Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Пенал е брат, реално да си зборниме-али факт е дека требаше и за нас да свирни
Брат дај бе и ти не заебавај... жити очи . Алмуниа нема никаков допир со Руни, тој кога виде дека отиде топката тогаш од рипна... :tapp:
 
Т

Топџија

Гостин

Procenete dali ima kontakt za penal ili ne.
Пенал е!! Факт. Барам со денешниве критериуми ова 9/10 судии ќе го досудат.
Тоа што Руни ја рогна топката во безпаќе и што паѓа пред да има контакт не ги менува работите. Алмунија ги пружи рацете и тоа е доволно.
И јас се карав порано околу ваквите ситуации, али увидов после дека без дискусии се судат. Или во превод кој втор до топката наебал.
 
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Се санкционира, Алмуниа не ги повлече рацете при "контактот" со Руни,+ тоа не ја ни допре топката, и милион пати да биде истата ситуација-исто толку ке бидат досудени пенали
 

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Од овој агол и неможе да се види убаво,ама ФАКТ Е дека пред контактот Руни паѓа!!!Глума? Што не е јасно овде?
Од УЕФА сакаат да го казнат на Дуду,за слично добиен пенал,а вие викате чист пенал ццц
 

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.408
Поени од реакции
6.028
MA mame vi ebam ii penal i ne penal zaradi vakvi natprevari ne mi se gleda fudbal...
 
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Тоа е тоа, факт е дека субјективноста е присутна кај сите нас, али објективно да гледаме на некои работи колку и да не ни се допаѓаат.Затоа прекинувам и не би сакал да се расправам за нешто што веќе е направено и не можи да се смени-пенал било или не-на душаму на Дин :smir:
 

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ако ние не сме објективни тогаш види што коментираат другите па и самите фанови на Гејчестер.

"It's difficult to judge every time someone goes down. Today I've seen a player make 20 fouls and there was no yellow card. Nobody sees it."
Asked to elaborate on the identity of the player, Wenger added: "If you've seen the game you don't need me (to tell you). How this player got away without a yellow card is quite amazing."

Уште еден доказ дека Дин беше наклонет кон Гејчестер!
 
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Значи дискусијата беше околу тоа дали беше пенал или не-и дали се свират такви пенали или не.Никој не спомна дека Дин перфектно си ја заврши работата.Направи еден куп катастрофални грешки, на наша штета.Тоа нималку не го демантирам-да бидам јасен !
 
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Ма све да му ебам и на Дин и на Јунајтед и на све живо и диво..Ненормално е ова..Пенал немаше..А ван перси да дадеше гол после ни Дин ни Мин немаше да ги спаси али тоа е несреќа ајде да гледаме напред..Идеме пак у манчестер кај што ке ми биде помило да ги тепаме Сити...Тие курвичињата Адебајор и Туре да им ги видам фаците педери незахвални..До краЈ на сезона све ке им ебеме на сите што ке ни дојдат и ке им отидеме..Мојата Руска Икона ке ги расчепи нозете на сите голмани..Кога го видов ЗВЕРОТ Венгер што направи после картонот ми потекоа солзи од восхитеност..Браво Мајсторе..Сега купуваме еден играч и се враќаме како ништо да не било...МНогу Нервозен Сум али тоа е еби му матер..И доста веќе да кажувате пенал е..Зоки и Логих ве подржувам..Леле какво копиле е тоа Руни себично..Се суди ли таков пенал на такво дерби...Ај против Барнли да го судеше да нема многу каење се знае кој ке тепа али против Арсенал..Ако го казнат Едуардо а не го казнат Руни...............:nenene::nenene::kesa::kesa::nesvest::nesvest:
 
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.589
Поени од реакции
69.877
Abe ne e penal sto zborite vie:)
Prva pricina poradi koja ne e penal e sto runi ja roga topkata nema sansi da ja dostigne a vtora pricina koja kazuva se e sto runi paga uste pred kontaktot so Almunia, sto znaci deka dopirot so Almunia ne e faul i penal nema. Sto drugo da vi kazam. Igravme zadovolitelno, ali toa e si izgubivme. Poveke sreka sleden pat:smir::vozbud:
 
Член од
14 март 2009
Мислења
119
Поени од реакции
1
Zosto sekogas na nas ova ni se slu4uva.. :(:( na sudiite treba zenite da im gi ebeme pa posle na Gerguson pa posle na cel gaychester :( bas ova mi trebase za rodenden, na runi zenata da mu ja ebam i na majk din..
 

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Мора да признам дека имавме голема среќа денеска. Арсенал најмалку заслужи нерешено ама тоа е, и судиите многу пати знаеле да зафркнат дерби натпревар. Ви посакувам среќа во наредните кола, имате одличен состав:smir:
 

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.408
Поени од реакции
6.028
Сеа кога ке се сетам дека ни поништија гол во 95 мин заради "пасивен офсајд" ми се чини дека ке завршам на психијатар.

пс Сега и казна треба да платиме заради 6 жути картони и + којзнае колку натпревари ке го суспендираат Венгер кој докажа дека е цар кога се качи над столчињата за резерви
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom