- Член од
- 3 април 2010
- Мислења
- 260
- Поени од реакции
- 41
C'MON CHELSEA!
Оддека оваа информација, дека нема да играт овие двајца...ја па знам дека ќе игратАбе ајде него за барса нема да играат чави,пике и пујол шансите се 50-50 ама тие без чави како ние без фабрегас
И Манчестер изгуби интересна е борбата за титула сега !!
ќе играт.Оддека оваа информација, дека нема да играт овие двајца...ја па знам дека ќе играт
Чекај да тепаме во Сабота па тогаш се радувајТОооооооооооо....lee:lee:lee:
И Чави и Пујол ќе играат.Абе ајде него за барса нема да играат чави,пике и пујол шансите се 50-50 ама тие без чави како ние без фабрегас
И Манчестер изгуби интересна е борбата за титула сега !!
Ne mi e jasno covece,stvarno,kako moze da ti se dopaga nesto ,sto nema nikakva vrska so tvojot tim?Neverojatno stvarno...mesto da go gledas tvojot tim i da go bodris .......Не смееме да кикснеме во сабота
Видич два натпревари е суспендиран поради црвениот картон? Ова веќе ми се допаѓа
Ми се допаѓа бидејќи ги зголемува шансите Јунајтед да киксне и да дојдеме до врвот? Како би дошле до врвот ако не кикснете вие, не можам а да не го посакувам тоа, не знам што не е јасно тука.Ne mi e jasno covece,stvarno,kako moze da ti se dopaga nesto ,sto nema nikakva vrska so tvojot tim?Neverojatno stvarno...mesto da go gledas tvojot tim i da go bodris .......