мене не ми се јасни неколку работи ...
- каде се нашите фитнес тренери ? ( дали нивната работа е да се грижат за физичката подготовка на играчите или што е оваа работа ? )
- не е нормално секоја сезона да ти се повредуваат 4 - 5 клучни играчи , тоа не се случува ни на тимови од третите дивизии .
- дали никлас и шамак - ќе изиграат на ниво додека да се врата тио и РвП ? - со оглед дека тио секако е надвор од игра за со барца , а другиов дури за кокошкине ке се врати во комбинација ...
- сандерленд , дома ЕПЛ - барца - гости ЛШ , утд - гости ФА куп , вба - гости ЕПЛ , блекбурн - дома ЕПЛ .
сандерленд е во ужасна серија одлично би било да го добиеме овој меч , макар исто ко со стоук , за со барца - насри , никлас , А.А - ми влеваат надеж , не којзнае колкава но сепак верувам дека можат да изиграат на маестрално ниво , ФА - според мене штознам може да биде и жртвен - да нема турбуленции ( но сето ке зависе од исходот на мечот со барца ) , вба - овој меч мораме да го добиеме , посекоја цена , мислам дека ќе биде најбитниот меч - досега , потоа блекбурн - ги немам гледано како играат со овој - последно ги гледав со нашиве , но тогаш биг фат сем беше на кормилото , сега незнам каков фудбал негуваат и како играат - мислам дека за овој меч дури РвП ке биде во комбинација или за нареден - или евентуално наредниот кој е 10 ти април со мандаринките нагости ( кои се доста заебани дома а и + ги намававме со 6 : 0 )
сега сето зависи од нас самите , од бентнер и шамак - да се надеваме дека ќе направат сензација , дека шамак ќе биде истиот тој од почетокот а никлас од лани кога не спасуваше секогаш кога ни требаше ( но без шокови на крајот од мечот ) колку порано тоа подобро .
форза Арсенал !!