Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
DJourou ke igra so blackpool ! Inache ova neznam veke sto da kazam ! kako se povreduva ovoj be neka ide u pm ! A cesc i rvp ke igraat li so blackpool ? ili uste ne se spremni trcaa mnogu na svetskoto !

Red Stefan

Младији Водњик :D
Член од
25 јули 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Вака до титула не стигнуваме се надевам дека Росицки ќе продолжи со одличните игри а формата на Арш да се врати и со Вилшир сконцентриран повеќе + Сеск и Робин ако се вратат нема да приметиме ама тоа се мн. ако? да не зборувам и за одбраната веќе смачено ми е.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Среќа распоредот во наредните утакмици не ни е тежок, а и утакмиците си бараат физички поцврсти играчи затоа што играме со Блекпул, Болтон, Блекбурн и некоја од ЛШ.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Тешка загуба е ова на почетоков од сезоната. Насри беше во одлична форма, ако не меѓу најдобрите во моментов во Арсенал. Неможам баш да се сетам, но мислам дека некој од Ливерпул стартуваше врз Насри и тогаш да се повредил....

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Јас кога реков дека ќе не ебат повредите повторно... Стварно е чудно како баш нашите најдобри фудбалери се повредуваат.

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
И на мене ми е чудно, како е можно секоја година истото, што не им се случи на Челзи да играат без Дрогба и Лампард, или на другиве тимови, ова значи или дека немаме среќа или лажат т.е. намерно се повредуваат за да земат пари на пример од осигурување, барем јас така мислам зашто друго објаснување не гледам!!!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Некој има фрлено црна магија врз Арсенал,треба да појде Венгер до кај некоја вештерка опасна да му ја тргне,ова не е можно секоја сезона да ви се дешава,Насри беше еден од подобрите во средината,штета.
Се надевам ке се врати побрзо од очекуваното.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Треба да се стават Симан, Кион и Диксон во тренерите. Тие знаат како да му помогнат на овој тим.

Иначе е речиси сигурно дека Баразит(или како и да се чита) ќе замине во Ренџерс, а Траоре во Бенфика.

--- надополнето ---

И на мене ми е чудно, како е можно секоја година истото, што не им се случи на Челзи да играат без Дрогба и Лампард, или на другиве тимови, ова значи или дека немаме среќа или лажат т.е. намерно се повредуваат за да земат пари на пример од осигурување, барем јас така мислам зашто друго објаснување не гледам!!!

Хаха абе какви осигурувања не зезај :)
Само ме чуди нели требаше тој новиот систем да ги следи играчи додека играат. Тогаш како Насри ја изигра цела утакмица, а сега испадна дека повредата настанала за време на утакмицата.

--- надополнето ---

Некој има фрлено црна магија врз Арсенал,треба да појде Венгер до кај некоја вештерка опасна да му ја тргне,ова не е можно секоја сезона да ви се дешава,Насри беше еден од подобрите во средината,штета.
Се надевам ке се врати побрзо од очекуваното.

Побрзо?
Јас дури очекувам и 6 недели да фати, а не побрзо од 1 месец :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290

Иначе е речиси сигурно дека Баразит(или како и да се чита) ќе замине во Ренџерс, а Траоре во Бенфика.

Хаха абе какви осигурувања не зезај :)
Само ме чуди нели требаше тој новиот систем да ги следи играчи додека играат. Тогаш како Насри ја изигра цела утакмица, а сега испадна дека повредата настанала за време на утакмицата.

Побрзо?
Јас дури очекувам и 6 недели да фати, а не побрзо од 1 месец :)
Да,ќе оди во Ренџерс,ама на позајмица бе.:)),а за Траоре можеби ќе биде продаден..
А за ГПС системот,кажа Газидис,во вториот дел од сезоната,ќе има ефект,бидејќи сега за сега нема доволно податоци..:)

Јас го очекувам да се врати против Челзи....:))

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Да,ќе оди во Ренџерс,ама на позајмица бе.:)),а за Траоре можеби ќе биде продаден..
А за ГПС системот,кажа Газидис,во вториот дел од сезоната,ќе има ефект,бидејќи сега за сега нема доволно податоци..:)

Јас го очекувам да се врати против Челзи....:))

Јок. Грешка си :) Могуќе е да биде на позајмица, али се преговара за продажба па затоа и Ренџерс организирале нова пријателска на затворени врати колку да се докаже уште еднаш :) Е сигурно толку пријателски нема да организираат за него ако биде на позајмица :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Јок. Грешка си :) Могуќе е да биде на позајмица, али се преговара за продажба па затоа и Ренџерс организирале нова пријателска на затворени врати колку да се докаже уште еднаш :) Е сигурно толку пријателски нема да организираат за него ако биде на позајмица :)
Не бе,секаде кај што прочитав пишува на позајмица..:)
The 20-year-old could move to Ibrox on a year-long loan after playing for a young Rangers team in Northern Ireland.-ова од ББС.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Леле и Насри ли бееееееее,ај у пм
Па ние треба да имаме 70 добри играчи за да завршиме сезона.Треба сега да очекуваме некој и на спиење да се повреди
:nerv::nerv::nerv:

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Eden mesec ke otsustvuva. Ne krevajte panika, ne e prv pat pa da vi e cudno, sekoja godina e vaka. Mislam deka najmalerozen klub sme zaradi toa. Ne mi se presmetue, no mislam deka godisno imame najmnogu povredeni igraci. Deca jadete vitamini i bidete poslusni :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Eden mesec ke otsustvuva. Ne krevajte panika, ne e prv pat pa da vi e cudno, sekoja godina e vaka. Mislam deka najmalerozen klub sme zaradi toa. Ne mi se presmetue, no mislam deka godisno imame najmnogu povredeni igraci. Deca jadete vitamini i bidete poslusni :)
Не ни е чудно, како може да ни биде чудно кога нон стоп се дешава ова. Затоа е "паниката" не е првпат па да се седи мирен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom