Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 мај 2008
Мислења
1.846
Поени од реакции
499
Фабрегас три недели аут Фудбалерот на Арсенал, Цеск Фабрегас ја пропушти денешната тренинг сесија со Топчиите поради повреда на задниот мускул на бутот.
Капитенот се соочува со три недели отсуство од терените. И покрај интензивниот третман го пропушти денешниот последен тренинг на клубот пред соочувањето со Селтик во квалификациите за Лигата на шампионите.
Фабрегас најверојатно ќе го пропушти и дуелот со Манчестер Јунајтед во сабота.
Алекс Сонг, кој се одмораше во саботата, денес тренираше, а изненадување беше и појавувањето на Томаш Росицки по повредата.
Повредата на Фабрегас го натера Арсен Венгер да се реактивира во трката по потписот на Блес Матуиди.

Treba da kupi brzo zasto koa ke bide izvlekuvanjeto za po faza na grupi ke nema da moze da igraat igracite(novite ako gi kupi)Matuidi e dobra opcija i se bori za negoviot potpis pratil posledna ponuda 5 milioni funti pa ke vidime so ke bide mada jas sakam Van Der Vaart da dojde..Zasto e podobar od Matuidi sto nasto....Moze da igra sredina i krilo toa e super igra so ni treba (vise manje)
Стварно си досаден со глупи постови прочитај http://www.arsenal.com/news/news-archive/fabregas-to-miss-wednesday-night-s-clash јас не гледам 3 недели

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211

gooner

дежурен топџија
Член од
10 јуни 2008
Мислења
169
Поени од реакции
6
Според мене незнам оти но многу сакам Венгер да го сврте интересот кон компани кој сигурно го изгуби местото во сити а и мислам дека би го земале за евтини пари а компани може да биде корисен и како среден ред одбрана и исто така и централен дефанзивец тоа се позиции кои ни требаат , но сепат тоа е само мое мислење :smir:
Добро мислиш.:smir: Компани би бил златна замена во Арсенал, но проблемот е тој што он сака да игра како стартер.Во секој случај Арсен нема навика да купува од ЕПЛ играчи (со исклучоци) и затоа нема да го видиме него во Арсенал.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Росицки Мајсторееееееееееееееееееееееееееееееееееееее !

Не ми се верува, една година чекам да се врати, и ако одигра барем 10 минути против Јунајтед, ке му биде задоволство да го гледам !

Супер, баш ми е мило за Росицки !

п.с. Сигурен сум дека Фабрегас ке игра во сабота, ова е само тактика на Венгер !

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Росицки Мајсторееееееееееееееееееееееееееееееееееееее !

Не ми се верува, една година чекам да се врати, и ако одигра барем 10 минути против Јунајтед, ке му биде задоволство да го гледам !

Супер, баш ми е мило за Росицки !

п.с. Сигурен сум дека Фабрегас ке игра во сабота, ова е само тактика на Венгер !
Исто така и јас некако Знам дека Фабре ќе игра а ова е само за да се даде лажна надеж за поставување на тактиката на Сер Алекс и за да го одмори :smir:
А Росицки ако игра против Манчестер ќе постигне и погодок .... 10 минути му се доволни на тој ѕвер :vozbud:

Т

Топџија

Гостин
Бидејки утре нема да можам да оставам свое предвидување за натпреварот еве го сега:

Состав:

-------------------Алмунија------------------------
--Сања---Галас-----Вермален-----Клиши---
------------------Сонг-------------------------
-----------Денилсон--------Дијаби-----------
-----Бентнер---РвП------Аршавин---------

Очекувам да биде поставена играта со цел да се завладее со средината и да се лимитираат шансите на Селтик на минимум. Стрпливо да се чека шанса за 1-0 до полувреме, а потоа по некоја измена, пред се Рамзи и Ебуе, место Денилсон, РвП или Аршавин.
Во секој случај очекувам да не примиме гол и минимална победа од 1-0. Не треба повеќе, потребно е само да се зачуваат силите за во сабота.
:helou:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Мислам дека Дуду , Вилшер и Ремзи како и Гибз ќе се најдат во првиот тим на Арсенал на утрешниот меч а ништо чудно да очекуваме и Џуру да настапи :pipi:

gooner

дежурен топџија
Член од
10 јуни 2008
Мислења
169
Поени од реакции
6
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom