Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Red Stefan

Младији Водњик :D
Член од
25 јули 2010
Мислења
76
Поени од реакции
1
Пак проблеми со маркирањето на прекин, некој не вежбал летово изгледа.
Марк Рендал да имаше празен гол може ќе дадеше вака со голман 6 пати да шутираше се во него ќе одеше :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Вака сега од играта на поединци сум задоволен од резултатот не. Се сложувам со Аршесавин дека подобро е да не го освоиме турниров бидејќи последниве години како малер да ни е може ќе го скршиме малерот со тоа :toe:

Инаку

Фабијански ова е првпат да бидам задоволен од него. Можеби не е класа али од Алмуниа мислам дека е подобар.

Вермален мислам нетреба да се зборува многу за него ѕвер и убаво му стои капитенската лента

Лерен Кончесни - мислам дека одличен партнер на Вермален, одлично се позиционира иде агресивно на топка без фаул а и доста агилен е а и побрз од Галас. За сега би го играл пред Џуру.

Џуру повеќе би го окривил за голот затоа што некакокако незаинтересирано делуваше и беше пред Пато, али ај за тоа не му забележувам многу отколку што го остави замброта ад шутира а овој како посматрач беше.

Фримпонг одлично изигра и подобро од Џуру. Уште искуство му треба и би го играл пред Денилсон и како замена на Сонг.

Вилшир ќе го биде али му треба уште калење. Ми се свиѓа што е доста борбен само нека не се плаши да шутира од подалеку.

Насри дефинитивно ЅВЕР и во 85 минута трчаше и се бореше за топка. За тоа има голем респект од мене.

Волкот брзината ме е топ али некако му фали финишот.

Аршавин дефинитивно доколку сака да игра никој не го допира дури ни гатузо не успеа. Али мрзата му е дефинитивно најголемиот недостаток, а за друго нема место за моабет.

Шамак доста сум задоволен од него. Не е себичен се гради добро подава и што е најбитно дефинитивно има осет за гол. тоа е тоа што ни треба. Ако некој каже го нема на терен или не дрибла не ни барам тоа од него. Барам како денес елегантно само да ги сместува топките во гол. Има кој да трча (Аршавин, Цеск, Насри итн). Само ме нервира што некако немаме човек со квалитетен центаршут бидејќи сакам да го видам како е во воздушни дуели. Од корнер сите топки одеа на Вермален. најверојатно Венгер го чува за во првенство. Како и да е за мене има место пред Бентнер.

Рандал не би го ни анализирал да не изгледаше смешно со шутовите. Па на тренинг да беше повеќе залагање требаше да погокаже во шутот. Ај првиот пат му дојде “ненадејно“ али вториот пат :kesa: :uvo:

За другите не би коментирам си изиграа онака како што се очекува за турнир. Само наредна би сакал да го видам Томас во тимот да видам како ќе се снајде.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Кога ке се сетам дека некои го сакаа и во прв тим Џуру, сега истите пишат дека не знаел и ова она...Ме мрзи да ги барам постовите, ама јас знам кој беа точно тие, кои викаат дека требало да добие шанса....Таков играч не можи да стани класа играч и тоа е јасно....Исто како Сендерос...Овие двајца се исти...

Голот на Роби Кин, за Ливерпул, коа му замина на Џуру, не можам да го избришам од секавањето... Исто како и грешките на Клиши кои не чинеа титула....Овие двајца за мене не заслужуваат да играат прв тим, и тоа е...Според мене.... Но Венгер е оној, а не јас.... Јас Клиши го ставам во прв тим на предлозите оти знам дека нема шанса Венгер да го пушти да оди....Но не можам да заборавам некои ситуации и тоа е тоа...

Од се друго сум задоволен...Апсолутно се.... И да не земиме голман, со вака подобра одбрана, можиме да направиме многу.... Па и покрај се, секој заслужува втора шанса, ние не сме никој и ништо да му судиме на Алмуниа...Можеби Венгер ке направи правилен психолошки потег ако остане повторно број 1....

Сите други на ниво, но едно ниво над нив беше Насри...Уфффф дечкото почнува да личи на неговиот предходник

Поздрав

п.с ја гледав како комплетна снимка утакмицата, да не си речите вака така

--- надополнето ---

On whether the two new boys have the ‘Arsenal' mould...
"We wanted a player up front who could play for the team, works hard and can play in different combinations.

"Almunia will play tomorrow. Fabianski did well today, you can't fault him for the goal and he did everything else well. The only thing is there wasn't much command on the free kick [which led to the goal]. From the outside it looked as if no-one took charge of the organisation and that's a little bit down to goalkeeper. But overall he had a good game."

On whether he will send Wilshere out on loan again...
"I think I will keep him. He was at Bolton and they wanted to keep him again and I'm sure if I went out looking, I could find clubs.

On Aaron Ramsay's recovery...
"He started to have a very little jog last week but no ball work as of yet. Short term he will not be available, he will be available again this season but if he is back in November he will have done well.

On reports he recently met with Cesc Fabregas...
"I cannot confirm nor deny anything. In the last six months, this story has made our lives difficult.

On why he feels Fabregas has to come out and clear the air...
"Because the speculation does not stop. Who can stop the speculation? Only Cesc maybe, I don't know, maybe not even Cesc. But that is how I feel. We cannot go into a season where everyday you read about that. He has not played today and I sit here and speak about Fabregas.

Дел од интервјуто...на официјална...Хмммм...Се чека да се врати Фабрегас

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.851
Поени од реакции
10.225
Majstore Djourou bese pred Pato a Verma pozadi ! Toa bese igrac na Verma ne na djourou ! TOj Randall pod itno da mu se dade ispisnica da mu eb.m kopilento mrsno neznae da dade od pred gol ! cccc mozese so saka da mu naprai na golmanot on ispanici i si dokaza deka treba da go izbrkaat od klubot! prvi se Celtic i Lyon so 3 boda nie i MIlan po 2 ! Bolje i da ne go osvoime zaso sekoja godina go zimame toj trofej i ni e posleden vaka za promena moze ke zememe neso drugo

--- надополнето ---

Kaj se emanuel tomas da igra a ne ovoj Randall mrsh se da ti eb.m ! Nikad od ovoj nema da stane igrac ! fabianski bese zver na mecov ! osekjam deka nema da kupi Golman ! 100 % sum siguren !
Значи не се прави на ТОШО, не ме цитирај многу добро знаеш дека си ми на IGNORE листа. Би те замолил во иднина да не ме замараш.

--- надополнето ---

Вака сега од играта на поединци сум задоволен од резултатот не. Се сложувам со Аршесавин дека подобро е да не го освоиме турниров бидејќи последниве години како малер да ни е може ќе го скршиме малерот со тоа :toe:

Инаку

Фабијански ова е првпат да бидам задоволен од него. Можеби не е класа али од Алмуниа мислам дека е подобар.

Вермален мислам нетреба да се зборува многу за него ѕвер и убаво му стои капитенската лента

Лерен Кончесни - мислам дека одличен партнер на Вермален, одлично се позиционира иде агресивно на топка без фаул а и доста агилен е а и побрз од Галас. За сега би го играл пред Џуру.

Џуру повеќе би го окривил за голот затоа што некакокако незаинтересирано делуваше и беше пред Пато, али ај за тоа не му забележувам многу отколку што го остави замброта ад шутира а овој како посматрач беше.

Фримпонг одлично изигра и подобро од Џуру. Уште искуство му треба и би го играл пред Денилсон и како замена на Сонг.

Вилшир ќе го биде али му треба уште калење. Ми се свиѓа што е доста борбен само нека не се плаши да шутира од подалеку.

Насри дефинитивно ЅВЕР и во 85 минута трчаше и се бореше за топка. За тоа има голем респект од мене.

Волкот брзината ме е топ али некако му фали финишот.

Аршавин дефинитивно доколку сака да игра никој не го допира дури ни гатузо не успеа. Али мрзата му е дефинитивно најголемиот недостаток, а за друго нема место за моабет.

Шамак доста сум задоволен од него. Не е себичен се гради добро подава и што е најбитно дефинитивно има осет за гол. тоа е тоа што ни треба. Ако некој каже го нема на терен или не дрибла не ни барам тоа од него. Барам како денес елегантно само да ги сместува топките во гол. Има кој да трча (Аршавин, Цеск, Насри итн). Само ме нервира што некако немаме човек со квалитетен центаршут бидејќи сакам да го видам како е во воздушни дуели. Од корнер сите топки одеа на Вермален. најверојатно Венгер го чува за во првенство. Како и да е за мене има место пред Бентнер.

Рандал не би го ни анализирал да не изгледаше смешно со шутовите. Па на тренинг да беше повеќе залагање требаше да погокаже во шутот. Ај првиот пат му дојде “ненадејно“ али вториот пат :kesa: :uvo:

За другите не би коментирам си изиграа онака како што се очекува за турнир. Само наредна би сакал да го видам Томас во тимот да видам како ќе се снајде.
Точно го делиш мислењето мое, не маркира ниеден играч иако е највисок, а и беше пред Пато и не се обиде ни да скокне. Дефинитивно само замена за Кошчиелни!

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Значи не се прави на ТОШО, не ме цитирај многу добро знаеш дека си ми на IGNORE листа. Би те замолил во иднина да не ме замараш.

--- надополнето ---

Точно го делиш мислењето мое, не маркира ниеден играч иако е највисок, а и беше пред Пато и не се обиде ни да скокне. Дефинитивно само замена за Кошчиелни!
Епа незнам зошто мисли аршесавин дека вермален треба да реагира кога е позади него. топката оди од страна ан Џуру.

Немаме кој :D

--- надополнето ---

http://foreign.peacefmonline.com/sports/201007/65538.php
Ова може која ѕверетиан е овај да го земе и коска ќе бидеме во одбрана!
Ама цената е whoooooooooooooooooo за Венгер :)
Не само за Венгер па и јас мислам дека е премногу. Мертезакет мислам дека 10 беше па и 15 да е пак е поевтин.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Солидна утакмица беше денешнава,од кај вас ми се свиѓаа Вилшер и тој од одбраната на К..тешко име...
и сега како идат работиве? тој со највеќе бодови го зима купот или?

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
aj dajte nekako da ja gleam snimkata molim vi se da ne zeam vozdusnata :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Солидна утакмица беше денешнава,од кај вас ми се свиѓаа Вилшер и тој од одбраната на К..тешко име...
и сега како идат работиве? тој со највеќе бодови го зима купот или?
Така оди али бодови се зема и од постигнати голови. Секој погодок носи по еден бод. А Хунтелар зошто не играше од кај вас?

BTW Овие натпревари се за испитување на тактики и сл. а резултатот е дел од играта :smir:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Warmaster poso igrac bratce ne se cuva od napred tuku od pozadi verma trebase da mu se turi u duel poso ovoj nemase sansi da se vrati nazad za da skokne on proba ama nisto !Dvajcata se krivi poso ovoj pato ednostavno bese sam ! Inace jas bev toj so kazuvase da igra Djourou prv tim,iako me iznenadi koscelni so igrata ali uste sum za dzuru ! Chamakh bese super na ovoj mec ! Ali nema bas najsjajna realizacija ovoj tim ! Poso se otvaraat sansi ali ne sutiraat premnogu ja podavaat sakaat u gol da vlezat ! Ali ovoj klosarot kolku go mrzam so utna 2 topki ! Btw najbitno mi e ARSHAVIN so izigra zverski ! Deckoto kolku trcase toa e cudo ! mn jak igrac prejak ! kako samo si gi pomina site elegantno,gospodski !

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Така оди али бодови се зема и од постигнати голови. Секој погодок носи по еден бод. А Хунтелар зошто не играше од кај вас?

BTW Овие натпревари се за испитување на тактики и сл. а резултатот е дел од играта :smir:
Дека играше на СП,и само што се врати од одмор па не им се ризикува од повреди,скоро ич нема тренирано:)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Аршесавин точно е дека верма го чуваше но Џуру беше пред него и доколку скокнеше сигурно можеше да расчисти. Затоа реков повеќе е негова кривица а не целосно дека е негова. Али како што кажав не му замерам толку за тоа колку за статичноста негова замисли дедоно замброта беше побрз од него. Па Насри што нема потреба да се докажуа трчаше повеќе од него а овој како ад му е сигурно местото се понашаше. А за Аршавин кажав дечкото е топ али и мрза голема. Ако сака може да растури и тоа се виде во продорот. Реално другиот дел не дека беше слаб али не се залагаше. Но не ми смета тоа затоа што нема потреба да се форсира за вакви натпревари но се надевам дека кога ќе треба ќе се покаже.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Abe takvi sme nie rusite najachi ali ako ni se saka ! Ali definitivno decko ke go rasturi LIVERPUL ! RUSSIAN MACHINES !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom