Фан Клуб: Арсенал

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Кај мене ви се најсигурни :D

Него Палас мислам дека ќе биде далеку потешка утакмица од Вест Хем, оваа иако дерби би требало да ни биде загревање за Палас.
Ептен незгодни ќе бидат Палас сезонава дома.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Ако бидеме повеќе од 12 души може да се договориме да даваме по 50-100 денари и на крај на победникот да му се купи дрес (од алиекспрес ќе биде, ама битна е сентименталната вредност :D )

Иначе за Палас, стварно добар тим имаат и ќе бидат заебани, и лани беа заебани, а годинава со подобар тим ќе бидат ептен тврд орев.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Ако бидеме повеќе од 12 души може да се договориме да даваме по 50-100 денари и на крај на победникот да му се купи дрес (од алиекспрес ќе биде, ама битна е сентименталната вредност :D )

Иначе за Палас, стварно добар тим имаат и ќе бидат заебани, и лани беа заебани, а годинава со подобар тим ќе бидат ептен тврд орев.
Ми го зеде зборот, истото и јас ќе го кажев.

11 тима сме моментално. Барем уште еден да дојде.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.384
Поени од реакции
12.813
Гнабри го дадовме во ВБА на позајмица, добар потег е ова, има огромен потенцијал играчов ќе стекне и ПЛ искуство.
Сега за сега од позајмени играчи вака стоиме:
Гнабри во ВБА
Шчезни во Рома
Хајден и Акпом во Хул
Саного во Ајакс
Џенкинсон во Вест Хем
Торал во Бирмингем
Кроули во Барнсли
Меитлан-Нилс во Ипсвич

Вака гледано најголемо искуство очекувам да добијат: Гнабри,Саного,Џенксинсон и Шчезни бидејќи настапуваат во први лиги, е сега освен Џенкинсон на кој му е загарантирано место во стартните единаесет, другиве ќе треба да се помачат малце и среќа да имаат.
Шчезни очекувам да се наметне како прв голман во Рома, има поголем квалитет од ДеСантис.
Саного ќе има некоја епизодна улога и тука ќе треба да си ја бара шансата, оти релано тешко да му фати место на Милиќ, Ајакс за сега има само двајца напаѓачи, па ако се повреди Милиќ, Саного им останува единствена опција
Гнабри многу тешко да фати место во ВБА, вајда имаат склучено некој договор во позајмицата да има извесен број на настапи.Пред него се Меклин,Мекманаман,Бераињо,Сесењон,Браун играчи со големо ПЛ искуство, ќе биде ептен тешко да фати место во стартни 11.
Торал очекувам без проблем да се наметне во Бирмингем, веќе има големо искуство во Чемпионшип, Кроули има преголем талент за стоката во Барнсли, директно прва ќе го играат, Акпом и Хајден ништо нема да направат во Хул, додека Меиталн-Нилс не можам да го коментирам не знам шо играчи имаат Ипсвич, мислам дека им фалат крила, така да може да се наметне како првотимец.

T

Todd Solondz

Гостин
Гнабри го дадовме во ВБА на позајмица, добар потег е ова, има огромен потенцијал играчов ќе стекне и ПЛ искуство.
Сега за сега од позајмени играчи вака стоиме:
Гнабри во ВБА
Шчезни во Рома
Хајден и Акпом во Хул
Саного во Ајакс
Џенкинсон во Вест Хем
Торал во Бирмингем
Кроули во Барнсли
Меитлан-Нилс во Ипсвич

Вака гледано најголемо искуство очекувам да добијат: Гнабри,Саного,Џенксинсон и Шчезни бидејќи настапуваат во први лиги, е сега освен Џенкинсон на кој му е загарантирано место во стартните единаесет, другиве ќе треба да се помачат малце и среќа да имаат.
Шчезни очекувам да се наметне како прв голман во Рома, има поголем квалитет од ДеСантис.
Саного ќе има некоја епизодна улога и тука ќе треба да си ја бара шансата, оти релано тешко да му фати место на Милиќ, Ајакс за сега има само двајца напаѓачи, па ако се повреди Милиќ, Саного им останува единствена опција
Гнабри многу тешко да фати место во ВБА, вајда имаат склучено некој договор во позајмицата да има извесен број на настапи.Пред него се Меклин,Мекманаман,Бераињо,Сесењон,Браун играчи со големо ПЛ искуство, ќе биде ептен тешко да фати место во стартни 11.
Торал очекувам без проблем да се наметне во Бирмингем, веќе има големо искуство во Чемпионшип, Кроули има преголем талент за стоката во Барнсли, директно прва ќе го играат, Акпом и Хајден ништо нема да направат во Хул, додека Меиталн-Нилс не можам да го коментирам не знам шо играчи имаат Ипсвич, мислам дека им фалат крила, така да може да се наметне како првотимец.
Se ti e spot on.Samo za Gnabri ne se slagam.Mislam deka ke rasturi u WBA kako Dzek na vremeto.Go planiram za fantasy.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Доколку се отарасиме и од Кембел тогаш и бројчано ќе ни фали еден напаѓач/крило зависи што има на ум чичо.Очекувам трансфер до крај.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.384
Поени од реакции
12.813
Se ti e spot on.Samo za Gnabri ne se slagam.Mislam deka ke rasturi u WBA kako Dzek na vremeto.Go planiram za fantasy.
Се надевам дека си во право, ама ме плаши фактот дека тренер им е Тони Пулис, поконзервативен тренер нема во ПЛ од него, секогаш ќе преферира искуство и работа пред талент.:(

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Од Кембел е најарно трајно да се отарасиме.
Ако е за среден играч Геце даваше некои изјави дека сака трансфер. Исто од швабите Ројс не е лош, ама Борусија веројатно ќе го чуваат барем да видат исход од квалификации. Бензема како оди работава не ми се верува да го потпишеме.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Глеам на фб шпекулација дека демек се било договорено за Бензема и демек дека Бензема ќе дошол во Лондон во недела. Информацијава од твитерот на некој си новинар што пишувал мислам за Газета дела спорт. Ај ќе видиме шо ќе биде.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.384
Поени од реакции
12.813
Ич не го сакам Бензема, да го купевме на времето од Лион, ќе беше одлична зделка, тогаш беше лидер, играч кој сам сакаше и можеше да ја води екипата, играч кој не се плашеше сам да превземе иницијатаива за победа, сега ми е станат како играч од сенка, се крие зад успехот на Роналдо и Бејл, нема никаков жар во него, мрза тешка е станат, со 50% од талентот игра.
Затоа сакам некој млад преспективен играч како Лаказет или Ројс.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Јас одвај чекам да видам како ќе се покаже Афобе годинава. Ептен ми е криво што го дадовме пред да му даде чичо шанса :place:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Дајте Бензема да се играмо. :sneaky:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Доколку се отарасиме и од Кембел тогаш и бројчано ќе ни фали еден напаѓач/крило зависи што има на ум чичо.Очекувам трансфер до крај.
И вака не сме бројчано баш добри во нападот, а без Кембел (за кој 90% сум сигурен дека заминува, дали на позајмца, дали за стално) ептен сме танки, без оглед шо Венгер вика дека со Велбек и Алексис ќе сме биле таман.

Kajgana Shop

На врв Bottom