправдано тоа.:))

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Добар е Дени за слободни и да се испука од едно 30тина метри,но глејте со кој правите споредба..Насри,РВП :lud:

Kajgana Shop

На врв Bottom