Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Арсен Венгер признава дека неуспехот во Лигата на Шампионите му донел многу ноќи непреспиено но верува дека сегашниот состав е доволно силен за триумф во Европа

Запрашан дали тој има непреспиени ноќи поради тоа што нема победено во Европа, Венгер рече: “Секако, секогаш имате по некоја таква ноќ.”

“Тоа ви поминува низ главата како да имате нешто многу важно за работа утре. Ви поминува низ вашата глава денот пред натпревар и денот по натпреварот.”

Сепак Арсен Венгер е убеден дека тие го имаат правиот микс на квалитет и искуство за да стигнат до Вембли оваа сезона.

“Имаме добра мешавина на квалитет и повеќе искуство.” – додаде Французинот. “Сега кога ќе го погледнете нашиот тим знаете дека не сме повеќе толку лесно кршливи.”

“Екипирани сме за триумф во Лигата на Шампионите.”

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Секако, го имаме потребниот квалитет, според мене и минатата година го имавме барем за 1 трофеј,но повредите си го направија своето... Годинава овака засилени во одбраната и нападот и со малку повеќе среќа во однос на повредите мислам дека мора нешто да освоиме.. и време е! :)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Се согласувам, само да немаме повреди и се е наше!

Btw еве како се сјеба Валенсија за цела сезона

нека осетат малку како е без првотимци...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Не се смеј на туѓа несреќа.... Ми е жал за него, али то е... Со оглед на нашето искуство на никој не му посакувам онаква повреда...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се согласувам, само да немаме повреди и се е наше!

Btw еве како се сјеба Валенсија за цела сезона

нека осетат малку како е без првотимци...
Цар си. Баш вие не треба да се смеете на ова, али ај, секој со своето.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Не се смеј на туѓа несреќа.... Ми е жал за него, али то е... Со оглед на нашето искуство на никој не му посакувам онаква повреда...
Цар си. Баш вие не треба да се смеете на ова, али ај, секој со своето.
Кај видовте смајли или хахаха????

Сакав да укажам дека ние секоја сезона имаме по една ваква повреда, и токму заради ваквии несреќи губиме титули неколку години по ред!

Член од
5 мај 2008
Мислења
1.357
Поени од реакции
127
Абе со Авиобалкан 3000 денари е, во ова вклучено е сите 3 карти за Партизан во Лигата на шампионите (и тоа си бираш дали сакаш на југ или север), и превоз натаму-наваму, све што треба за првава со Арсенал. Ја и уште 6 другари идеме со оваа агенција, а сум бил и порано со истава агенција на Звезда-Баерн Минхен... најбоље е за вакви спортски настани, а и најважно за сите нели, најефтина. До 15 е за резервирање, после тоа само ако останат слободни места. Еве ви бројче 3134221.
телефонскиот број не постои...некој друг број да нема таа агенција ??

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Се изгорев еднаш мојот ком од вакви срања,така да сега не данлодирам се и сешто шо ќе ми текне.Така да стримчиња ќе си барам и готово. ;)
како сакаш, јас тоа го користам за гледање наместо да барам по сајтови стримови тука имам се.

--- надополнето ---

Венгер не може да каже до кога ќе биде повреден Диаби се додека не се смири воспалението
http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-why-i-m-vague-about-diaby-absence

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Дечки,Ремзи како ви е ? Има шанси да заигра до нова година ?

Red Stefan

Младији Водњик :D
Член од
25 јули 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Дечки,Ремзи како ви е ? Има шанси да заигра до нова година ?
Сеуште не тренира, ама Клиши кажа во едно интервју дека кревал тегови, можно е ама зависи кога ќе почне со лесен тренинг.

Денес одиме на победа дечки :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom