Фан Клуб: Арсенал

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ме радува формата на РвП, само вака нека продолжи и да го служи здравје ... Бравос за Венгер за замените, во вистинско време......
Иначе се гледа почнале другиве да учат нешто од Цеск, дури и Кошчелни имаше еден луд пас до Сања.....Респект и за Бентнер за асистенцијата до РвП.
Се надевам конечно ќе купиме некој дефанзивец, дека некој од двајцава ќе скине на терен некој ден.
Венгер: Every time the [central defenders] fight for the ball I hope nothing happens. Of course we are a bit short in there, if we have an opportunity [to get someone in] we will take it. But as long as they [Djourou and Koscielny] are fit, and with Squillaci to come back, we are a bit more comfortable.
Ако се крстиме на Скилачи тешко нас.....

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705

Фабрегас го учи Ван Перси како работи твитер :pos:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Гледам Болтон купиле дефанзивец,дали тоа Кејхил доаѓа во Арсенал ?

D

D_NazGUL

Гостин
Искрено не ја гледав целосно утакмицава, онака само на кратки секвенци. Шо да праи човек, пиво и грцики на маса + весело друштво = нема ТВ. :toe:
Од она што го видов, можам само да напраам копи-пасте на некои од претходните мои постови т.е. Аршавин навистина некој му напраил вуду кукла и го зеза, оти ова нема друго објаснение.
Бендтнер веќе неам зборови (имаше асистенција една у 100 утакмици лелеле), дај чим не го шиткаат нека иде позајмица, еве нека го дадат у Пелистер, ќе му најдат они крајот. :tapp:
Перси конечно се враќа у негова форма - само напред. Фабрегас не треба да го коментираме мислам нели. А за тоа ќумбено веќе купив црна вуница да и дадам на жена ми еден гоблен за у дневна да ми среди. :vozbud:
Што се однесува до коментарот на Анри дека само еден тим има кој може да ги реши Барса, а тоа е Арсенал, немам шо да коментирам освен дека тој човек треба да се врати на клупа на Арсенал некој ден као замена за ил професоре.
Нека ни е честито победата и само напред или како што и самиот А.В. кажа: Ние сеуште идеме на големата 4-ка!

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Прва утакмица што ја пропуштив оваа сезона од Арсенал,гледав хајлајтс супер голчиња одам сеа кај братучедите да ја гледам цела ми ја снимаа :)
Следен плен-Виган :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Гледам Болтон купиле дефанзивец,дали тоа Кејхил доаѓа во Арсенал ?
Абе Кејхил ќе иде негде сигурно само дали Венгер ќе даде 20 мил фунти не сум баш убеден

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Кејхил не иде никаде овој месец!!! Според зборовите на Којл новиот стопер не е замена на Кејхил и иако не може во целост да се верува на зборовите сепак се кладам дека Кејхил нема да отиде никаде месецов.

--- надополнето ---

Иначе вечерва се игра куп натпреварот на младинците помеѓу Челзи и Арсенал на Стемфорд Бриџ. Ќе ја има на Челзи ТВ, што значи ќе можат да се најдат стримови. За тие што нема да најдат можат да следат лајв апдејтс на http://younggunsblog.co.uk/2011/01/chelsea-v-arsenal-teams-plus-live-updates/

btw ќе има одлична борба помеѓу Анеке и МекЕкран и да ви кажам дека Афобе е далеку од подготвен за мечов.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Би сакал Арша да биде продаден!
Ќе земеме убава сума од неговата продажба сум сигурен, и да се доведе еден добар и искусен Дефанзивец и перфектно завршен трансфер период!
ЗИмо дојде зимо нека си оди! А Росицки, Насри и Вела има да го пополнат неговото отсуство перфектно плус повеќе шанса ќе добиваат Росицки и Вела кои поради него не баш имаат шанса а се сигурно подобри 10 пати од него во оваа форма.

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Честито прогрес. Не а гледав утакмицата ама од хајлајтс сум задоволен. Инаку од анализите на арсенал маниа, можев да се уверам дека Аршавин ако немал преголема улога у напаѓачкиот дел, за разликата од другите утакмици работата на терен била на завидно ниво (сепак тоа се фанови кои го следат Арсенал цел живот и тоа у живо ги глеат утакмиците, така да се подобри експерти за разлика од гоал. ком кој глеат само хајлајтс). Следна утакмица Виган, ќе има борба се надеваме и нова победа...

--- надополнето ---

П.С. Сеа видов шо постирал маниакот после мене, НЕ САКАМ ДА БИДЕ ПРОДАДЕН АРШАВИН, сепак мрзливиот у март - април ќе си а најде формата, а и е одличен куп играч (ги решава). За централен дефанзивец можеби чудно, ама не би сакал да дојде сега, 6 месечните решениа се голем комар - шо речиси никогаш не успева. Верми ако е почне да играе у март, Џуру че има шанса да биде повеќе ротиран ради превенциа, а за Кошчиелни - од утакмица у утакмица е подобар и покажуе нови квалитети, мислам на пасот со Лидс и неколкуте долги топки, а пак наредната сезона ќе биде одличен одбранбен, а сепак трет избор... така да ако се носе нов ќе треба да биде супер - квалитет (20 милиони евра = нема теориа) и да биде 4ти стопер наредната сезона или Крис Самба, поефтина варијанта, добар играч со англиско искуство - ама темперамент, нема да сака да седе на клупата (дресинг роом траблс). Така да тоа е моето објаснување зош не сакам нов штопер

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Честито прогрес. Не а гледав утакмицата ама од хајлајтс сум задоволен. Инаку од анализите на арсенал маниа, можев да се уверам дека Аршавин ако немал преголема улога у напаѓачкиот дел, за разликата од другите утакмици работата на терен била на завидно ниво (сепак тоа се фанови кои го следат Арсенал цел живот и тоа у живо ги глеат утакмиците, така да се подобри експерти за разлика од гоал. ком кој глеат само хајлајтс). Следна утакмица Виган, ќе има борба се надеваме и нова победа...

