Galindo ti e Poslaba verzija na Vela so ocekuvanje da bide pojakaa ama ja veruvam vo Vela ima talent ama toa e povredi go skapaaСе зачитав за овој од Боливија, и ми изгледа како универзалец...Вика игра лево, десно и на средина, а после Пирес не сме имале таков играч....Е сега останува да видиме шо како, нека оди на позајмица малце и нека се врати искалемен за кај нас...За година две...
Logix не можиш според Светското да оцениш дали е добар голман или не....Некогаш и најголемите ѕвезди не играле на светското а некогаш пак некои кои играле на Светсктоо или Европско после ги немало никаде....Види го Клосе, кој е со две лица кога игра за Германија и Баерн....Види го Барош, од најдобар стрелец на Европско чинам, после го нема нигде....Не е мерило, 2-3 натпревари...
Дококу јас се прашувам сеуште мислам дека Шварцер е најдобар избор за година две до три, максимум, и тоа за мали пари околу 3 милиони фунти.....Па таман да се докалеми нашиот....надеж.....
Поздрав
Za Flamini cisto sumljam deka ke dojde, a i ako mu trebase na Wenger nemase da go sitne t.e. da go dade na Milan. Ova ako ti e denesna informacija za Konscielny, togas ke bide interesno, a baska mislam deka Arshesavin ke si puka u potkolenica, najaca karika mu bese on :pos2: Vo sekoj post samo za nego zborese.Има некои шпекулации за Фламини,што мислите,дали треба да се врати?
Селтик така продолжи да доведува ветерани, бидејќи во клубот од Глазгов ќе стигне и Лорен Кошчелини од Лориен.
Селтик така продолжи да доведува ветерани ????, бидејќи во клубот од Глазгов ќе стигне и Лорен Кошчелини од Лориен.Za Flamini cisto sumljam deka ke dojde, a i ako mu trebase na Wenger nemase da go sitne t.e. da go dade na Milan. Ova ako ti e denesna informacija za Konscielny, togas ke bide interesno, a baska mislam deka Arshesavin ke si puka u potkolenica, najaca karika mu bese on :pos2: Vo sekoj post samo za nego zborese.
Eve edno info so e od vcera;
ARSENE WENGER has landed French centre-back Laurent Koscielny as an £8.5million replacement for William Gallas.
The Arsenal chief agreed the fee with French club Lorient after weeks of haggling and having two other bids knocked back. Koscielny, 24, will sign a four-year deal worth £25,000 a week and fill the gap left by Gallas, who quit the Emirates after failing to agree a new contract.
За Сол Кембел мислат.))Грешка напишале.Селтик така продолжи да доведува ветерани ????, бидејќи во клубот од Глазгов ќе стигне и Лорен Кошчелини од Лориен.
Можеби е грешка,ќе видиме за 3-4 дена
Abe toj ke doe ama ke brise kopacki na Vermaelen i ako doe Mertesacker oni prv tim ke igraat ke bidat gadno duo ovoj 1.98 visok ne pominuva nikoj kaj germanija od taa strana a i u verder ! Sakam flamini da se vrati da mu go ugrozi mestoto na song malce ! Ke bide interesno ! A so e razlikata od noviot dres do toj od minatata godina ne mi teknuva ama bash ic !
Топ дресче, повеке ми се свига од досегашниот.Изгледа ке чекаме до следното лето да го фатиме на попуст )За Сол Кембел мислат.))Грешка напишале.
http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-reveal-home-kit-for-2010/11-season
Официјално!!!
Нааааааааааааааајс, топ дресче, прати му ја сликава на Фабрегас , да види како го личи jea:jea:За Сол Кембел мислат.))Грешка напишале.
http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-reveal-home-kit-for-2010/11-season
Официјално!!!
Напишав пред некој ден,дабл напраивме со овој дрес седумдесет и прва.)Toj e postar dres, ne mi teknuva od koja godina, no znam deka taa godina napravija boom so tituli. "Istorija se ponavlja" :salut:
De Jong nema da treba, ima igraci za negovata pozicija, no Wright-Philips bi mozel da se vklopi vo taktikata na Wenger. Baska i kako zamena da e, ke go pusta postojano, no sepak toa e samo moe mislenje.