Цар си. Баш вие не треба да се смеете на ова, али ај, секој со своето.Се согласувам, само да немаме повреди и се е наше!
Btw еве како се сјеба Валенсија за цела сезона
нека осетат малку како е без првотимци...
Не се смеј на туѓа несреќа.... Ми е жал за него, али то е... Со оглед на нашето искуство на никој не му посакувам онаква повреда...
Кај видовте смајли или хахаха????Цар си. Баш вие не треба да се смеете на ова, али ај, секој со своето.
телефонскиот број не постои...некој друг број да нема таа агенција ??Абе со Авиобалкан 3000 денари е, во ова вклучено е сите 3 карти за Партизан во Лигата на шампионите (и тоа си бираш дали сакаш на југ или север), и превоз натаму-наваму, све што треба за првава со Арсенал. Ја и уште 6 другари идеме со оваа агенција, а сум бил и порано со истава агенција на Звезда-Баерн Минхен... најбоље е за вакви спортски настани, а и најважно за сите нели, најефтина. До 15 е за резервирање, после тоа само ако останат слободни места. Еве ви бројче 3134221.
како сакаш, јас тоа го користам за гледање наместо да барам по сајтови стримови тука имам се.Се изгорев еднаш мојот ком од вакви срања,така да сега не данлодирам се и сешто шо ќе ми текне.Така да стримчиња ќе си барам и готово.
Сеуште не тренира, ама Клиши кажа во едно интервју дека кревал тегови, можно е ама зависи кога ќе почне со лесен тренинг.Дечки,Ремзи како ви е ? Има шанси да заигра до нова година ?
3 асистенции, каков мајстор!Цеск против Болтон