Фан Клуб: Арсенал

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.860
Поени од реакции
10.231
нека го земе Бендер сега, или Кедира ако веќе има вистина во шпекулацииве дека не сака да го продолжи договорот со Реал, и НИКАКО не смее да го продаде Вермаелен ОСОБЕНО не во Јунајтед! :mad:, и ќе го имаме најдобриот состав во последниве 10 години, веројатно многу блиску до The Invincibles :cuc:

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Ако гледаме на тоа дека Дебуши е done deal, мислам дека е најреално да дојде Кедира. Веќе има тројца другари тука, првотимскиот статус и не му е многу далеку, така да.. очекувам!

Да беше купен Санчез негде во август месец, ќе речев дека тоа е тоа. Вака.. чичко Венгер сигурно ќе не израдува со уште нешто..

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Ако ме прашувате мене,не ми се допаѓа овој трансфер,но нека е за арно.Да дава голови и асистенции и да му помогне на Арснал да стигне до ПЛ/ЛШ.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Ако ме прашувате мене,не ми се допаѓа овој трансфер,но нека е за арно.Да дава голови и асистенции и да му помогне на Арснал да стигне до ПЛ/ЛШ.
Не бе Жиру подобар трансфер беше :icon_lol:

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Со среќа нека ни е трансферов, и да ни донесе многу радост на нас фановите во наредниве сезони (y)

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Ако по утрото се познава денот, тогаш не чека супер трансфер период :)

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
http://news.arseblog.com/2014/07/report-wengers-private-meeting-seduced-sanchez/
По којзнае кој пат се потврдува фактот дека играчите (кога имаат повеќе опции на маса) го бираат Арсенал токму поради тоа што сакаат да работат со Венгер
Истото беше и претходно и со Озил, и со Ремзи и многу други.

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Не гледајте скиллс во барса.Одсекогаш мислев дека нема да им одговара во играта. Гледајте го во удинезе што правеше со по слободна игра :icon_lol:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
А кога ќе ми текне каква беше атмосферата пред 2-3 лета. Летото кога ги продадовме Насри и Фабрегас, 8-2 од Јунајтед, само Жервињо како засилување, па наеднаш пет фудбалери од кои денес само двајца се покажаа како горе-долу успешни трансфери.

Или најлошото лето пред две години, РВП ја даде фамозната изјава дека нема да го продолжи договорот, сите во паника, се бараа оставки на бордот, Газидис и Венгер, Усманов ја користеше ситуацијата и тој пишуваше некое писмо, сакаше у цела гужва да го преземе клубот, на крај отиде РВП во Јунајтед, атмосферата беше мрачна како никогаш претходно.

Ех, старите добри времиња.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Претходно имаше едно клипче, ама ова као снимани на лице место. Доста добро изгледа изведено ова.

Kajgana Shop

На врв Bottom