Фан Клуб: Арсенал

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
А демек копилево Манчестерско кажува за тоа кој игра за пари ? Ахахах, а тој зошто појде во Сити ? Од љубов ? Ова е исто како да можиме да му простиме на Адебајор и Туре за тоа дека си заминаја за пари
Па не е баш иста ситуацијата, не си отиде од јунајтед само поради пари се имаше раскарано со Фергусон...
А сеа дека има вистина во тоа што го зборува има и тоа голема, а посебно за младите фудбалери. Фудбалот станува фарса и доколку не се воведе нешто со ограничување за парите ондак може ќе доживееме и некој фудбалер да биде купен за пола милијарда...
Иначе неможам да се сетам каде имав читано некој од познативе веќе пензионирани го имаше спомнато истово за младиве, демек чим почнат со милионски договори одма се менуваат и почнуваат да се расфрлаат си пари и да бидат центар на внимание, а тоа порано го немало пошто младите фудбалери не заработувале ни малку приближно до ова сега :)

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375

овој состав ми се чини подобар со насри во средината и волкот како крило
ке видеме после :)

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Па не е баш иста ситуацијата, не си отиде од јунајтед само поради пари се имаше раскарано со Фергусон...
А сеа дека има вистина во тоа што го зборува има и тоа голема, а посебно за младите фудбалери. Фудбалот станува фарса и доколку не се воведе нешто со ограничување за парите ондак може ќе доживееме и некој фудбалер да биде купен за пола милијарда...
Иначе неможам да се сетам каде имав читано некој од познативе веќе пензионирани го имаше спомнато истово за младиве, демек чим почнат со милионски договори одма се менуваат и почнуваат да се расфрлаат си пари и да бидат центар на внимание, а тоа порано го немало пошто младите фудбалери не заработувале ни малку приближно до ова сега :)
Гигс... :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Во отсуство на Цеск,според мене треба Росицки и Насри да играт.
Вилшер игра доста слабо на последниве натпревари,така да ќе биде потребна креативноста на Росицки.

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Confirmed Squad
Players:
21Fabianski
3Sagna
18Squillaci
6Koscielny
22Clichy
7Rosicky
17Song
19Wilshere
8Nasri
29Chamakh
23Arshavin

14Walcott
20Djourou
15Denilson
10van Persie
53Szczesny
28Gibbs
52Bendtner

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Fabianski, Sagna, Koscielny, Squillaci, Clichy, Nasri, Song, Wilshere, Rosicky (c), Arshavin, Chamakh

Само едно нешто сакам,Росицки во средина,Насри на крило.
Росицки се губи кога игра крило,нема никаков ефект,додека Насри игра сосема солидно...

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Составот е супер погоре само би го сменил Тео со Росицки. Тео е подобар кога имаме водство и кога противникот ќе се подотвори, тогаш може да ја искористи својата брзина за дупките, a играме плус со Чамак во напад така да росицки подобар ќе е за нафрлање. И плус сум приметил кога идграат ресицки и Насри еден до друг доста добро знаат да ја држат и скријат топката.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Стримови има?
И со среќа за денешниов меч .... се надевам на победа одиме... редно е.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.240
Составот ме бендисува бајаги...Ајде одиме на победа и Волчко да си даде едно голче :)

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Јас како што пратев лани а и оваа сезона после два пораза по ред обавезно следуваше победа, да се надеваме дека и денеска ке биде така!!! ОДИМЕ НА ПОБЕДА

Kajgana Shop

На врв Bottom