Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
за лорис се шпекулации да имасе 24 фудбал одма ке објавеше или арсенал-сербиа спорденес и тие други не ми се верува

--- надополнето ---

ѕвееееер

Red Stefan

Младији Водњик :D
Член од
25 јули 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Ашли јанг влезе наместото на Тео Волкот, Гибс го менуваше Кешли, сеуште нема ни трага ни глас од Вилшир одкако го покажаа како се загрева во прво и толку, ако грешам извинте пратам на Кинески(најстабилно е).
моентален скор Англија 0 Хунгарија 0

--- надополнето ---

Хаха Англија губи 1-0 и пазете кој потег го влечат од клупата го вадат Руни го ставаат Милнер! LOL

--- надополнето ---

Моја грешка Џерард игра како напаѓач 2 гола, ако не ги извади он никој. :P

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ашли јанг влезе наместото на Тео Волкот, Гибс го менуваше Кешли, сеуште нема ни трага ни глас од Вилшир одкако го покажаа како се загрева во прво и толку, ако грешам извинте пратам на Кинески(најстабилно е).
моентален скор Англија 0 Хунгарија 0

--- надополнето ---

Хаха Англија губи 1-0 и пазете кој потег го влечат од клупата го вадат Руни го ставаат Милнер! LOL

--- надополнето ---

Моја грешка Џерард игра како напаѓач 2 гола, ако не ги извади он никој. :P

Не ја гледам, ама прочитав дека Волкот бил одличен прво полувреме, а по влегувањето на Гибс и он бил добар. Вистина? :)

Red Stefan

Член од
25 јули 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Добар беше Волкот со кросеви само уште и некој дриблинг да покажеше ќе беше ОК, Гибс мислам дека беше подобар од Кешли, Вилшир го ставија место Џерард при крај(82`) немаше некоја можност да се покаже.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Мојт да се речит. Имаше 3-4 добри втрчувања, една асистенција на петерец А.Јохнсон промаши цел гол и се знае оса по линија :D. Се на се ме изненади!

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
ван перси и фабрегас ке играат ли со ливерпул ?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
ван перси и фабрегас ке играат ли со ливерпул ?
Очекувам Цеск да стартува и да изигра најмалце едно полувреме,а за РвП зависи каква ке е ситуацијата,ако е потребен можеби ке игра едно 20-30 минути.:))

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Очекувам Цеск да стартува и да изигра најмалце едно полувреме,а за РвП зависи каква ке е ситуацијата,ако е потребен можеби ке игра едно 20-30 минути.:))
Se ocekuva Cesc da pocne, so samoto toa ke se opravda za samiot transfer i celata neizvesnost.

--- надополнето ---

Boomer напиша:
Se ocekuva Cesc da pocne, so samoto toa ke se opravda za samiot transfer i celata neizvesnost.
http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/08/12/2066846/aston-villa-interested-in-arsenals-manuel-almunia-as-part-of

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ај нека оди алмуниа само да не остане фабијански да е прв голман.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Од ЕСПН репортер:
Spoke to Schwarzer after the gm - he's DESPERATE 2 go 2 Arsenal!! Fulham wants 2 keep him...:helou:

Red Stefan

Член од
25 јули 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Јас повеќе би сакал Бред Фридел да дојде отколку Марк Шваррцер, подобар впечаток ми има оставено, или втора опција Соренсен да го земеме. Уште 2 бека и да очекуваме титула.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Јас повеќе би сакал Бред Фридел да дојде отколку Марк Шваррцер, подобар впечаток ми има оставено, или втора опција Соренсен да го земеме. Уште 2 бека и да очекуваме титула.
Или трета,Гивен :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom