Фан Клуб: Арсенал

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
да кажам дека и јас сум полн со доверба во детево - причина :

- доста време чека да покаже дека не е оној играч од мечот со рома ( кошмар на секој напаѓач во кариерата би бил таков натпревар )
- сега е мигот
- може тој - немам видено друг со таква самодоверба ко него
- а и мислам сега од оправдани причини ќе одеме на 4 - 4 - 2 , тој и шамак , патем за мечевите во ЕПЛ и така би требало со оглед на противниците .
форза Арсенал !!
еве само да се задржи со таа тенденција , нека овој меч му биде пресувден за самодовербата и еве ја шансата

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Ставам Македонија - ми вика 18 фунти поштарина, ставам Србија, 8 ми вика. Што ви вика вас? Не ми се даваат 10 фунти за џабе...

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Можно е Ремзи да го гледаме во сабота....:vozbud: Иначе заборавив да му честитам на Клиши за голот, после толку долг пост конечно голче, бравос , нека му се множат...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Честитки за победата, убедлива, и ако е можно, некој да ги постира голојте, оти освен на Чамак, не видов ништо друго, од шо интернетот толку ми чини, а го плаќам 1 500 динари...

И ако нарачвате нешто од официјална, има заинтересирани, кажвајте тука, можеби ќе има и некој попуст ако порачаме како група, или не знам како...

Поздрав

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Честитки за победата, убедлива, и ако е можно, некој да ги постира голојте, оти освен на Чамак, не видов ништо друго, од шо интернетот толку ми чини, а го плаќам 1 500 динари...

И ако нарачвате нешто од официјална, има заинтересирани, кажвајте тука, можеби ќе има и некој попуст ако порачаме како група, или не знам како...

Поздрав
[video]http://www.footytube.com/video/arsenal-leyton-orient-mar02-75053[/video]

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Фала за линкот...

Аххх, кој ќе биде среќникот... Само Лоџикс можи да добие, од Македонија.... Тој и на грешни одговори, добива..:)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Висина, тежина? :)
1.80 висина, 92 тежина , хехехехе да стаам и слика како ми стои ....:nenene:
Ја викам зимај, па ако ти клапа ќе туриш некое килце и ќе биде топ :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ги гледав апдејтите за повредите, и од ова мом да видам, дека дури ни Цеск не е толку 100% сигурен за Барса, иако вика, дека ќе бидел спремен до дотогаш...

„Доброто“ во целата лоша ситуација со Ван Перси е дека веројатно ќе прошушти само 4 меча, и тоа Барса, Сандерленд, Манчестер и ВБА, бидејќи има пауза за интернационални настапи... И тоа е „доброто“....

Волкот ќе се врати кога најповеќе ќе ни треба, па крајот на сезоната ќе го дочекаме со полни сили се надевам...

Има еден тон глупости во распоредот на натпревари на официјална, ако не е тогаш е тогаш, ако е сега е потаму и слични глупости, но како и да е, ако и Ливерпул ни направи услуга недела, е тогаш титулата ќе биде само во наши „раце“ (нозе).... Но, после мечот со ВБА, ќе знаеме на што сме, кај играме и колку можеме...

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Грешка си друже :) И сега е во наши раце работата доколку ги добиеме сите 11 натпревари до крај... за секој наш кикс ние треба да се надеваме дека и Јунајтед ќе киксне.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Бендтнер почна да изненадува оваа сезона во последно време многу дава голови од по таа лева страна :tv:

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Со сандерленд Бендтнер или Чамак прва постава? ја мислам првиов.. чим се разигра ке брца голови сеа :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Ќути сеа е у облаци може и он ќе даде 5 ко Митко :)

Kajgana Shop

На врв Bottom