Фан Клуб: Арсенал

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ne mi e jasno covece,stvarno,kako moze da ti se dopaga nesto ,sto nema nikakva vrska so tvojot tim?Neverojatno stvarno...mesto da go gledas tvojot tim i da go bodris .......
Ќе ти беше јасно и нашиве да немаа титула 7 год. :icon_lol:

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Ќе ти беше јасно и нашиве да немаа титула 7 год. :icon_lol:
Па добро вие се надевате дека Арсенал до крај на сезоната ќе ги собере сите бодови, го знаеме тоа. Ете јас не размислувам така. Колку некултурно од мене, нели?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Chamakh prva postava pred Bendtner!!!!!!
Кога ги нема Тео,Цеск и РвП,треба некој што ке знае да даде гол,а Бендтнер не се плаши да шутне за разлика од Шамак,ја би за Николче.
Сепак Аршавин и Насри мора да се на ниво во недела.
За утре гајле ми е,тепаме или не.Па и од Барса да испаднеме,мора со сите сили по ПЛ. <3

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
ќе играт.
Добро е киксна Манчестер,само ме плаши мене Сандерленд ке играме по внимателно не чека Барса во Среда,но мора да победеме и на само бод негатива.
Наредно коло Манчестер има големи шанси да губе бодови па да избиеме на првата позиција :)

После Њукасл и финалето изгубив верба многу..
Тој бод негативта е можен доколку Јунајтед изгуби на Енфилд, а ние победиме дома.. Иначе пак ќе бидеме на 4, или пак на 3 во случај на нерешено...

--- надополнето ---

Исто и јас, би се откажал од ФА и ЛШ, само за титула во ПЛ, ништо повеќе

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Тој бод негативта е можен доколку Јунајтед изгуби на Енфилд, а ние победиме дома.. Иначе пак ќе бидеме на 4, или пак на 3 во случај на нерешено...

--- надополнето ---

Исто и јас, би се откажал од ФА и ЛШ, само за титула во ПЛ, ништо повеќе
Грешка си друже, сега Јунајтед има натпревар повеќе од нас... како и да е ние мораме да ги добиеме натпреварите што ни следат за да одржиме чекор и се надевам да го преземеме врвот.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Грешка си друже, сега Јунајтед има натпревар повеќе од нас... како и да е ние мораме да ги добиеме натпреварите што ни следат за да одржиме чекор и се надевам да го преземеме врвот.
Не, не јасно е то, знам дека имаме помалце, само кажувам за моменталната состојба.. Би било топ, ако би изгубиле и на Енфилд, а е можно... Не верувам дека Далглиш ќе им ги даде бодовите на тацна... Типувам на нерешно, минимум, а победа би била врв.. Не заборавајте дека и Ливерпул имат мотиви, бидејќи ако станат Јунајтед ќе станат најтрофејни... Тоа им беше единствената утеха на Ливерпулчани...

А нашата заостаната со Тотенхем, ако се биди во најдобар ред, како до сега, очекувам и тоа како да им наплатиме за поразот на Емирати...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ако чекате на други да ви вршат работа ништо не прајте тогаш... жално но вистинито.. Исто коа му велиш на комшијата да ти искалапи едно дете на женати...

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
мене не ми се јасни неколку работи ...

- каде се нашите фитнес тренери ? ( дали нивната работа е да се грижат за физичката подготовка на играчите или што е оваа работа ? )
- не е нормално секоја сезона да ти се повредуваат 4 - 5 клучни играчи , тоа не се случува ни на тимови од третите дивизии .
- дали никлас и шамак - ќе изиграат на ниво додека да се врата тио и РвП ? - со оглед дека тио секако е надвор од игра за со барца , а другиов дури за кокошкине ке се врати во комбинација ...
- сандерленд , дома ЕПЛ - барца - гости ЛШ , утд - гости ФА куп , вба - гости ЕПЛ , блекбурн - дома ЕПЛ .

сандерленд е во ужасна серија одлично би било да го добиеме овој меч , макар исто ко со стоук , за со барца - насри , никлас , А.А - ми влеваат надеж , не којзнае колкава но сепак верувам дека можат да изиграат на маестрално ниво , ФА - според мене штознам може да биде и жртвен - да нема турбуленции ( но сето ке зависе од исходот на мечот со барца ) , вба - овој меч мораме да го добиеме , посекоја цена , мислам дека ќе биде најбитниот меч - досега , потоа блекбурн - ги немам гледано како играат со овој - последно ги гледав со нашиве , но тогаш биг фат сем беше на кормилото , сега незнам каков фудбал негуваат и како играат - мислам дека за овој меч дури РвП ке биде во комбинација или за нареден - или евентуално наредниот кој е 10 ти април со мандаринките нагости ( кои се доста заебани дома а и + ги намававме со 6 : 0 )

сега сето зависи од нас самите , од бентнер и шамак - да се надеваме дека ќе направат сензација , дека шамак ќе биде истиот тој од почетокот а никлас од лани кога не спасуваше секогаш кога ни требаше ( но без шокови на крајот од мечот ) колку порано тоа подобро .

форза Арсенал !!

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ако чекате на други да ви вршат работа ништо не прајте тогаш... жално но вистинито.. Исто коа му велиш на комшијата да ти искалапи едно дете на женати...
Ова го напиша чисто онака да имаш +1 пост.
Ќе дојде време повторно да играме, минатиот пат се извлековте ама сега нема.

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Досега го следевме секој кикс на Јунајтед, т.е кога тие киксираа исто и ние киксиравме.
По она катастрофално финале, психички мора да се вратиме и мораме да победуваме.
Штетата од последниве нетрофејни 6 години ќе ја поправи само титула во ПЛ. Изгледа ќе треба да се ориентираме само на еден трофеј, може да пробаме сега со Барса ако веќе имаме позитивен резултат, да издржиме да не не избомбардираат и да одиме понатаму.
Отсега па натаму, немаме право на ниту еден кикс во Премиер, тука спаѓаат и нерешени резултати, ако треба и нека ја кријат топката од противниците, и без Цеск даваме барем еден гол, башка сега и Ремзи ќе го испробаме, Бендтнер вели дека на теренот добро се разбирал со Аршавин па на тест ќе биде и нивното партнерство. Нема повеќе грешки

But, with any slip-up potentially proving costly, Wenger knows there is no margin for error.
“It will be only 'Cup' games for the rest of the season,” said the manager.
“It is like that now because every game you say 'that is the game you cannot afford to drop points in'.”

За Ван Перси :
“Unfortunately, we had bad news on the scan and he will be out for the next three weeks for sure,” said Wenger. “It could be longer. The shortest delay we can imagine is three weeks [so] he is definitely out for Barcelona.
Така да можно е да се шест недели, со него не се знае.
Ајде да победиме вечер.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ван Перси, шеќерно момче, си ја удри ногата и 6 недели во аут.....

Kajgana Shop

На врв Bottom