Фан Клуб: Арсенал

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
.. некако ова со Пума дојде како вртење нов лист. Тотално освежување.

Нова опрема, ново искуство, од тренинг центри до стадион нов, се ново бе. :) Настрана да напоменеме дека сега Арсенал станува еден од најплатените екипи во светот од опремата која ја носат со 30 милиони годишно.

Очигледно е дека атмосферата е одлична, поготово и после победата во ФА купот против Хал. Пари се има, Санчез е донесен, минатата година Озил, иако оваа не верувам дека ќе останеме само со Санчез. Мислам дека тек сега ќе ни следи изненадување некое, ако тргнеме на страна дека веќе Дебуши е новиот десен бек.

Тоа е тоа, мириса на добри и трофејни години.. дефинитивно.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Знам дека може глупо ќе звучи, ама штом Кедира одбил продолжување на договорот ми се чини дека 50% е готова работата, зошто во Арсенал се Озил, Пер и Полди, башка со Озил ако не се лажам се добри пријатели.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.861
Поени од реакции
10.231

Многу наивно чоече, добра душа има криво ми е што го искинаа повреди белким ќе го посака среќа

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ја многу повеќе би го преферирал Бендер наместо Кедира, ама дај шта даш ни е ситуацијата за таа позиција.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Ја многу повеќе би го преферирал Бендер наместо Кедира, ама дај шта даш ни е ситуацијата за таа позиција.
Причина?
Дека е помлад или мислиш дека е подобар за класичен деструктивец?

Пошто Кедира мислам дека е одличен играч, штета што беше повреден толку време сезонава.
Ама во комбинација со Ремзи мислам дека можат да бидат ептен страшно дуо.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Јас сакам да дојде Кедира, ќе има проигрувања со Озил па па па.
Подобро Кедира место Бендер, според мене.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
12.812
Мислам дека нас ни треба играч што ќе биде последен во средината, Кедира е повеќе како б2б, во Штудгарт кога играше зад него беше Гентер, во Германија е Швајни, а во Реал е Алонсо.Овој Бендер повеќе ни лежи, за б2б го имаме Ремзи.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Кедира секогаш пред Бендер.Затоа што е поискусен,подобар. Повеќе од овие две работи не ни треба.

Kajgana Shop

На врв Bottom