Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
маестарлниот Робин ван Перси

одличниот капитен : цесц

одличната одбрана вили му го зеде здивот на „стаклениот“ верминаторот како и секогаш перфектен - бековите одлични посебно сања мн е јак човеков игра со 110 % браво грди

дијаби за кур не го бидува - ако несакам некој во тимот тоа се дијаби и ебу - едниов оти нема смисла за пространство , ко 12-етиот играч на противничките тимови - последно со виган од тогаш ... а другиов оти нема врска трча се труде ама џабе ...

сонг - префектен ги изеде сите на теренот

нападот - браво одлично изиграно

мн ми е кеиф на душава , посебно за класична победа против кокошките , ама можеби требаше да дадеме уште еден два .. ама одлично и вака

форза Арсенал

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Браво за демолирањето на Тотнем, ги нашлакавте машки!

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
со мало закаснување честито нека ни е победата и стварно супер игра имавме :vozbud:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Ете ти, Бентнер излага... два гола паѓаат за две минути :) то е то...

Одлично, многу слатка победа, уште послатка кога ќе ви кажам дека во пубот гледавме со тежок фан на Тотенхем :)

Ван Перси 2 голчиња, една асиснтеција, добро не асиснтеција... али упак пак има удел во голот на Фабрегас :) 8 голчиња до сега...
За Фабрегас неам зборови, од кај доби само таква идеа да тргне у напад сам, незнам... ама секоја му чест. Им отидоа кичмите на Паласиос и Кинг.

Нападот така-така... Аршавин слабо, Бентнер... не беше лош:)icon_redf), Ван Перси си е стандард, Едуардо доста активен али разочара со она кога МОЖДА требаше да го лобува, или да шутнеше малку попрецизно.

Од средина, Фабрегас и Сонг маестрални на нивните места, 10-ка и за двајцата.
Диаби катасторфа, не сум изненаден... второ малце повеќе се трудеше али со сила памет не бива.

Одбраната одлична. Сите на нивото. Ајде сега нека се јават хејтерите на Алмуниа. :wink:

Нека ни е честито победата, следни се Алкмар.

пс. Со Сити во Карлинг Куп :) ама на гости кај нив.

Слики од натпреварот.

Да додадам дека и Бентли требаше да добие црвен, пошто првин ја фати намерно со рака, а после со дигната копачка му отиде на Вермален... среќа што не покажа знаци на повреда. Катасторфа.

На моменти и нашиве ептен ја пимплаа, можда затоа Венгер се изнервира :):)

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
ја мислам дела венгер се изнервира оти мн убави шанси не ги искористија:toe:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.464
Свршив денеска на слаломот што го направи Фабрегас. Вонсериски играч е. :pipi:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
што треба да мислиме коа не покажа ништо за коментирање може да се каже подпросечен меч за него со многу погрешни подавања :salut:
Богами... ако ја тера вака уште еден меч, ја би го ставил на клупа да одмори малце. Многу лежерно игра, веќе трет меч по ред.

Иначе - On why was he agitated at 3-0 up...
"I was, I was because I could not communicate with my players and I was upset with that because I speak, speak, speak and I already had not a fantastic voice because of my cold. I knew it was important for the future of the team not to concede a goal today and that's why I got upset with myself because I did not manage to communicate with the team."

On Nicklas Bendtner's injury...

"It was a serious one and we go into a period where you need all your players. It's a shame that we lost him today and I am quite scared that he will be out for a while. It is a groin injury and I am scared it could be three or four weeks."

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Се гордеам што навивам за ваков тим. Чиста перфекција, ваква победа неможе да се опише со зборови... секоја чест.

20 and counting... :vozbud:

Гледам сите го критикувате Диаби, во право сте. Можеби е потребен мал одмор на клупата за него, но колку лошо и да игра секогаш ќе биде стартер се додека не се врати Денилсон. Сите знаеме колку е нестабилна одбраната бидејќи 90 минути тимот напаѓа, фул бековите одат во напад... затоа во волку офанзивна формација е потребен уште еден фудбалер освен Сонг кој има способност да одземе топка, да им помогне на одбраната.

Фабрегас - Сонг - Диаби/Денилсон е средниот ред. Венгер никогаш нема да постави 5 офанзивни фудбалери во средниот ред и нападот, Сонг неможе да издржи.

Важно е да се врати Денилсон, а дотогаш ќе го гледаме Диаби.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Се гордеам што навивам за ваков тим. Чиста перфекција, ваква победа неможе да се опише со зборови... секоја чест.

20 and counting... :vozbud:

Гледам сите го критикувате Диаби, во право сте. Можеби е потребен мал одмор на клупата за него, но колку лошо и да игра секогаш ќе биде стартер се додека не се врати Денилсон. Сите знаеме колку е нестабилна одбраната бидејќи 90 минути тимот напаѓа, фул бековите одат во напад... затоа во волку офанзивна формација е потребен уште еден фудбалер освен Сонг кој има способност да одземе топка, да им помогне на одбраната.

Фабрегас - Сонг - Диаби/Денилсон е средниот ред. Венгер никогаш нема да постави 5 офанзивни фудбалери во средниот ред и нападот, Сонг неможе да издржи. И да се врати Денилсон значи дека пак ке го гледаме Диаби

Важно е да се врати Денилсон, а дотогаш ќе го гледаме Диаби.

Брат а сега за 2 месеци африканскион куп е тогаш ке му ја мислиме без Сонг.

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Брат а сега за 2 месеци африканскион куп е тогаш ке му ја мислиме без Сонг.
Камерун дотуркува далеку, ќе мора да се снааѓаме некако. Можеби ќе дојде некој на позајмица да помогне...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom