Фан Клуб: Арсенал

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.384
Поени од реакции
12.813
Порано ми текнува Флечер против нас по 10/15 прекршоци правеше, судијата абер немаше жолт да му покаже.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.739
Поени од реакции
12.798
Ви реков јас дека Оливер е добар судија
Оливер толку изгуби контрола над мечот во второ полувреме што од време на време мислев глеам утакмица од Шпанска лига

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Што не го пофалете Венгер како ја постави играта и како успеа да мотивира едни Монреал и Велбек да орат по терен,па и да ја решат утакмицата.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Леле ама се нафурав еј, цела утакмица скокам. Вака не ми се направил мерак одамна.

Браво Дени, одличен гол и во одличен момент. Реално мислам дека бевме доста подобри и поконкретни, како што пиша Игор, едноставно не смеевме да промашиме пар шанси со човек повеќе, ама па и ДеГеа октопод.

Полуфиналето колку и да е лесно, Вембли е, и лани драми имавме со Виган чинам. И во финале со Хал имавме заебанции, така да ништо не значи тоа. И нека биде Ливерпул, ќе биде страва меч. Да го дозакопаме Џерард!

Ајде да го повториме ова и во лигата и да им се осветиме барем малку на скапанициве, нека си играат ЛЕ во #SpursDay.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Оливер толку изгуби контрола над мечот во второ полувреме што од време на време мислев глеам утакмица од Шпанска лига
Ја изгуби малку, ама па реално процени и санкционираше блатантни дајвови. Плус два големи тима играат, електрично темпо и таква атмосфера, и многу полоши судења сме гледале.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Белерин кој ѕвер човече, брз и агресивен онаму каде што треба да биде. Го поштеди судијата вечерва иако заслужи втор жолт кога го повлече Јанг. Како и да е, ќе стане ѕвер, можеби најдобар бек у лигата. Само да не стане вечен талент како Окс, Ремзи и Џек.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Белерин кој ѕвер човече, брз и агресивен онаму каде што треба да биде. Го поштеди судијата вечерва иако заслужи втор жолт кога го повлече Јанг. Како и да е, ќе стане ѕвер, можеби најдобар бек у лигата. Само да не стане вечен талент како Окс, Ремзи и Џек.
Поточно да не почне да се повредува.

Kajgana Shop

На врв Bottom