--- надополнето ---

П.С. Сеа видов шо постирал маниакот после мене, НЕ САКАМ ДА БИДЕ ПРОДАДЕН АРШАВИН, сепак мрзливиот у март - април ќе си а најде формата, а и е одличен куп играч (ги решава). За централен дефанзивец можеби чудно, ама не би сакал да дојде сега, 6 месечните решениа се голем комар - шо речиси никогаш не успева. Верми ако е почне да играе у март, Џуру че има шанса да биде повеќе ротиран ради превенциа, а за Кошчиелни - од утакмица у утакмица е подобар и покажуе нови квалитети, мислам на пасот со Лидс и неколкуте долги топки, а пак наредната сезона ќе биде одличен одбранбен, а сепак трет избор... така да ако се носе нов ќе треба да биде супер - квалитет (20 милиони евра = нема теориа) и да биде 4ти стопер наредната сезона или Крис Самба, поефтина варијанта, добар играч со англиско искуство - ама темперамент, нема да сака да седе на клупата (дресинг роом траблс). Така да тоа е моето објаснување зош не сакам нов штопер
Абе се во ред твоето мислење, ама од каде дозна ти дека ако се земе ќе се зима за 6месечно решение? Баш според последната изјава на Венгер јас останав збунет затоа што очекував и јас нешто такво да изјави, ама изјави сосема нејасни работи. А за 6месечно решение и тоа како функционираше минатата сезона со Кембел. И не го предвиде ова сценарио: Добива Џуру или Кошелни повреда или црвен. Што правиме тогаш? Зарем толку си сигурен дека Вермален ќе се врати во топ форма иако нема изиграно утакмица од Септември? Познати се оние мали повредички на играчи кои не играле долго време.
И не се чудете за подавањата на Кошелни, затоа што уште пред да биде доведен беше познато дека сака да игра со топка исто како Вермален, а не безглаво да ги исфрлува напред.

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Е не го напишав тоа, ама секако дека го иам у обзир од реченицата на Венгер, секогаш го иаме Сонг на располагање, а у карактеристиките на Сања е тоа шо може да биде штопер (ама тоа е последната варијанта шо а сакам). Скилачи се враќа за една недела, така да ако не се случе ништо на утакмиците со Виган и Ипсвич, пак ќе биде ротациата ок (макар шо скилачи е несреќно решение). Инаку Верминаторот сум сигурен дека ќе биде број 1 коа ќе се врате, затоа шо лани и повреден играеше, а човекот е психички цврст - дека ќе нема проблем со формата, коа ќе биде меч - фит

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Искрено не ја гледав целосно утакмицава, онака само на кратки секвенци. Шо да праи човек, пиво и грцики на маса + весело друштво = нема ТВ. :toe:
Од она што го видов, можам само да напраам копи-пасте на некои од претходните мои постови т.е. Аршавин навистина некој му напраил вуду кукла и го зеза, оти ова нема друго објаснение.
Бендтнер веќе неам зборови (имаше асистенција една у 100 утакмици лелеле), дај чим не го шиткаат нека иде позајмица, еве нека го дадат у Пелистер, ќе му најдат они крајот. :tapp:
Перси конечно се враќа у негова форма - само напред. Фабрегас не треба да го коментираме мислам нели. А за тоа ќумбено веќе купив црна вуница да и дадам на жена ми еден гоблен за у дневна да ми среди. :vozbud:
Што се однесува до коментарот на Анри дека само еден тим има кој може да ги реши Барса, а тоа е Арсенал, немам шо да коментирам освен дека тој човек треба да се врати на клупа на Арсенал некој ден као замена за ил професоре.
Нека ни е честито победата и само напред или како што и самиот А.В. кажа: Ние сеуште идеме на големата 4-ка!
Ти сакаш да ни ги расипиш тимот, а ? Гледаш си се бориме ние, за титула ! :)

--- надополнето ---

Би сакал Арша да биде продаден!
Ќе земеме убава сума од неговата продажба сум сигурен, и да се доведе еден добар и искусен Дефанзивец и перфектно завршен трансфер период!
ЗИмо дојде зимо нека си оди! А Росицки, Насри и Вела има да го пополнат неговото отсуство перфектно плус повеќе шанса ќе добиваат Росицки и Вела кои поради него не баш имаат шанса а се сигурно подобри 10 пати од него во оваа форма.
Не претервај ! Јесте дека не е најснаен, но да се продаде, далеку од тоа... Попрво би го продал Денлисон и Никлас, од колку Арша... Знам дека може повеќе и ке даде повеќе... Убеден сум

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Е не го напишав тоа, ама секако дека го иам у обзир од реченицата на Венгер, секогаш го иаме Сонг на располагање, а у карактеристиките на Сања е тоа шо може да биде штопер (ама тоа е последната варијанта шо а сакам). Скилачи се враќа за една недела, така да ако не се случе ништо на утакмиците со Виган и Ипсвич, пак ќе биде ротациата ок (макар шо скилачи е несреќно решение). Инаку Верминаторот сум сигурен дека ќе биде број 1 коа ќе се врате, затоа шо лани и повреден играеше, а човекот е психички цврст - дека ќе нема проблем со формата, коа ќе биде меч - фит
Ама не би сакал да игра Денилсон на местото на Сонг, а Сонг стопер. Исто така не би сакал ни Сања да игра стопер, а Ебуе десен бек.

Kajgana Shop

На врв Bottom