Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Венгер го посакува Мертесакер и ќе понуди 10 милиони фунти.Тој сака да го доведе бидејќи ќе остане без резерви со заминувањето на Галас,Силвестре и Кембел
a што да не ако го земат и кошчиенли , Mертесакер ќе го земат за клупа ???? дајте бре луѓе....каков ти Мертесакер на клупа,ако дојде тогаш ќе биде со Вермален штоперско дуо....

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Читам шпекулација за Едуардо,голманот на Португалија.:)) Не е лош,во 17 натпревари за Португалија,на 14 не бил совладан.Од тоа што го видов на СП,солиден...за сума некаде околу 10 милиони.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Се зачитав за овој од Боливија, и ми изгледа како универзалец...Вика игра лево, десно и на средина, а после Пирес не сме имале таков играч....Е сега останува да видиме шо како, нека оди на позајмица малце и нека се врати искалемен за кај нас...За година две...

Logix не можиш според Светското да оцениш дали е добар голман или не....Некогаш и најголемите ѕвезди не играле на светското а некогаш пак некои кои играле на Светсктоо или Европско после ги немало никаде....Види го Клосе, кој е со две лица кога игра за Германија и Баерн....Види го Барош, од најдобар стрелец на Европско чинам, после го нема нигде....Не е мерило, 2-3 натпревари...

Дококу јас се прашувам сеуште мислам дека Шварцер е најдобар избор за година две до три, максимум, и тоа за мали пари околу 3 милиони фунти.....Па таман да се докалеми нашиот....надеж.....

Поздрав

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Се зачитав за овој од Боливија, и ми изгледа како универзалец...Вика игра лево, десно и на средина, а после Пирес не сме имале таков играч....Е сега останува да видиме шо како, нека оди на позајмица малце и нека се врати искалемен за кај нас...За година две...

Logix не можиш според Светското да оцениш дали е добар голман или не....Некогаш и најголемите ѕвезди не играле на светското а некогаш пак некои кои играле на Светсктоо или Европско после ги немало никаде....Види го Клосе, кој е со две лица кога игра за Германија и Баерн....Види го Барош, од најдобар стрелец на Европско чинам, после го нема нигде....Не е мерило, 2-3 натпревари...

Дококу јас се прашувам сеуште мислам дека Шварцер е најдобар избор за година две до три, максимум, и тоа за мали пари околу 3 милиони фунти.....Па таман да се докалеми нашиот....надеж.....

Поздрав
За Пирес/Росицки и Насри не играт насекаде во средина?:))
А изгледа убаво не читаш.На 14 натпревари не бил совладен,од 17.На светското у групи само не прими гол,тоа ти се 3 натпревари.Значи сепак не е лош голман,ама не реков дека е класа или нешто слично.Венгер знае што прави,ако мисли дека ќе е добро решение,ќе го купи.Ама поголеми се шпекулациите за Шварцер,плус е поефтин,така да поголеми се шансите да дојде тој.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Росицки и Насри играат, но.....Има едно „Но“.....Не можам да правам споредби мегу овие, бидејки Насри, е олраунд играч, но нема толку покажано, не знам како да е изразам...Росицки, очекувам многу од него оваа сезона....

Шварцер би сакал, реков....

А тоа дека нема примено гол на 15 или 17 не ми менуве мене....Можеби тие 12 дуели биле против Кина, Северна Јапонија и бла бла....Е сеа ке речиш тука е и Бразил, но повторувам големи играчи не успевале на СП или ЕП, а некои помали или воопшто не познати успеале на СП или ЕП,а понатами ги нема....

Само Марк е за кај нас....никој друг

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
кога би ме прашале мене кој да бирам од Шварцер и Едуардо би го одбрал Едуардо....Шварцер незнам зошо но ич не ме бендисуе....а за тој од Боливија читав и супер младо талентирано момче..ќе го биде..аххх...а уствари кое младо момче кое го донел Венгер не го бидело !??

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Јас би го одбрал тој што ќе го одбере Венгер,кој и да биде:toe:

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Мислам дека кој и голман да го земеме, сигурно ќе биде подобар од Алмуња и Фабиански......А Венгер си ја знае работата и ќе одбере нешто посолидно ....

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Поздрав

Не е универзалец туку класичен плеј во средината.

--- надополнето ---

Читам шпекулација за Едуардо,голманот на Португалија.:)) Не е лош,во 17 натпревари за Португалија,на 14 не бил совладан.Од тоа што го видов на СП,солиден...за сума некаде околу 10 милиони.

Абе не е лош али е многу млад :):) Со сигурност ќе си дојде Шварцер поради тоа што Шчезни ќе биде новиот број 1 за некоја година.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290

--- надополнето ---

Абе не е лош али е многу млад :):) Со сигурност ќе си дојде Шварцер поради тоа што Шчезни ќе биде новиот број 1 за некоја година.
Па 27,ќе имаме и супер замена,Едуардо ми стои на човек шо знае да седи на клупа:)))
Ама како шо кажа,Шварцер ќе доаѓа најверојтно.
Инаку еве нешто ново од капитенот:
Цеск напиша:
"I always want to play. I'm not used to sitting on the bench and I want to be playing at this World Cup.
"I'm always competitive at everything - even on the PlayStation. But that's my desire to win and I have that even in training.
"I've never been a player happy to settle for what I have, I always want more. I respect the coach's decision.
"I know to be in midfield is going to be difficult because we have a lot of good players but I will never give up.
"I've won a lot of caps but if I've not played three quarters of the game then it's not so valuable to me.
"I still don't think my best time for Spain has arrived and I still must carry on working to improve."
"I haven't said that I will definitely leave Arsenal. Everything is possible. Now I have my head and my focus on the World Cup.
"I am very pride to be captain of Arsenal and I love the club and have respect for them. It gave me such pride to be made captain."
Сфати што го чека изгледа,па му доаѓа паметот.:tv:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Подобро.....е вака....Веројатно сфати шо го чека во Барса оти цел тим од средина на Шпанија е од Барса, ако се знае дека и Педро има предност пред него, во тимот...

Затоа ке почека се додека Чави престани да игра или кога повеке нема да има идеи или едноставно кога годините ке го заминат....Тогаш веројатно за 2-3 години Цеск ке си замине и би бил пресрекен ако тоа се случи тогаш....До тогаш Венгер ке искалеми нов играч

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846

--- надополнето ---

Па и немора да брани доживотно кај нас. Нека му дадат договор за 2-3 години, а некаде имаше дека Шварцер можел да биде тренер за голманите. Така да можеби и двајцата ќе дојдат. Али ова само си правиме бош моабет додека се деси нешто.

А Цеск еххх..... Не знам што да кажам. Дали после се (доколку се вистинити сите негови изјави и на татко му) заслужува да биде капитен?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290

Згрешив,немам намера да си одам од Арсенал-рече Цеск,и заплака во прегратките на Венгер.:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom