Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
omg...чим со четвртолигаш беше лош, ич да не праиме муабет за прволигаш..
Правото лице ќе го покаже со прволигаш,овие пријателските се само за да се проба некоја нова тактика и некои млади да се види до дека се стигнати со прогресот

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Следен натпревар Arsenal-SK Sturm Graz (пријателска) 21 Јули 18:00ч

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Abe sto pokazal slabo arsavin ? Da ne nemozel da gi projde? da ne nemozel da dade pass? da ne mu zimale dueli? da ne nemozel da sutne ? Deckoto ednostavno bega od povreda na ovie test mecevi ! koa sakase sutirase,dodavase u akciite za gol,dade gol,lupna precka ! i ti ke kazesh katastrofa izigral ! Cel svet glea koj bil najdobar na mecot ! Na arsenal.com najgolem broj glasovi ima za man of the match ! Cccc kakvi lugje ne mi se veruva ! warmaster so te iznenadilo be?

--- надополнето ---

Camak,Nasri,Volkot,Rosicky ???? bolje da ne bea

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ме изненади позитивно што даде позитивни критики за млади и недокажани играчи. Обично ти оправдуваше само ѕвезди.....

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Nema veze bratce ti taka si me svakjal ! Nego ne mi e jasno so se bunat za arsavin deckoto od 1 va minuta go dribla golmanot prai akcija za gol cela igra preku nego se igrase ! ccccc kazete mi samo koj izigra podobro od arsavin od tie so se "mature" so se prvotimci ili na klupa bez decistata ! ovoj ne se zamara be brate ! So barnet li prijatelska so 4to ligas i plus od severen london ! Arsenal final league position: 2nd
Arsenal position in FA Cup: Winners
Arsenal position in League Cup: 5th round
Arsenal position in CL: Q/F
Arsenal best player: RvP
Arsenal top scorer: RvP
Arsenal surprise player: Bendtner

I kazete so mislite za toj Connor WIchkman od Ipswich gleam mnogu ne povrzuvaat ! A i skapicok e 8 milioni !

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Abe ajde precka pogodil, se odbi od drug igrac, ne e toa toa

Baska dae samo eden gol, sramota(A i ne bese efekten golot pazi) ke mora izlea da sedne na klupa za utakmici od EPL.

Samo FA CUP za vakvo DRVO!!!

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Nasri e mnoogu po kvaliteten igrac, go gledavme i protiv porto, znaci ne samo levo krilo, znae da izigra na poveke pozicii sto e mnogu dobro... Pa da vi kazam od celiot tim toj najveke mi se dopaga kako igra, arshavin koa dojde prvite 2-3 utakmici mi se cini dobar bese , posle trebase da odi nogata da si ja zeme od publikata koa promasuvase cela topka... Ajde da se nadevame deka ke se oprai :)

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
dA DA sITE se Kvalitetni ! zatoa nasri ima samo 3 gola dadeno i 3 asistencii vo cela sezona ! a ovoj 13 gola i 15 asistenci nekade od prilika samo togas protiv porto imase het trik u asistencci ! sto znaci man of the match ! Protiv liveprul golot pak mnm pred 2 god 4 koga dade site drkavte na nego ! deckoto e zver,ako mu se saka igra zatoa venger i ne go ni vadi ! vide so moze da naprai u 2 potega arsavin ! go iskina golmanot u 1 va minuta,ne bese odbiena taa,akcijata koj ja pocna preku koj se vodese igrata na arsenal u prvo poluvreme !Uste kolku mecevi ima takvi vigan migan ali toa e ! Nasri bil bolje !hahaha tesko mene,nasri osven tie dva gola so mancester pred 2 godini drugo nesto ne napravil golemo ! Ali kako i da e ARSAVIN e prv tim ! nasri vcera da ne izigigra jako ! katastrofa i on dade gol na srekja mu se isputi topkata,dribna eden dvajca u celo poluvreme ! ARSAVIN FOREVER !

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Stvarno katastrofa! Postigna samo eden gol! I samo dvajca izdribla u celo poluvreme!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Немојте бре така, некого од нервоза ќе го удри срчка

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
AA ovoj pat ke sum na Arshavin strana poso bojle izigra od Nasri nema sto prvite 3 gola bea skoro negova zasluga a za koj bojle izigral od tie ti sto gi vikas mature rosicky sto pati bojle bese od arshavin tuka nema zbor a od mladite bi rekol Frimpong i simpson!

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Neznam vie koja utakmica ste ja gleale pa arsavin drvo so vi ispadnal !ROsicky bolje ??? Sto bil bolje da ne dade gol da ne dade precizen sut,sve gi otera kaj so netreba ? da ne igrase poveke od arsavin ? daj ne me zaebavaj vie kako namerno da zborite protiv arsavin !

--- надополнето ---

Jagielka e novata meta ! izlea on ke doagja !

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
море море шо фитиле му маваат на дебилоб, ххахахаха и пак не му текнува.
Немојте бе го издумав по жешково:pos2:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Абе и за тој голот во прва минута што го даде најзаслужен беше Росицки. Секој може да дрибне голман од четвртолигаш. Било кој од тука да беше ќе го дрибнеше и тоа поубаво, ама подавањето на Росицки беше феноменално. И Аршавин не кошташе сезона со утките против Челзи. Јас мислам ако се заинтересирани Барса, одма да се продаде зошто нема да може да му фати место на Насри.

--- надополнето ---

Nema veze bratce ti taka si me svakjal ! Nego ne mi e jasno so se bunat za arsavin deckoto od 1 va minuta go dribla golmanot prai akcija za gol cela igra preku nego se igrase ! ccccc kazete mi samo koj izigra podobro od arsavin od tie so se "mature" so se prvotimci ili na klupa bez decistata ! ovoj ne se zamara be brate ! So barnet li prijatelska so 4to ligas i plus od severen london ! Arsenal final league position: 2nd
Arsenal position in FA Cup: Winners
Arsenal position in League Cup: 5th round
Arsenal position in CL: Q/F
Arsenal best player: RvP
Arsenal top scorer: RvP
Arsenal surprise player: Bendtner

I kazete so mislite za toj Connor WIchkman od Ipswich gleam mnogu ne povrzuvaat ! A i skapicok e 8 milioni !

Не бе, типичен енглески напаѓач, а знаеме дека таквите не ги бива. Најдобра дестинација Блекбурн би му била :)

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
DA da a rosicky ne ne kostase so se povredi ? so ostana vo klubbot da go cekame da ozdravi mesto nov da se kupi ! a na ovoj plata mu davaat na prazno 2 godini ! ARsavin vi e kriv za sve be ! zatoa deckoto najskap transfer,i prvotimski status od koa ee dojden i ke produzi i ovaa sezona !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom